Holaaaaa!!! si, ja ho sé...estic molt desapareguda...M'acabo d'adonar que fa dos mesos que no publico cap recepta!!! Mea culpa!! :( Com a nous propòsits d'any em vaig proposar publicar més sovint...però ja veieu que no ho he dut a la pràctica! jajaja!!
Bé, aquí em teniu amb aquest aperitiu fantàstic!!! Un bombó de botifarra negra amb confitura de ceba. Súper senzill de fer i boníssim! Jo els vaig fer per portar a casa els meus pares el dia de Nadal i van causar furor! :)
Així que ja ho sabeu, si voleu sorpendre als vostres invitats amb un aperitiu diferent i ràpid de fer aquest és el vostre!
INGREDIENTS
- 50 gr de botifarra negra sense pell
- 50 cc de brou calent
- 1/2 fulla de gelatina
- granets d'ametlla o pinyons
- confitura de ceba
- torradetes (opcional)
- Posar a hidratar la gelatina amb aigua freda. Escórrela i dissoldre amb el brou calent.
- Triturar molt bé la botifarra amb el brou fins que tingui una textura ben fina.
- Abocar-ho dins de motlles (jo vaig fer servir glaçoneres) i passar-ho a la nevera fins que sigui quallat.
- Per servir, desmotllar i disposar-ho en una cullereta (o torradetes), napar amb una capa de confitura de ceba i cobrir amb el granet d'ametlla.
Bon profit!!!
FONT: Escola de Cuina Gormand.
6 comentaris:
Proposta súper original!!!
D'entrada al llegir el títol del post me'ls he imaginat amb xocolata i no ho veia del tot clar... jajajajaja!!!
Però després de llegir la recepta (i veure q no porten xocolata...) estic convençuda que ha de ser un aperitiu ben bo!
Petons i bentornada! ;)
Osti quins bombons més curiosos! Fan molta patxoca, i deuen estar d'allò més bons, oi? I la presentació és fantástica!
Petonets, i ànims amb la tornada!
Bombons salats! Quina bona idea...
Jo em vaig fer el mateix propòsit després d'un any sabàtic i costa mentenir-se en forma!!!!
Petons i ànim per seguir publicant!
muy buena idea me los guardo porque pinta muy bien
peto
quins bombons més lleugers, no??? jijijiji. tenen molt bona pinta. petonets guapíssima
Al final los probé y me encantaron.
Gracias por compartir.
Los acabo de publicar
Bona setmana
Publica un comentari a l'entrada