Aquest és el pastís que vaig fer per celebrar el meu aniverari. Un pastís de formatge amb xocolata blanca i fruits vermells que vaig veure al blog de la Laura. Ella és una artista fent pastissos tipus mousse i quan vaig veure aquest vaig saber que el faria ben aviat.
És un pastís molt senzill de fer i amb l'avantatge de que el pots tenir fet amb antelació, fet que s'agraeix quan tens convidats a casa i t'has de planificar el menú :)
A més té una presentació molt resultona i sense cap complicació, així que era ideal per poder bufar les espelmes després d'un dinar fantàstic amb la familia. I com sempre no em falten ajudants a l'hora de bufar les espelmes... El Jan li encanta i les hem d'encendre varis cops pq disfruta molt. Aquest cop la petita de la casa estava fent la migdiada i no em va poder ajudar...jejeje!!!
Us deixo la recepta tal i com la vaig fer jo, ja que vaig fer algunes variacions en la preparació.
I recordeu que ara també em podeu seguir a través de la pàgina del facebook de El Cullerot Festuc, us espero!
INGREDIENTS
- Per la base: 250 gr de galetes digestive + 100 gr mantega
- 350 gr de formatge philadelphia
- 250 gr de xocolata de cobertura blanca
- 300 cc de llet sencera
- 50 gr sucre
- 200 cc nata
- 6 fulls de gelatina
- Per la decoració: maduixes, gerds, mores + festucs + gelatina de poma
- Forrar la base d'un motlle desmotllable amb paper parafinat.
- Triturar les galetes i barrejar-les amb la mantega fosa. Cobrir la base del motlle amb aquesta pasta i deixar refredar a la nevera.
- Hidratar la gelatina.
- Posar en un bol la xocolata blanca trossejada.
- Reservar un got de llet. Posar en un cassó la resta de llet, el formatge i el sucre. Un cop bulli, abocar sobre el bol de xocolata i esperar un parell de minuts. Remenar amb unes barilles fins que estigui totA desfeta i no hi hagi grumolls.
- Calentar el got de llEt que teníem reservat i posar-hi les fulles de gelatina. Remenar bé pq estiguin ben dissoltes i abocar a la preparació anterior.
- Montar la nata.
- Un cop la crema hagi perdut temperatura, incorporar la nata amb moviments envolvents.
- Abocar la mousse en el motlle i deixar refredar a la nevera un mínim de 4 hores (millor fer-lo d'un dia per l'altre).
- Per decorar el pastís, disposar-hi per sobre els fruits vermells i els festucs tallats grossament. Pintar els fruits vemells amb gelatina de poma per donar-li brillantor.
Bon profit!!
FONT: Coure Coulants
15 comentaris:
Quina falera que tenen els petits per bufar les espelmes oi? jejeje... Ben aviat les bufaran ells mateixos! Com passa el temps...
I quin pastís més xulo et vas fer!!! Ja el vaig veure al bloc de la Laura i em va encantar!! A veure si m'animo a preparar-lo un dia! Et va quedar genial!!!
Petons!!
Et va quedar fantàstic!! Aquests pastissos no gaire complicats i "resultons" són la pera!!
Esteu guapiiiiissims a la foto! :)
Boníssim i molt maco!!!
Moltes felicitats!
Petonets
Quina bona pinta aquest pastis!
Felicitats!!! segur que el vau disfrutar amb tota la familia!
Petonets!
MOLTES FELICITATS!! Quina fila més bona que fa!! A mi també m'agraden molt les mousse, així que hauré de fer-la ben aviat!! T'ha quedat genial!!
Un pastìs a tenir molt aprop la recepte, vistós y bò, per quedar de tot luxe, m'agrada !!!
petons.
Moltes felicitats!!! Quina millor manera que celebrar-ho amb aquest fantàstic pastís. Quina delicia!!!
Petonets bonica
Té una pinta increíble!! Segur que està boníssim. MOlts petonets guapa (PD: la Carlota es queixarà per no sortir a la foto!!!)
Oh, mmmm.... ha de ser un pastís finíssim i deliciós!
Però també estaria bé que pel teu aniversari te'l fes algú altre, eh? je je je... A mi em passa el mateix ;)
un pastel digno de la onomástica,bien bueno y lleno de colorido.Divino
peto
A la foto és veu perfecte. Té una pinta increïble. Només em queda tastar-lo, així que l'hauré de fer ben aviat! :)
Petonets!
A la foto és veu perfecte. Té una pinta increïble. Només em queda tastar-lo, així que l'hauré de fer ben aviat! :)
Petonets!
Te ha quedado divino!!!! además el dulzor del chocolate blanco viene super bien contrastado con la acidez de los frutos rojos, que rico y que bello! besotes
Boníssim i preciós! Petonets!
el vaig provar de fer la setmana passada i va tenir taaaaaaant èxit que aquesta setmana l'he repetit per l'aniversari de la meva nena, boníssim, gràaaaaaaacies x la recepta !!!
Publica un comentari a l'entrada