4/6/12

CREMA DE IOGURT GREC AMB NESPRES AL COINTREAU



A casa som uns grans consumidors de iogurts i des de que tenim al Jan encara més. De postres sempre que li preguntem que vol, contesta "ulul". Se'n pot arribar a menjar 2 de seguits com si res, així que mai falten a la nostra nevera.

Quan des de La Fageda es van posar en contacte amb mi per si volia probar el nou producte que havien tret al mercat,el iogurt grec, no ho vaig dubtar ni un moment. I és que a casa és la marca que consumim habitualment. I és que apart de la gran tasca que duen a terme per integrar les persones que pateixen alguna discapacitat psíquica o mental aguda, apart de ser una empresa catalana, els iogurts i productes làctics que elaboren són d'una gran qualitat i estan boníssims!!! Si encara no els heu tastat, cosa que dubto, us animo a fer-ho! Molt, molt bons!


Aquesta crema de iogurt grec amb nespres és boníssima! Jo vaig aprofitar les restes que tenia del biscuit de xocolata del pastís del Mickey del Jan, peró li podeu posar uns melindres, magdalenes o fins i tot unes galetes.

Una recepta fàcil de fer amb ingredients que tots tenim a l'abast, i és que qui ha dit que no podem gaudir d'unes bones postres fàcils, sanes i sense complicacions? Prove-ho i ja m'ho direu!


INGREDIENTS (per 2 vasos)


  • biscuit de xocolata (o melindres, magdalenes, galetes...)
  • 4 nespres
  • sucre morè
  • xarop a 30º
  • cointreau
  • 200 cc de iogurt grec naturals La Fageda
  • 200 cc de nata
  • 2 cullerades de sucre glaç
  • 2 cullerades de cointreau
  • unes gotes de vainilla líquida
  1. Montar la nata amb els sucre glaç.
  2. Batre el iogurt i afegir la nata montada juntament amb la vainilla i les 2 cullerades de cointreau. Reservar a la nevera.
  3. Per fer el xarop a 30º, posar a bullir un parell de minuts la mateixa quantitat de sucre que d'aigua. Reservar.  Un cop fred, afegir un rajolí de cointreau.
  4. En una paella, posar els nespres tallats a quadrets amb unes cullerades de sucre morè. Caramelitzar un parell de minuts.
  5. Disposar en el vas on anem a servir la crema de iogurt, una base de biscuit de xocolata.
  6. Xopar-lo amb la barreja de xarop i cointreau.
  7. Afegir la crema de iogurt.
  8. Decorar amb els nespres.
Bon profit!!!

12 comentaris:

Gemma ha dit...

A casa també som molt iogurters, com en Jan en podem menjar dos de seguits!
M'encanta la combinació, el pa de pessic, el iogurt i els nespres han de lligar molt bé. I la presentació en gotets queda molt elegant.

zer0gluten ha dit...

La verdad es que es un postre sencillisimo y queda súper aparente.
Anotada queda en mi lista.
Me encanta volver a verte guapísima.
Besos.

Judith ha dit...

quina gràcia m'ha fet en Jan! i es que el Boletet i ell són uns gulis!! quina sort que tenim! aquest tipus de postres són ideals, crec que m'emporto un, o dos o 3!! petonets guapi

Catieu ha dit...

Uhmmm!!! deliciosa combinació!!! I una recepta ben senzilla. La presentació molt bonica.
Ptns

Els fogons de la Bordeta ha dit...

Visca el iogurt i visca la pronunciació fantàstica del Jan, m'encanta! Aquí tothom rep iogurts de la Fageda menys nosaltres... jajajaja
Petonets
Sandra

Miquel ha dit...

una combinacion asi queda muy buena y con la presentacion mas buena aun¡¡
peto

Joaquina ha dit...

A casa va passar igual fins que no va arrivar l´Eloi, no sabiam que era un iogurt... ara som consumidors de totes les varietats.. i per postres els grecs una delicia... possarem a taula aquestes postres... ben fàcils i bones... petons, i bona setmana.

Cuinetes ha dit...

Hola Eva! :D
Que bons estan aquests iogurts grecs de la Fageda!
I el Jan ja sap el que es fa ja!! ;) Com la Carlota et surti tant iogurtera no guanyareu per iogurts!! Jajajaja!
T'han quedat unes copes molt maques! I amb el bescuit de xoco al fons deuen estar de vici!
Petons guapi!

Laura ha dit...

ummm!! que rebó ha d'estar!! i es que els iogurts de la Fageda están super bons!!! a més, tal i com dius tu, de la gran labor social que fan!! aixó no té preu!!
Petonets!!

La fageda ha dit...

Eva, encantats amb la teva recepta! Com bé dius unes postres fàcils, sanes i sense complicacions. La nostra enhorabona :)

JUEGO DE SABORES ha dit...

Tiene un aspecto delicioso! Te invitamos a que conozcas el nuestro recién inauguradao http://juegodesabores.blogspot.com.es/

JUEGO DE SABORES ha dit...

Tiene que estar delicioso!

http://juegodesabores.blogspot.com.es/