31/5/08

EL PASTÍS MÉS DOLÇ

"KAREMOS UN BLOG TUYO!"...Amb aquesta frase l'Enric va començar a fer-me entrar cuques per fer el meu propi bloc. Després de descobrir aquest món a finals de l'any passat...no ha passat més d'un dia que no hagi visitat els meus blocs de capçalera i gràcies a TOTS vosaltres, doncs finalment m'he decidit...Així que, avui neix El Cullerot Festuc, títol dedicat al Kike, ja que va ser ell qui me'l va batejar abans que em decidís jo a fer-lo. Gràcies també a la Gemma , a la Su, a la Glòria, a l'Anna, a la Txell, al Rubén i a tots els que m'heu animat a crear aquest bloc...i evidentment al Sellarès per soportar cada dia el meu nou hobbie! ;)

Espero estar a l'altura...i és que el nivell està mooooolt alt!...

La primera recepta l'he tingut molt clara quina posaria...el pastís més dolç que he fet fins ara, i és que el passat 18 d'abril va néixer la Berta, la tercera filla de ma germana. Una preciositat de nena que va portar 3,350 kg de felicitat més a casa nostre, i nosaltres els hi vam fer aquest pastís de bolquers, que com podeu veure no es pot menjar però és moníssim, oi? Les instruccions de com fer-lo el podeu veure al bloc de l'Alegna.





La Berta va ser tota una sorpresa, i és que no van voler saber el sexe, així que fins el dia del naixement no vam saber que era una nena i la casualitat va fer que neixés el mateix dia que la seva germana gran (la Carla cumplia 4 anys!). Aquí les tres princeses: la Carla, la Marta i la Berta.









38 comentaris:

Anònim ha dit...

No m'agradaria perdre l'oportunitat de ser el primer en FELICITAR-TE per la creació del teu blog. S'ha fet esperar, però com deia algú "lo bo es fa esperar". Només vull desitjar-te que la il.lusió que has dipositat en la creació d'aquest blog la continuis tenint pel manteniment que requereix. Sobretot pels fidels fans que de ben segur tindràs (jo seré el primer)!!..I tampoc vull perdre l'oportunitat per dir-te que m'encanta veure't tan feliç i il.lusionada...així que..un Bravo pel "cullerot festuc"..
T'estimo Perucho (Eva de Terrassa)!!

gemma ha dit...

Felicitats pel blog i per aquesta nebodeta tan preciosa!
El blog s'ha fet esperar però segur que ha valgut la pena :-)

Glòria ha dit...

Hola, Eva

MOLTÍÍÍÍÍÍÍSSIMES FELICITATS pel teu nou blog. Mira que ens has fet esperar, eh?, però bé, finalment, la campanya que va començar l'Enric ha arribat a bon port.

Per descomptat, que et visitarem molt i molt sovint, i espero que les teves receptes siguin tan sucoses com els teus comentaris.

Ara mateix et posem a la nostra llista d'enllaços.

Un petonàs

josep ha dit...

Benvinguda "petunets"

Ho tenies molt amagat això eh?, perquè una cosa d'aquestes no es fa d'un dia per l'altre. Realment t'ha quedat molt maco, amb el color festuc per sobre del negre. Ara ja ho saps, és com si tinguessis un fill, l'has d'alimentar sovint. Esperem amb gran espectació les teves receptes, segur que no decebran.

Moltes felicitats! Ànims i endevant!

El cullerot Festuc ha dit...

Ai...quina il.lusió!!!...És com si passessin els reis mags!!! jeje!!

Sellarès, gràcies per ser sempre al meu costat!!!...Ara per això l'ordinador ja no el veuras més... ;)

Gemma, moltes gràcies per visitar-me!!!..A veure si a tu tb et fan un pastís com aquest...a part de bonic és molt útil tenint en compte els preus dels bolquers i que cada dos per tres se'ls hi ha de canviar...

Glòria, si que he tardat si...xo veient que si no el feia potser no podia assitir a les trobades...ho vaig tenir clar!!!...jeje!!...Merci per ser-hi!

Josep, doncs no ho tenia previst...xo ahir a la tarda com q feia mal temps vaig estar mirant com es feia...i mira...me'n vaig sortir prou bé, no?...hauré de modificar alguna cosa q no acaba de rutlla...xo bé...poc a poc...que sóc novata en això!!!

Petunets, ;)
Eva.

Sara ha dit...

Benvinguda al món dels blogs!!!

El pastís més dolç, t'ha quedat fantàstic, i quines nebodetes més maques que tens!

RUBEN ha dit...

