19/5/11

PASTIS CAMP DE FUTBOL


El dimarts el nostre bebé va fer 1 anyet!!! ;) Sembla
ahir que us anunciava que ja teníem amb nosaltres el nostre petit príncep, el Jan. I ara el meu bebé s'ha convertit en un petit que sempre està content i alegre, un nen que sempre riu, un nen que tot ho vol descobrir, que no para quiet ni un instant i que ja ha après a caminar... i que ens ha robat el cor a tota la familia!

Una data tan important mereixia una gran festa, així que el mateix dia 17 vam organitzar un berenar amb la familia i amics, per celebrar el primer aniversari del Jan!

I aquest va ser el pastís que vaig escollir perquè bufés la seva primera espelma: un camp de futbol culé!!!!



Amb els nervis vaig fer la foto un cop el Jan ja hi havia posat la mà i l'havia catat...i és que està fet tot un siberita!!! jajaja!!!


El pastís va causar molt d'èxit i és que tota la decoració es podia menjar! :)



INGREDIENTS PEL PA DE PESSIC
  • 6 ous
  • 200 gr de sucre
  • 200 gr de farina
  • 2 cullerades de llevat
  • un pessic de sal
  1. Pre escalfar el forn a 180º.
  2. Separar els rovells de les clares.
  3. Batre les clares amb un pessic de sal a punt de neu.
  4. Batre els rovells amb el sucre fins que doblin el volum. Incorporar les clares amb moviments envolvents i per últim afegir la farina tamissada amb el llevat.
  5. Abocar la barreja en un motlle rectangular de 40x30 cm reservant un parell de cullerades i enfornar durant 30 minuts.
  6. Amb la massa restant, abocar-la en un motlle esfera de 10 cm de diametre i enfornar a 180º durant 20 minuts.
FONT: El Cafè de nit.


PER LA TRUFA CUITA clicar aquí


ALTRES INGREDIENTS
  • xarop a 30º
  • cointreau
  • fideus de xocolata de color verd
  • una camiseta del barça de pa d'àngel
  • xocolata de cobertura negra i blanca

MONTATGE
  1. Partir el pa de pessic per la meitat.
  2. Barrejar el xarop i el licor a parts iguals i xopar una planxa.
  3. Farcir amb la trufa cuita.
  4. Napar tota la superficie i laterals amb més trufa i decorar amb els fideus de xocolata de color verd tota la superfície com si fos la gespa.
  5. Fondre les xocolates i cobrir l'esfera amb la blanca. Un cop freda decorar amb la negra fent pentàgons.
  6. Decorar amb la camiseta.
  7. Reservar a la nevera.
Bon profit!!!

25 comentaris:

  1. oooooooo quina emoution!!!! és molt i molt guapo Eva!!!! m'ha encantat el pastís, prenc nota que al Boletet només li queden 3 mesos per fer 1 anyet!!!! Petonets guaposssssssssssssssssssssssssss

    ResponElimina
  2. Realment jo tampoc ho diria que ha passat un any, moltes felicitats
    Ester

    ResponElimina
  3. Ya verás cuando sea mayor y vea las fotos....
    Felidicades a los dos, al cumpleañero y a la cocinera.
    Buen fin de semana,
    María José

    ResponElimina
  4. Anònim20/5/11

    Ooooooooooooooh!! Quina passada Eva, m'encanta!! El Jan guapíssim, i el pastís una xulada!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  5. Muchas felicidades!! Está guapisimo!! y vaya pedazo de tarta que le has hecho, se lo enseñaré a mis mozas, lo van a flipar

    ResponElimina
  6. el pastis va quedar xulo, pero jo em quedo amb el pastisset de carn i ossos, aquest si que m'el menjava.

    felicitats a tots tres

    ResponElimina
  7. Que guapo i que gran que està el teu petitó!!
    I quin pastís més divertit, és clar que l'ocasió ho mereixia!

    ResponElimina
  8. Moltes felicitats. Quina monada de pastís. Quina il·lusió pel nen!!!!

    Una abraçada
    SílviaBM

    ResponElimina
  9. Uau, t'ha quedat sensacional! Quina feinada! No m'estranya que el Jan el volgués catar tan depressa, je je je... sobretot ara que ja camina! I està fet un bitxo!!
    Eva, vas de pastís en pastís, eh? Em dones tantes idees per les meves nebodes que no sé quina triar ;)

    ResponElimina
  10. Moltes felicitats en Jan i els pares, quin pastis mes culo que li vas fer. Petons

    ResponElimina
  11. Moltes felicitats! Un pastís preciós per a una celebració molt important! Petonets

    ResponElimina
  12. Moltes felicitats al nen per l´aniversari i a la mare per ser una artista. Que content s´haurà ficat. Aquests regals s´aprecien molt. Deliciós amb la trufa cuita. Petons,

    ResponElimina
  13. Per molts anys al teu petit príncep!!! :)
    I quin pastís més bonic!!! :)
    Petons!

    ResponElimina
  14. Què guapo!!!! felicitats a en Jan!! és clar que volia menjar-se el pastís abans de la foto... t'ha quedat preciós!
    Petonets

    ResponElimina
  15. Per molts anys!! Que ràpid que ha passat!
    El pastís és sensacional, el meu fill al·lucinaria igual que el teu i això que ja en té 17!!

    ResponElimina
  16. Moltes felicitats, Jan! Amb aquest camp de futbol segur que vas passar-t'ho teta!

    I felicitats a la cuinera!!!!

    Fins aviat!
    La Taula d'en Bernat

    ResponElimina
  17. Un pastís espcetacular, ja veig que tan petit i ja és culé el Jan, que per cert està molt gran i maco!

    ResponElimina
  18. Per molts anys JAN! Com passa el temps! Ja un any!

    Felicitats pel pastís és una passada!

    Ptns!

    ResponElimina
  19. Per moooolts anys Jan!!
    Amb una mare com la teva, cada any el pastís serà una meravellosa sorpresa.
    Una abraçada

    ResponElimina
  20. quina feinada!!! i esta super maco!
    petonets

    ResponElimina
  21. como pasa el tiempo 1 año ya pues nada a seguir disfrutando de el y con este verde campo de futbol seguro que no quedo ni uan hierba.
    miquel

    ResponElimina
  22. WONDERFUL POST! MMMHHH!!! ^^
    HI!my name's martina and I come from Italy... I'd like you visit my blog and if you want... follow me! I wait you and your tips!
    kisses
    marti
    If you want take part to my giveaway!
    Glamour Marmalade GIVEAWAY

    ResponElimina
  23. Hola Eva. M encanta aquest pastis i com volia fer un pastis tambe en verd m agradaria saber on compres els fideus de xocolata de color verd? Em sembla que ets de terrassa, oi? Jo també. Moltes gracies.

    ResponElimina
  24. Laura, doncs no en venien enlloc i vaig demanar al Crec Crec si m'en podien portar. Crec que apartir de llavors en tenen sempre.

    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina