8/3/11

CHESSECAKE


Ahir va ser el meu aniversari, i ho vam celebrar diumenge amb un dinar familiar. De postres, i per petició del Riqui vaig fer aquest cheesecake. Al nostre viatge a la Costa Oest de USA vam anar a menjar-ne al Chessecake Factory de San Francisco , i pel meu gust, aquest li dóna mil voltes!!! ;)



És deliciós i molt senzill de fer. Combinat amb un coulis de fruites vermelles queda unes postres de luxe!

I aquí els meus ajudants per bufar les espelmes...no em puc pas queixar!!! jeje!!


INGREDIENTS

  • Per la base: 60 gr de mantega fosa+ 180 gr de galetes Maria
  • 680 gr de formathe philadelphia
  • 3 ous
  • 230 gr de sucre
  • 225 cc de nata líquida
  • 1 cullerada de vainilla líquida
  1. Forrar la base d'un motlle desmotllable amb paper parafinat.
  2. Triturar les galetes i barrejar-les amb la mantega fosa. Cobrir la base del motlle amb aquesta pasta i deixar refredar a la nevera.
  3. Batre el formatge amb el sucre, la nata i la vainilla. Afegir els ous d'un en un fins que estigui ben integrat a la massa.
  4. Abocar la massa en el motlle i forrar-lo amb paper d'alumini.
  5. Coure al bany maria durant 60 minuts a 160º.
  6. Apagar el forn i deixar refredar el pastís a dins amb la porta mig oberta.
Si volem acompanyar el pastís amb un coulis de fruits vermells, hem de posar-ho a bullir amb una mica d'aigua i sucre i triturar.

NOTA: És important tenir tots els ingredients a temperatura ambient.


Bon profit!!!

FONT: Food&Cook.

26 comentaris:

  1. Per molts anys!!!!!
    Un pastís boníssim, i no m'estranya gens que sigui més bo que els que vau menjar als EEUU!!!!

    Que guapos sortiu a la foto!
    Petons

    ResponElimina
  2. Anònim8/3/11

    PEr molts anys bonica!!!! M'encanten aquests tipus de cheesecakes tan fàcils i bons... però el millor és la gran ajuda que tens per bufar les espelmes!
    Petonets!
    Sandra

    ResponElimina
  3. Per molts anys!!!!!!!!!!!!
    El chessecake és un clàssic que té l'èxit assegurat.
    Amb aquests ajudant segur que vas apagar les esplemes a la primera! :)

    ResponElimina
  4. Que foto mas bonita Eva, todos en familia!
    Me hubiese encantado daros un beso in person

    ResponElimina
  5. Nenaaaaaaa, se m'ha passat el teu aniversari?????? no m'ho puc creure. Be, mes val tard q mai, moltes felicitats preciosa.

    petonets.

    Ara

    Ah, i el pastiss que acavi la dieta, pal saco.

    ResponElimina
  6. moltes felicitats guapa!!!! i que millor que celebrar-ho amb aquest súper pastís???? boníssim! petonets guapa

    ResponElimina
  7. Per molts anys!! ha quedat genial aquest pastís, i tant que ha de ser millor que l'americà! Per cert et vaig veure dissabte pel carrer, ara ja sé qui ets!!! ;)

    ResponElimina
  8. Per molts anys Eva!!!!!!
    Un pastís deliciós!! I amb aquests ajudants per apagar les espelmes segur que es compliran tots els teus desitjos! ;)
    Petons!

    ResponElimina
  9. Moltíssimes felicitats!
    El pastís boníssim però millor amb l'ajuda que tenies.
    Petonets.

    ResponElimina
  10. N'estic segur: Els chessecakes de San Francisco son una bírria al costat dels de Terrassa, que s'han cregut aquests ianquis!!

    ResponElimina
  11. Moltes felicitats i un chessecake fantastic
    peto
    miquel

    ResponElimina
  12. Mooooltes felicitats!. Quina ajuda vas tenir per bufar les espelmes, eh?. Tan ben acompanyada, segur que no va costar gens!

    ResponElimina
  13. Jejeje, anaves amb el nen i xerrant amb algu, sense disfressa. Jo anava amb l'Helena Trenchs, i un cop ja havies passat em va dir "ostres no m ha vist! Pero aquesta és l'Eva del cullerot festuc" .
    A la propera aconseguirem coneixer-nos!

    ResponElimina
  14. per molts anys, eva petunets!!! quina sort poder-ho celebrar en tan bona companyia, espero que tot vagi tan bé com sembla a la foto.
    una abraçada

    ResponElimina
  15. Molts d'anys!!! (Amb molt de retard) I quin pastis més bo!!! Apuntadíssim!!!

    ResponElimina
  16. Moltes felicitats! Quin pastís tan bo! i amb tan bona companyia, encara més!

    ResponElimina
  17. Moltes felicitats Eva. Prenc nota de la recepta, té una pinta boníssima.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  18. Hola guapa tu

    en primer lloc PER MOLTS ANYS, que maco de poder celebrar-ho amb la familia,...ni a res millor ??

    gràcies per compartir aquesta delicia, m´encanten els pastissos de formatge, anoto la teva recepta per provar-lo,

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  19. LídiaG17/3/11

    Felicitaaaaaats!!! (Amb retard, però també val, no?) Un petonàs!

    ResponElimina
  20. Eva llego tarde para la felicitación, pero bueno, más vale tarde que nunca, no??? Felicidades cariño¡¡¡

    Cómo siempre es un gusto ver tus reuniones, menudaaa tarta, queda tan rica verdad??

    Besotes familia

    ResponElimina
  21. Eva; És que comparar un Chessecake americà o un Chessecake del Cullerot Festuc, em sembla que no hi ja color...
    Per el que es veu, et van tocar només uns 8 o 10 anys per bufar, doncs estaven molt ben repartits...
    Que vagi de gust Eva¡¡

    ResponElimina
  22. Hola guapa siento llegar tarde pero muchas felicidades, tengo que decirte que esta es una de mis tartas favoritas y las que se comen pro hay com tu bien dices no tienen nada que ver con las caseras, ya me estoy imaginando su sabor ummmm, bueno besitos y que cumplas muchos mas.

    ResponElimina
  23. Felicitats, tots els sants tenen vuitada, diuen, jeje. Aquest cheesecake m'ha agradat força, feia temps que en buscava una recepta que em convencés i aquesta m'anirà foça bé.

    ResponElimina
  24. Buen pastel para una preciosa celebración!
    Felicidades!!!!!!!!!!!!!!!
    Besitos.

    ResponElimina
  25. Quina foto més bonica amb tots el nens i la cara de felicitat de tots!!
    Amb bastant de retard per molts d´anys!! un pastís bonissim!!
    Petonets

    ResponElimina
  26. Felicitats preciosa.
    Ves al meu blog, potser pots gaudir de un regalo per a dos.
    Petons

    ResponElimina