Quina emoció i quina alegria al veure que ja tens bloc Eva!!! No m'ho esperava. Benvinguda al món dels blocaires i moltes felicitats (pel bloc i per la teva neboda). Això ho hem de celebrar no???

La cuina vermella ha dit...

Bravo!!! el moment anhelat ha arribat!!
Eva, et donem la benvinguda a la catosfera.

Saps? ara ja no només tindrem les teves simpàtiques visites, si no una finestreta a la cuina de una bona amiga.

Desde la Cuina Vermella apadrinem al Cullerot Fèstuc (gràcies per triar aquest nom) i t'afegim inmediatament a favorits.

"Petunets" d'estrena!

Anònim ha dit...

Felicitats Eva pel teu blog, que duri mooooolts anys i que segur que transmetrà tota la teva vitalitat i alegria a cada escrit que facis.
Un petó.

Ei! Quina cuina més maca....

Gemma ha dit...

FELICITATS!!!!!!!!
Que bé, genial, ja era hora!!!!!!
T'afegeixo ara mateix a la llista de blogs ;)
Ja estic esperant totes les receptes que faràs... i segur que les explicaràs amb aquest bon humor teu tan característic. Ànims i endavant amb el blog!!!
La primera recepta és digne de ser la primera: quin pastís tan dolç!!!! I felicitats per la nebodeta!

Ester ha dit...

Moltes felicitats noia, ara mateix vaig al goggle reader i em suscric al teu blog. Quina cuina!!!! i quina nebodeta més fubona.
El pastís també és excel·lent
Fins aviat
Ester

El cullerot Festuc ha dit...

Sara, Moltes gràcies per la visita!!!

Rubèn, crec que ha sigut una sorpresa per tothom...per mi la primera pq no ho tenia pas previst! ;)

Parella, moooltes gràcies a vosaltre pel nom!!...No me'l podia deixar perdre per res del món...espero que no em demaneu drets de propietat!!...jeje!!!

Maria, ara t'has d'animar tu, eh??...de moment és molt gratificant...ja ho explicaré dintre d'unes setmanes! jeje...La cuina és lo primer que ensenyo quan ve gent a casa...és el meu tresor!! ;)

Gemma!!!...Moltes gràcies!!..Jo tb em donava per vençuda...el temps ha influit en que ho pogués fer!..M'en alegro que t'agradi el pastís...va causar sensació a la clínica, totes les infermeres alucinaven, xo més amb la bonica Berta!! ;)

Ester, moltes gràcies per venir!!!...Espero veure't sovint!

Petunets a tots i gràcies pels comentaris!!!

Anònim ha dit...

Que tinguis molta sort en el món de la restauració.
Per cert, com t´ha surtit avui l'arrós negre?
Perucho penja la recepta per poder gaudir-ne tots i totes...je, je.

Els veïns del 2n 2a

Anònim ha dit...

Eiiiiiiiiiiiii!!!
Benvinguda al mundillo blocaire! M'alegra veure que t'has animat. Molt bé ! I felictat pels hooligans amb carinyo, eh!?) que l'heu animada!

Per cert, oi que no et fa res que t'incloguem a l'apartat gastrosfera del nostre blocs? Si no, digue'ns-ho, eh??

I moltes felicitats pel nou membre de la familia. És un nadó preciós!

Massitet

El cullerot Festuc ha dit...

Mª Auxili, tinc uns sogres que no me'ls mereixo!!!..Moltes gràcies per la visita, l'arròs ha sortit molt bo xo res envejar a la paella del Ricard...a veure si un diumenge em passa la recepta i així la penjo!
Petunets del veïns del 3r 2a. ;)

Massitet, moltes gràcies epr la benvinguda...i ja ho pots ben dir: son tots uns hooligans!!!...jeje!!..:Sense ells no ho hagués fet mai!!!...I tant que em pots enllaçar...només faltaria!!!

Petunets,
Eva.

Glòria ha dit...

Ei! Però si ja ha nascut el cullerot festuc! Moltes felicitats per repetir de tieta i pel nou blog.... endavant i molts ànims!

Mar Calpena ha dit...

Ei, veig que a base de fer-te la gota malaia ja t'hem aviciat. Moltes felicitats! Si el blog et dóna la meitat de satisfaccions que em dóna a mi, veuràs com et farà molt feliç!

Delfica ha dit...

Benvinguda a la galàxia blocaire. Segur que en treuras molts i bons moments i, veuràs com enganxa!!! Felicitats i benvinguda altra vegada.
Salutacions.

enric ha dit...

EVAAAAAA!!!!!! Quina alegria m’acabes de donar!!! He entrat a la Samfaina, he vist un comentari del CULLEROT FESTUC!!!, i he vingut immediatament a fer-te un petó… Millor dit: DOS (el d’avui i el que et vaig negar el dia de la classe amb el Pep Nogué per pressionar-te a fer el bloc) :))

Així és que: MUAC i MUAC!!!… I mira, com que estic tan content…. I MUAC!!!

M’uneixo, doncs, a les felicitacions de la resta dels blocaires, i dels que no ho són també, está clar, i estic seguríssim que el teu bloc serà un mirall de la teva alegria i simpatia.

L’enhorabona, també, per aquesta preciositat de nebodetes que han tingut l’honor de ser les primeres protagonistes del Cullerot, i… I que estic molt content, vatua!… Però que molt i molt content!!!

Nur ha dit...

Eiiii FELICITATS per un pas endavant com a cuinera! Ara no només podré gaudir dels teus plats i les teves postres sinó que a més com a cuinera negada que sóc podré xafardejar cada dia el teu blog i intentar apendre alguna cosa amb els teus secrets jeje
1 petó ENORME i ara a seguir cuinant!
Pd. Veient els comentaris de la gent al teu blog crec que sóc la única que no sap fer ni una truita! Corre posa alguna recepta senzilleta x copiar-la ;)
Nur

Anònim ha dit...

FELICITATS EVA!!!!!
Realment has fet una presentació maquissima, divertida i carinyosa, tal com ets tú, i alhora reflexa la il.lusió que tens per tot el que fas i en especial per la cuina.
Jo com com el Sellares dic BRAVO pel "CULLEROT FESTUC" I PER LA MEVA FILLA.
UN PETÓ

El cullerot Festuc ha dit...

Glòria!! Moltes gràcies per la visita...hem de fer força la gent de Terrassa...jeje!!!

Mar, ja ho pots ben dir!!!...La gota malaia!!!...jeje!!!...Merci per venir i que et recuperis aviat!

Delfica, ara mateix passo per casa teva!..I tant que enganxa...diguem-ho a mi que cada dia miro uns 60 blocs...fins que les Gemmes em van dir que exitia el reader...ufff!!!!

Enric!!!...Que contenta que estic jo tb!!!...oeeeee!!!...Con tus besos...ara ja no tindras excusa, eh???...Ara potser te'n arrepentiras quan no pari de preguntar-te com es fan millores la bloc... ;) Merci per tots els comentaris que m'has fet fins ara!!!

Nur!!!...Benvinguda!!!...sisisi, ara no tindras excusa per fer cocinitas...encara que el Sellarès diu que l'Andreu ja li va bé!! ;) El nivell està altíssim...només has de mirar els blocs...xo amb les explicacions que fan ja veuras com triunfaras amb el Jordi!!! ;)

Mama...guapa!!!...Doncs la il.lusió per la cuina l'he heredat de casa...desde petita m'heu ensenyat a gaudir del menjar...i mira per on...l'Eva ha sortit cuinera!!...jejeje!!!...

Petunets,
Eva.

Francesc ha dit...

Enhorabona pel teu nou bloc. Esperem les teues receptes que, pel que han dit els qui et coneixen molt bé, segur que seran molt bones. Salutacions.

Su ha dit...

Hombreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Enhorabuena,....
aqui estaré para disfrutar de tus cosas.

Un beso gordo

Anònim ha dit...

Ostres quina passada!!

Eva m'ha fet molta gràcia pq erem les dues que nio teniem blog i tenium la cuina casi igual, jo també la tinc de color festuc i els mobles són per l'estil lo qie em sembla que els teus són de color berengue i els meus de nogue. ;)

Espero que ara no m'atabalin a mi per fer un blog pq no en tinc n'ideia de com es fa. :(

Felicitats pel teu blog nou i fins el dia de la classe de'n David que les nenes de tarragona no vindrem a la mireia.

Felicitats i fins aviat.

ANNA DE LA VILA.

alex c. ha dit...

Aki molta xerrera, però jo els teus fantàstics plats encara no els he probat, o sigui, ke mentres no em portir un tupervare de proba, no podré opinar, je je. Collons cosinet amb aquesta dona tan fantástica ke tens et posaras les botes, ja cal que facis força esport o et sortirà una panxeta!!! Per cert, soc el Costa.

dolorss ha dit...

EI!!!!!! que falto jo!!!!
Felicitats i ara a cuinar que esperarè les teves receptes amb impaciência.
Et desitjo el millor!!!!

El cullerot Festuc ha dit...

