Ahir va ser el meu aniversari, i ho vam celebrar diumenge amb un dinar familiar. De postres, i per petició del Riqui vaig fer aquest cheesecake. Al nostre viatge a la Costa Oest de USA vam anar a menjar-ne al Chessecake Factory de San Francisco , i pel meu gust, aquest li dóna mil voltes!!! ;)
És deliciós i molt senzill de fer. Combinat amb un coulis de fruites vermelles queda unes postres de luxe!
I aquí els meus ajudants per bufar les espelmes...no em puc pas queixar!!! jeje!!
INGREDIENTS
- Per la base: 60 gr de mantega fosa+ 180 gr de galetes Maria
- 680 gr de formathe philadelphia
- 3 ous
- 230 gr de sucre
- 225 cc de nata líquida
- 1 cullerada de vainilla líquida
- Forrar la base d'un motlle desmotllable amb paper parafinat.
- Triturar les galetes i barrejar-les amb la mantega fosa. Cobrir la base del motlle amb aquesta pasta i deixar refredar a la nevera.
- Batre el formatge amb el sucre, la nata i la vainilla. Afegir els ous d'un en un fins que estigui ben integrat a la massa.
- Abocar la massa en el motlle i forrar-lo amb paper d'alumini.
- Coure al bany maria durant 60 minuts a 160º.
- Apagar el forn i deixar refredar el pastís a dins amb la porta mig oberta.
NOTA: És important tenir tots els ingredients a temperatura ambient.
Bon profit!!!
FONT: Food&Cook.
Per molts anys!!!!!
ResponEliminaUn pastís boníssim, i no m'estranya gens que sigui més bo que els que vau menjar als EEUU!!!!
Que guapos sortiu a la foto!
Petons
PEr molts anys bonica!!!! M'encanten aquests tipus de cheesecakes tan fàcils i bons... però el millor és la gran ajuda que tens per bufar les espelmes!
ResponEliminaPetonets!
Sandra
Per molts anys!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaEl chessecake és un clàssic que té l'èxit assegurat.
Amb aquests ajudant segur que vas apagar les esplemes a la primera! :)
Que foto mas bonita Eva, todos en familia!
ResponEliminaMe hubiese encantado daros un beso in person
Nenaaaaaaa, se m'ha passat el teu aniversari?????? no m'ho puc creure. Be, mes val tard q mai, moltes felicitats preciosa.
ResponEliminapetonets.
Ara
Ah, i el pastiss que acavi la dieta, pal saco.
moltes felicitats guapa!!!! i que millor que celebrar-ho amb aquest súper pastís???? boníssim! petonets guapa
ResponEliminaPer molts anys!! ha quedat genial aquest pastís, i tant que ha de ser millor que l'americà! Per cert et vaig veure dissabte pel carrer, ara ja sé qui ets!!! ;)
ResponEliminaPer molts anys Eva!!!!!!
ResponEliminaUn pastís deliciós!! I amb aquests ajudants per apagar les espelmes segur que es compliran tots els teus desitjos! ;)
Petons!
Moltíssimes felicitats!
ResponEliminaEl pastís boníssim però millor amb l'ajuda que tenies.
Petonets.
N'estic segur: Els chessecakes de San Francisco son una bírria al costat dels de Terrassa, que s'han cregut aquests ianquis!!
ResponEliminaMoltes felicitats i un chessecake fantastic
ResponEliminapeto
miquel
Mooooltes felicitats!. Quina ajuda vas tenir per bufar les espelmes, eh?. Tan ben acompanyada, segur que no va costar gens!
ResponEliminaJejeje, anaves amb el nen i xerrant amb algu, sense disfressa. Jo anava amb l'Helena Trenchs, i un cop ja havies passat em va dir "ostres no m ha vist! Pero aquesta és l'Eva del cullerot festuc" .
ResponEliminaA la propera aconseguirem coneixer-nos!
per molts anys, eva petunets!!! quina sort poder-ho celebrar en tan bona companyia, espero que tot vagi tan bé com sembla a la foto.
ResponEliminauna abraçada
Molts d'anys!!! (Amb molt de retard) I quin pastis més bo!!! Apuntadíssim!!!
ResponEliminaMoltes felicitats! Quin pastís tan bo! i amb tan bona companyia, encara més!
ResponEliminaMoltes felicitats Eva. Prenc nota de la recepta, té una pinta boníssima.
ResponEliminaUna abraçada.
Hola guapa tu
ResponEliminaen primer lloc PER MOLTS ANYS, que maco de poder celebrar-ho amb la familia,...ni a res millor ??
gràcies per compartir aquesta delicia, m´encanten els pastissos de formatge, anoto la teva recepta per provar-lo,
mil petonets Susanna
Felicitaaaaaats!!! (Amb retard, però també val, no?) Un petonàs!
ResponEliminaEva llego tarde para la felicitación, pero bueno, más vale tarde que nunca, no??? Felicidades cariño¡¡¡
ResponEliminaCómo siempre es un gusto ver tus reuniones, menudaaa tarta, queda tan rica verdad??
Besotes familia
Eva; És que comparar un Chessecake americà o un Chessecake del Cullerot Festuc, em sembla que no hi ja color...
ResponEliminaPer el que es veu, et van tocar només uns 8 o 10 anys per bufar, doncs estaven molt ben repartits...
Que vagi de gust Eva¡¡
Hola guapa siento llegar tarde pero muchas felicidades, tengo que decirte que esta es una de mis tartas favoritas y las que se comen pro hay com tu bien dices no tienen nada que ver con las caseras, ya me estoy imaginando su sabor ummmm, bueno besitos y que cumplas muchos mas.
ResponEliminaFelicitats, tots els sants tenen vuitada, diuen, jeje. Aquest cheesecake m'ha agradat força, feia temps que en buscava una recepta que em convencés i aquesta m'anirà foça bé.
ResponEliminaBuen pastel para una preciosa celebración!
ResponEliminaFelicidades!!!!!!!!!!!!!!!
Besitos.
Quina foto més bonica amb tots el nens i la cara de felicitat de tots!!
ResponEliminaAmb bastant de retard per molts d´anys!! un pastís bonissim!!
Petonets
Felicitats preciosa.
ResponEliminaVes al meu blog, potser pots gaudir de un regalo per a dos.
Petons