6/10/14

PASTÍS FÀCIL DE FORMATGE





L'altre dia vam fer el ja tradicional Sopar de Germaníssims a casa. L'any passat el vam iniciar i aquest any encara que va costar poder "quadrar" agendes, al final vam trobar un dia per poder-nos trobar tots plegats! 



El Riqui són 4 germans, les bessones Elena i Marta, i la Montse, com veieu són una familia de guapos :) I aquí ens teniu els Cunyadíssims, el Pep i jo, que també volíem sortir a la foto! jajaja!



Les postres que vaig preparar pel sopar va ser aquest Pastís de Formatge Mega Fàcil que vaig veure al blog de la Gemma. Només veure'l ja vaig dir-li que el faria, són d'aquests pastissos que són senzills de fer i resultons. I com que ens agraden molt els pastissos de formatge, l'èxit estava assegurat! I així va ser! Us el recomano al 100%.

Però com diu la Gemma, l'únic secret d'aquest pastís és no dir als convidats lo fàcil que és de fer...jejeje!



INGREDIENTS
  • 1 terrina de formatge tipus philadelphia (300 gr)
  • 150 gr de llet condensada
  • 500 cc de llet 
  • 1 paquet de "pastel fresco de limón" Royal
  • suc d'1 llimona
  • pinya en almívar (opcional)
  • caramel líquid
  • sobaos
  1. Posar al fons d’un motlle de silicona el caramel líquid. 
  2. Repartir les rodanxes de pinya per la base.
  3. Triturar amb el túrmix durant 2 minuts la llet, la llet condensada, el formatge, el suc de llimona i el contingut del paquet Royal. Abocar-ho dins el motlle.
  4. Tallar els sobaos pel mig, per tal de fer-los més prims. Repartir-los per sobre la capa de formatge, tallant-los si cal per adaptar-los al motlle.
  5. Reservar a la nevera un mínim de dues hores. 
  6. Desemmotllar el pastís capgirant-lo, de manera que la pinya quedi a la part de sobre. 
  7. Decorar i servir ben fred.
Bon profit!!!

FONT: La Cuina de Casa

5 comentaris:

  1. Un pastis súper fàcil i queda boníssim !!
    Petons

    ResponElimina
  2. Doncs jo m'ho apunto que aquest pastís segur que cau, perquè fa molt bona pinta, i si a sobre és fàcil com dius...

    Què bé us ho munteu, continueu així!

    Petons guapa!

    ResponElimina
  3. si que sou guapos, sí!!!! :P Segur que van sortir encantats de Can cullerot. Molts petonets guapa

    ResponElimina
  4. Sou com el centre neuràlgic de les celebracions familiars i amb amics no? ;) Ara que no m'estranya amb els plats que prepares!!
    És bonic fer sopars amb els germans i més amb el que costa trobar un moment per estar tots plegats! A casa també ens passa!
    El pastís una passada!
    Una abraçada!!

    ResponElimina
  5. ueeeeeeeeeeeeeeee?
    Super fàcil i super resultón, les receptes que ens agraden, je je je..
    Tots els germans esteu guapíssims, aquests sopars s'han de conservar com un tresor.

    ResponElimina