23/1/13

NATILLES DE COCO I POMA AMB XOCOLATA BLANCA




El passat dissabte vam tenir uns convidats d'excepció: van venir a sopar els Bolets!!! sisisisi, la Judith i l'Yves a casa nostra!! ole oleeee!!! Feia temps que teníem pendent un soparet, i per fi després de festes vam poder quadrar agendes perquè vinguessin a casa.

Va ser una nit genial, ens ho vam passar super bé, tant que se'ns va fer les 3 de la matinada sense ni adornar-nos...jajaja!! Potser les caipirinhes també tenen alguna cosa a veure, eh? :) 

Realment una de les millors coses que té el blog, és tota la gent tan meravellosa que he conegut, i ells són un clar exemple. Mil gràcies parella per tot!!!


Ja us podeu imaginar l'estrés que vaig tenir per triar el menú, però les postres tenia clar que volia fer unes natilles, i és que aquest mes les Memòries d'una Cuinera ens proposen aquest repte.

La recepta és del Martin Berasategui però que jo he modificat en la cocció, ja que la textura que quedava no m'agradava. Al fer-la al bany maria queda molt més fina i cremosa. Us animo a fer-la, són delicioses i el contrast de la poma àcida i la frescor de la llima contraresta la dolçor de la xocolata blanca.

INGREDIENTS
  • 160 gr de nata líquida per montar
  • 160 gr de llet de coco (sense sucre)
  • 120 gr de xocolata blanca
  • 4 rovells d'ou
  • poma granny smith
  • llima
  1. Preescalfar el forn a 160º.
  2. En un bol trossejar la xocolata blanca. 
  3. Posar en un cassó la nata i la llet de coco i portar a ebullició. Abocar sobre la xocolata blanca i esperar 2 minuts. Remenar fins que la xocolata quedi ben fosa.
  4. Afegir els rovells d'un en un i batre bé.
  5. Omplir els motlles i coure al bany maria durant 30 minuts a 160º.
  6. Deixar refredar i reservar a la nevera un mínim de 3 hores.
  7. Per servir, tallar a bastonets la poma i disposar-los per sobre de les natilles i ratllar una mica de llima per sobre.
Bon profit!

FONT: Martín Berasategui.

18 comentaris:

  1. Ummmm!!!! això s'haura de provar!!!

    ResponElimina
  2. ooooooooooooo, m'acabo de conectar i veig aquesta foto tan maca!!! ;P que be que ens ho varem passar!!! sou genials guapos!!!! i les natilles van ser el punt culminant del sopar!!!! mare meva! ja estic estresada per quan toqui al Bolet!!!! jijijiji. molts petonets guapíssssssima, i gràcies per TOT!!!!

    ResponElimina
  3. Hola!!!! què guapos sortim!!!! es nota q només vam necessitar tirar una foto, hehehehe.

    Quin sopar més bo! no només les natilles, eh! encara recordo com us havia de fer callar per recordar-vos que estava boníissim!!!

    Encantat d'haver compartit aquests moments!

    petons

    ResponElimina
  4. Segur q va ser un bon sopar, amb mooolta xerrameca!! ;-)
    Les natilles han de ser boníssimes!
    petonets

    ResponElimina
  5. Segur q va ser un bon sopar, amb mooolta xerrameca!! ;-)
    Les natilles han de ser boníssimes!
    petonets

    ResponElimina
  6. Això és una delicatessen!!!

    ResponElimina
  7. Doncs sí que aquestes postres tenen una pinta fantàstica!. Volem veure la resta del menú!!!!

    ResponElimina
  8. Doncs sí que aquestes postres tenen una pinta fantàstica!. Volem veure la resta del menú!!!!

    ResponElimina
  9. Unes natilles boníssimes!!! Amb una combinació d'ingredients deliciosos!!!

    ResponElimina
  10. pero que de monerias nos enseñas siempre!

    besos

    ResponElimina
  11. Silvia, estaven boníssimes! A veure si t'animes!

    Judith, jo si qu em vaig estressar!! Per sort sou un encant i tot us agrada!! El proper cop ja saps, canelons de l'àvia!!! jajaja!!

    Yves, quina risa amb les tomas falsas! jajaja!!! i si, tornaras a venir que tu vas menjar toooooot! :)

    El taller de cuina, ja ho pots ben dir...vaia 4 ens vam anar a ajuntar! jejeje!

    Món cosit a mà, ens van encantar!

    Glòria, i taaaaant!!! No et perdis els propers posts!

    Carmeta Rusquilleta, la combinació de la poma i llima amb la xoco blanca és brutal!

    Tere Ávila, muchas gracias!! M'en alegro que t'agradi!

    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
  12. Coneixent-te segur que va ser un gran àpat!
    Ja tinc ganes de llegir el menú sencer! Petons i fins aviat! :)

    ResponElimina
  13. Ai, ai, ai! Que em perdia l'entrada! Quina sort que tenen al Bolet, aquest àpat segur que va ser digne de Reis! ;) GUAPOS!!!!
    PEtons
    Sandra

    ResponElimina
  14. Què contents van tornar, els vau cuidar molt i molt bé!;)
    Petonets i gràcies per participar.

    ResponElimina
  15. Coco i xocolata blanca, aquest cop ens hem posat d'acrod, je je je...
    Han de ser bones segur!
    I ja imagino l'estrés escollint el menú, és el què passa quan tens convidats que són tan bons cuiners ;)

    ResponElimina
  16. Que bones , el coco m' encanta!

    ResponElimina
  17. Cuinetes, avait posaré la rsta del menú! I un plat és teu...jejeje!

    Els fogons de la Bordeta, els convidats van sortir moooolt contents...potser per ls capipis??? jajaja!

    Coses de llÀbiro, merci a vosaltres tb per fer de cangur! Ja em van dir vau fer un super picnic! ;)

    Gemma, siiiiiiiii hem coincidit! Quina casualitat!!!

    >AnnaFs, doncs fes-les, t'encantaran!

    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
  18. Tinc una fan del coco i la xoco blanca, així que t'agafo la recepta!!!

    ResponElimina