Aquests gotets de mousse de llimona i maduixa també els vaig fer per l'aniversari del Jan. Amb aquesta recepta ja dono per finalitzada la festa!!! Ja tocava! jajaja! Son molt senzills de fer i amb la calor que fa venen molt de gust.
La recepta és de la Mireia Carbó, així que ja sabeu que és un èxit assegurat!!! :)
INGREDIENTS
- 1 pot de 370 g de llet condensada
- 2 llimones
- 250 g de maduixes
- 500 cl de nata líquida per muntar
- Netejar les maduixes i tritureu-les amb l’ajut de la batedora elèctrica, fins que aconseguir un puré fi.
- Espremeu el suc de les dues llimones.
- Disposar la llet condensada en un bol, i barrejar-hi el puré de les maduixes i el suc de les llimones.
- Montar la nata.
- Incorporeu la nata a la barreja, fins que quedi homogènia.
- Servir-ho en gotets i deixar refredar a la nevera fins el moment de servir.
Bon profit!
He menjat mousse de llimona i mousse de maduixa, però mai amb els dos gustos barrejats. I ja em crec, ja, que ha de ser boníssima!
ResponEliminaPetons
me pasa como la Margarida los dos por separados me encantan juntos seguro que tambien,bona idea
ResponEliminapeto
Aquesta la tinc tengui al bloc! ;)
ResponEliminaÉs una passada la Mireia Carbó com aconsegueix fer receptes fantàstiques i senzilles!
Mira que quan la vaig llegir vaig pensar que embafaria massa amb la llet condensada i que va! Gens ni mica!
Quina festa més maca vas fer!!! I quin munt de preparacions diferents!
Apa guapíssima! Ens veiem passejant ben aviat! ;)
Petons!!!
Quina mousse més completa, la barreja dels dos sabors ha de ser deliciosa!
ResponEliminaSi la recepta és de la Mireia, té l'èxit assegurat :)
ResponEliminaQuina sort en Jan amb aquesta festassa, je je je...
Que refrescant que deu ser! L'haurem de provar que deu ser deliciosa.
ResponEliminaPetons!
Què bona la combinació llimona i maduixa i servits en aquests gotets de iogurt queda molt xulo! Quina festa més xula deuries fer! :)
ResponEliminaMolts petonets!
Evaaa!!! Que es troben a faltar els teus posts!!!
ResponEliminaVa vinga que tenim ganes de més receptes teves!
Molts petons!!!
sempre va bé probar coses diferents que passan ha ser extraordinaries quan estan bonissimes.
ResponEliminaTe felicito por tu artículo y por tu blog en general.
Te paso mi blog por si es de tu interés. Un saludo.
http://pastrami-bcn.blogspot.com.es/
http://paprikagourmet-bcn.blogspot.com.es/