Per fiiiiiiiiiiii!!! Per fi participo a "La Recepta del 15" que organitza cada mes la Sandra i el Xavi de Els fogons de la Bordeta i la Marina de Xocolata Desfeta. Tenia moltíssimes ganes de participar...pero cada mes per alguna cosa o una altra no ho feia! Aquest mes per això no podia fallar, i és que l'ingredient triat era els turrons...i és que dintre de 10 dies estem a Nadal!!!
Jo he triat un torró de xocolata i cointreau. Una aposta senzilla però deliciosa, que l'any passat vaig obsequiar a cada casa on vam anar de convidats...i la veritat és que va agradar molt a tothom! Us animo a fer-lo i a regalar-lo!!! :)
INGREDIENTS (per 1 barra)
INGREDIENTS (per 1 barra)
- 100 cc de nata
- 200 gr de xocolata cobertura negra
- 150 gr de xocolata cobertura llet
- 75 gr de pell de taronja confitada tallada a dauets ben petits
- 60 gr de licor de cointrau
- Posar en un bol la pell de taronja amb el cointreau.
- Desfer al bany maria les xocolates.
- Donar un bull a la nata, abocar-la damunt de la xocolata i remenar fins que quedi ben fosa.
- Quan estigui tebi, abocar damunt del licor sense deixar de remenar fins que quedi tot ben integrat.
- Abocar en un motlle de silicona i deixar en repòs almenys 24 hores.
- Desmotllar i empolsinar la coberta amb cacao en pols.
Bon profit!!!
FONT: Escola de Cuina Gormand
FONT: Escola de Cuina Gormand
que buenos y con la combinacion que me encanta y ademas con caja y todo, mejor imposible
ResponEliminaOooooeeeee, oooooeeeeeeeeeee!!! No saps la il·lusió m'ha fet veure que participaves!! jajaja T'has estrenat per ·todo lo alto· amb un torró boníssim... i amb les caixetes! N'hi ha una per la Bordeta, oi? :P
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!!
Petonets guapa!
Sandra
M'agrada ambel cointreau i es que a part, queda molt bé amb la ocolata! M'emporto una d'aquestes capses... Jejeje :P
ResponEliminaPetons!M
Hola guapa tu
ResponEliminaem sembla una recepta geníal, amb una presentació de SUper 10,
mil petonets i BONES FESTES Susanna
Ha de ser deliciós Eva, si et convido a berenar també me'n portaràs una barra? Per cert jo l'any passat vaig comprar les mateixes capsetes, són del crec crec?
ResponEliminaPetonets
Si anem així em rendeixo, eh? Quina bona pinta que fan! Qualsevol presenta un torronet de pacotilla de principiant, ara, amb aquest nivellàs que hi ha! Un petó
ResponEliminaMolt bona idea regalar un torró casolà, segur que tothom va quedar molt content. I ja sabem que la xocolata i la taronja són una combinació que té l'èxit assegurat ;)
ResponEliminaA casa, el torró de xocolata i cointreau és el preferit però a vegades costa trobar un que realment sigui bo, així és que aquest any el farem nosaltres amb la teva recepta.
ResponEliminaMoltes gracies
Conxita
Penso fer-lo demà mateix, es el preferit del meu marit..Que bó!!!! unes caixes per regalar maquisimes... Petons,
ResponEliminaEs que aquest torró .. és un vici! Segur que la família ha gaudit moltíssim! Petonets
ResponEliminaAixó es de professional!!! et felicito, han quedat superbe i les caixetes i tot!
ResponEliminaUn petonet
hola,como me gusta tu blog,que buena cocinera ,te he puesto en mi lista de favoritos.
ResponEliminaMe dijo una compañera de informatica de tu blog ,hace tiempo y asta hoy no lo mire y la verdad me encanta,se lo comentare a mi familia que hay un monton,que les encanta la cocina,sigue asi y felicidades
Eva, diga'm si us plau que un dels paquetes és pel Bolet, oi que sí???? quina pintassa tenen! ni les millors pastisseries!!! petonets bonica
ResponEliminaEva hem coincidit!!! Jo també volia posar-hi taronja, ha de quedar boníssim, però com que no en vaig trobar pel barri hi vaig posar les vellanes i crec que els meus fills ho han agrait (són una mica maniàtics).
ResponEliminaQuins torrons tan bons!!! Jo avui també n' he fet per portar als meus pares, però per a mi el més difícil és fer-los unes caixetes presentables amb cartró. D' on les treus aquestes? Queden perfectes i és un regal excel.lent!
ResponEliminaQuina presentació més xula! Jo també estic pensant quins regals "fets a casa" faré.
ResponEliminaPetons.
mmmmmmm aquest torró sembla boníssim! Xocolata i taronja és la combinació perfecte! L'hauré de tastar....Avui he fet la teva carlota de xocolata i mascarpone per un dianar amb companys de feina, quan ens l'haguem menjada ja t'explicaré com ha sortit! Gràcies!!! :)
ResponEliminaPerfecte Eva! jo aquests també els faig, però com sempre, tu m'has donat idees per millorar-los molt.
ResponEliminaJa m'estic preparant per fer el Studel.
Eva, però si són de professional!!! Una idea genial per a regalar! I a més, la combinació xocolata i taronja és boníssima.
ResponEliminaBones Festes!
Que atrevida amb els turrons!! Jo sempre en tinc la idea però em fan molt de respecte!! A veure si l'any vinent m'animo!! Xulíssims per cert!!!
ResponElimina