Francesc, Moltes gràcies per la visita desde terres valencianes!!!...els de casa no son massa objectius...tinc la sort que els hi agrada TOT el que faig!...jeje!!

Su!!!...Que ilusión tu visita!!!...Ya sabes que eres un referente para mi...espero estar a la altura! ;)

Anna...no ho diguis gaire fort que els hooligans poden atacar en qualsevol moment!!! ;)...sisisi...els mobles són de color wengué...és que el color pistacho li dóna un toc molt divertit, oi? (amb el eprmís de la cuina vermella, eh!!!)

Àlex, tu no et pots queixar massa, que serà que la Lourdes no fa cocinitas, els mateixos plats que jo!!! ;) I ja ho veus...el Sellarès amb el hockey i valtres amb la bici...x cert...molt xulos els mallots! :)

Dolors, moltes gràcies per la visita...aviat penjaré la primera recepta...que espero que us agradi!!

Petunets,
Eva.

Anònim ha dit...

BRAVOOOOO!!!!! TIETA I GERMANETA!!!!
Dons si, jo sóc la responsable d'aquest pastís tan dolç que va fer l'Eva, ja que aquestes tres preciositats son filles meves!!!!!!
Tota la familia volem felicitar-te per aquest blog!!!! Prepareu-vos companys perque els patissos de l'Eva són d'allò més bons........espero disfrutar molt seguint les teves receptes....
UN PETÓ MOLT FORT!!!!

Anònim ha dit...

Eva, es una pasada de blog. Nos ha encantado, con tanto cariño, tanto gusto...

Eva haces unos pasteles exquisitos, unas mermeladas alucinantes, unas magdalenas espectaculares, un....; todo te sale realmente rico y no sólo es porque sigas la receta a la perfección, si no también porque le pones toneladas de ilusión.

!Qué suerte que tenemos por habernos cruzado contigo en el camino !.

Enhorabuena y muchos besos.

Irene

Unknown ha dit...

Eiii!!!!!

Si és que la vida està plena de sorpreses! Tens un blog! Tot i que sabem, que a priori, no ets una gran amiga de les noves tecnologies, no t'hi podies quedar enrrera.

Em sento una mica desplaçat en aquest blog de cuina :S però sempre va bé saber on es pot acudir quan has de quedar bé amb les amistats.

Endavant les atxes, bé els cullerots en aquest cas, i a disfrutar al màxim d'aquesta nova etapa!

Salut!

El cullerot Festuc ha dit...

Miriam, tu les millors receptes ja les has fet amb aquetes tres petarrones!!!...volaltres teniu la sort que apart de disfrutar amb el blog tb disfrutareu/patireu les meves receptes! ;)

Ireneeeee...castora!!!!...Que comentario tan bonito!!!...Gracias amiga...a veces tienes la suerte de encontrar en el trabajo no solo a compañeras, sinó también a grandes AMIGAS!...Y ya sabes que para que puedas comer la Monte et fa el que sigui!!! ;)

Petunets,
Eva.

El cullerot Festuc ha dit...

Ah!!!...Y mil gracias Irene por hacerme la gallina Tina de patch!!!...como ves la estoy amortizando!!!...jejeje!!!

El cullerot Festuc ha dit...

Rux!!!!...S'han creuat els comentaris!!!...Moltes gràcies per la visita!!...sisisi...pas que en sé jo de tema tecnològic...xo mira...tan insistir...;) Potser tema culinari no és lo teu...xo almenys podras tastar-ho i criticar!!! ;)

Petunets,
Eva.

glòria ha dit...

Ei Eva!
Enhorabona, el blog es molt bonic i el "Clafoutis" pinta de meravella. No m'estranya que l'Enric, el meu bon amic i co-blogger t'instés amb tan d'interès a que fessis un blog.
Les nenes són precioses.

El cullerot Festuc ha dit...

Glòria!!!...Quina il.lusió!!!...sisisi...l'Enric em va fer un atac directe a discrecció!!!...Me'n alegro que t'agradi el bloc!
Petunets,
Eva.

Pebbles ha dit...

Quina sorpresa, ja tens blog, FELICITATS, a partir d'ara podrem gaudir de les teves receptes i més...

Portava uns dies sense poder-me conectar i amb un missatge de la gemma he vist que ja tenies blog.
Bé aquí es suma una de tantes de les teves fans.

Força petonets
Eva

El cullerot Festuc ha dit...

Eva, moltes gràcies per la visita!!!...Al final anem caient...a veure qui és el pròxim de fer un bloc...potser seras tu??!! ;)
Petunets,
Eva.