Des de que vaig veure aquest pastís al fantàstic bloc de la SandeeA, vaig saber que el faria ben aviat! El vaig trobar super divertit! Així que com diumenge passat vam celebrar l'aniversari de la Carla i la Berta, i del meu pare, vaig tenir l'excusa perfecte.
A més, amb un sol pa de pessic em van sortir els 3 pastissos que necessitava pq tothom bufés les seves espelmes! :)
A més, amb un sol pa de pessic em van sortir els 3 pastissos que necessitava pq tothom bufés les seves espelmes! :)
També em va cridar molt l'atenció que el pa de pessic es feia amb maionesa, i és que bé tots porten ous i oli, oi? Jo vaig modificar la crema de mantega per una mousse de trufa blanca i la combinació ens va agradar a tots moltíssim!!!
INGREDIENTS PEL MAYOCAKE
- Per la maionesa: 2 ous + 250 ml d'oli de girasol + un pessic de sal
- 250 ml de sucre
- 500 ml de farina
- 4 cullerades de cacao pur en pols
- 1 sobre de llevat
- 1 cullerada de vainilla líquida
- 250 ml d'aigua
- Preescalfar el forn.
- Fer l'emulsió d'oli i ous com si fessim una maionesa amb el túrmix.
- Abocar la maionesa en un bol i barrejar-hi el sucre, el cacao, la farina i el llevat.
- Afegir l'aigua i la vainilla i abocar en un motlle de 24 cm previament engreixat.
- Coure durant 45 minuts a 170º.
PER LA MOUSSE DE TRUFA BLANCA: clicar aquí.
MONTATGE
- lacasitos
- núvol de sucre
- Retallar un cercle al bell mig del pa de pessic. I tallar per la meitatel cercle gran, així obtindrem 2 arcs de sant martí.
- Napar tota la superfície amb la mousse de trufa blanca i enganxar els lacasitos fent l'arc de sant martí.
- Decorar amb el núvol de sucre.
FONT: La Receta de la Felicidad.
T'ha quedat molt guapo i nosembla gaire difícil de fer
ResponEliminaUna abraçada
Ester
Ostres Eva, m'has deixat parada... primer perquè el trobo xulíssim! i segon per la maionesa! Hi aporta una textura especial? Realment els ingredients no varien pas, tens raó!
ResponEliminaMoltes felicitats als "cumpleañeros"!!
Petonets
Sandra
Trobo que és un pastís preciós, i això de la maionesa per fer la base s'haurà de provar!
ResponEliminaA més de divertit, ha de ser ben bo!. Felicitats a la Carla, la Berta i l'avi!.
ResponEliminaFelicitats per a tothom!!! el pastís és una monada, a mi també em va agradar molt quan vaig veure el de Sandeaa, a tu t´han quedat tres pastissos meravellosos...un petonàs
ResponEliminaQue curiòs això de la maionesa! s'haurà de provar! el spastissos en quedat super bé i segur que amb la careta que posen els vas impresionar!
ResponEliminaBon dia!!
ResponEliminaT'ha quedat un pastis molt maco i molt original! genial!!
Me l'apunto perque potser algún dia tinc una excusa per poder-lo fer!!
Petonets!
guau! te quedo genial! me encanta la minitartita! y con las nubes rosas queda de lo más cuco... te gustó el mayocake entonces?
ResponEliminaQue monada, como van creciendo, todos...
ResponEliminaOstres que grans i maques que estan les teves nebodes, Eva!!!
ResponEliminaI el pastís, mooooolt xulo!!
Petons!
T´ha quedat perfecte,esperaré un esdeveniment per fer-lo. Grácies per suggerir-lo. Petons,
ResponEliminaEva, t'han quedat preciosos tots. Mai se m'hauria acudit fer un pastís amb maionesa, quina gràcia.
ResponEliminahola guapa!!! t'ha quedat preciós! segur que els 3 es van emportar una bona sorpresa!!! molts petonets (i no ens castiguis tant entre recepta i recepta!!!!! ;P)
ResponEliminaM'encanta!!! ha quedat genial...ben divertida i vistosa!! sen dubte tot un èxit!!!
ResponEliminaMolts petonetsss
Quina monada!!! Em sembla que ja tinc triat el següent pastís d'aniversari per les meves nebodes :)
ResponEliminaI diu que porta maionesa???? No ho havia sentit mai!!!
Això de la maionesa també m'ha deixat molt sorpresa... De fet els ingredients hi són, és com els muntem, no? Quines coses!
ResponEliminaUns pastissos molt originals, quines celebracions tan maques que feu!
Petonets.
A mi tam´be em sorpren aixó de la maionesa.. i ha quedat tan maco, amb els lacasitos... les nenes encantades, segur.
ResponEliminaNenaaa que maca!!! es molt original!!! Besotes de la Vaca!!
ResponEliminaQuina bona pinta!! Felicitats a tota la colla! M'ha fet molta gràcia això de l'allioli!!! ;D
ResponEliminaEva que preciosidad de tarta, sin duda tus celebraciones son la bomba, cuidas tanto los detalles, me encantan¡¡ y la tarta te ha quedado tan bonita¡¡
ResponEliminaUn besote fuerte
fa molt de goig! felicitats a tots
ResponEliminaQué precioso arco iris!!
ResponEliminaM´ha agradat molt!! és un pastís encantador!!
ResponEliminaNenaaaaaaaaaaaaaa, que bonics que t'han quedat. Molt originals. Dintre de res l'aniversari del Jan, segur que ja estas pensant en tots els preparatius.
ResponEliminapetonets guapa
Quina gràcia, amb un n'has fet tres!!!!
ResponEliminaAra que ho veig sembla fàcil, però a mi npo se m'hagués acudit mai, jo hauria fet tres cocs, jejej
PTNTS
Dolça
Qué cosa tan bonita!!
ResponEliminaxoxo
B* a la Moda
Que xulu!! buscaré l'ocasió per fer-lo!
ResponEliminaI quina gràcia això de la maionesa, primer penses "quin fàstic" però és cert que els pans de pessic porten oli i porten ou!
precioso blog, me ha encanatdo conocerlo!
ResponEliminabesitos!
Quin pastís més bonic!!! Segur que la Carla i la Berta van estar ben contentes. Aquesta idea dels lacasitos és genial i, a més, a la canalla segur que els encanten!!!
ResponEliminaFins aviat!
La Taula d'en Bernat
Increíble, preciós i a més deuria estar boníssim. Nena, quines mans!!
ResponEliminaUna abraçada.
SílviaBM
He posat l'adreça on no tocava. Per cert, aquest cap de setmana faré el pastís!! La trufa blanca a on la compres??
ResponEliminaSílviaBM
ostres! núvol de sucre! on l'has trobat?
ResponElimina