Dissabte va ser l'aniversari del Riqui, 34 anyets va fer!!! i per celebrar-ho vam fer un sopar a casa amb els amics. Aquest va ser el menú que vaig fer, a tothom li va agradar molt però vam acabar molt tips, oi? jejeje! I és que ja ho diuen, quan venen a casa mai surten amb gana! :) Espero que us agradi i agafeu idees de cara a festes!
CREMETA DE BLAT DE MORO AMB KIKOS
INGREDIENTS
- 200 gr de blat de moro congelat
- 200-300 cc de brou
- 100 cc nata semi-muntada
- sal, pebre i tabasco
- kikos
- Posar en un cassó el brou a bullir i afegir el blat de moro i coure durant minuts.
- Triturar, colar i condimentar.
- Amalgamar amb la nata i servir en recipients tipus xupito decorats amb kikos triturats.
FONT: Escola de Cuina Gormand
TARTALETES AMB PATÉ DE SALMÓ FUMAT
TARTALETES AMB PATÉ DE SALMÓ FUMAT
INGREDIENTS
- 200 gr de salmó fumat
- 150 gr de formatge cremós tipus philadelphia
- 1/4 ceba tendre
- 1 pepinillo en vinagre
- nata líquida
- tartaletes
- Reunir tots els ingredients en un vas i triutar amb el túrmix. Si ens queda massa espès, alleugerir amb la nata líquida.
- En el moment de servir, omplir les tartaletes amb el paté.
INGREDIENTS
- mini croissants
- pernil ibèric
- ou filat
- Partir els croissants per la meitat i farcir-los de pernil ibèric.
- Decorar amb ou filat.
- Just en el moment de servir entrar-los un parell de minuts al forn a 180º.
PASTÍS DE CARXOFES AMB SALSA DE PEBROTS
INGREDIENTS PEL PASTÍS DE CARXOFES
- 12 carxofes
- 150 gr de tacs de pernil ibèric tallat petit
- 4 ous
- 200 cc de nata líquida
- 1 culleradeta de farina d'arròs
- sal, pebre, nou moscada
- Netejar les carxofes de les fulles dures, partir-les per la meitat i treure la pelusa del cor. Partir per la meitat i posar-ho en un bol amb aigua i julivert o llimona pq no s'oxidin.
- Posar una olla amb aigua a bullir. Un cop bulli, coure en blanc les carxofes (afegir una cullerada de farina dissolta en aigua freda i un raig d'oli, i coure les carxofes) durant 12-15 minuts. Escórrer i reservar.
- Saltar el pernil ibèric en una paella. Reservar.
- Batre els ous amb la nata i la farina d'arròs i condimentar.
- Engreixar uns motlles individuals tipus flaneres. Farcir amb les carxofes i el pernil i omplir-los amb la crema.
- Coure al bany maria a 180º durant 30 minuts.
INGREDIENTS PER LA SALSA DE PEBROTS
- 4 pebrots escalivats
- 1 escalunya
- 1 cullerada de farina
- 200 cc de nata
- Sofregir l'escalunya en una paella. Un cop transparets, afegir el pebrot escalivat tallat a trossos.
- Afegir una cullerada de farina i coure-la. Afegir la nata i deixar coure un parell de minuts. Condimentar.
- Triturar i colar.
MONTATGE
- Desmotllar els pastissos i servir-los amb la salsa de pebrots ben calenta.
INGREDIENTS
- 13 bombons ferrero rocher
- 500 cc de nata líquida
- 1 sobre de Flam royal 4 racions
- Triturar els bombons amb la thermomix uns segons a v.5
- Afegir la nata i el sobre de Flam i programar: T.100 - v.4 - 5'
- Abocar en un motlle de silicona i deixar refredar a la nevera.
- Un cop quatllat, desmotllar i decorar.
Nena, a casa et deuen adorar no? et una màquina.
ResponEliminatot fantàstic
petons
Mare meva, nena! Tot això per sopar??? No m'estranya que quedessiu tips :)
ResponEliminaM'apunto la cremeta de blat de moro, servida en versió xupito ha de quedar molt "chic" ;)
I felicitats al Riqui!!!!
Moltíssssssssssimes felicitats Riqui!!!! quin menú més complert nena! quan em dius que ens convides a la família Bolet???? Un sopar de luxe amb bona companyia, què més podia demanar el teu amor???? Molts petonets família!!!!!
ResponEliminaVaja, quin supersopar! Té tot una pinta boníssima! M'apunto la crema de blat de moro, el farcellet de tardor, i, per sobre de tot, el pastís ferrero, mmmmmmmmmmmmmmmmm
ResponEliminaOs pusistéis morados, eh??????
ResponEliminaQuin sopar!! No m'estranya que sortissin ben tips!! Tot és espectacular i fa molt goig! Felicitats pels dos.
ResponEliminaQuin sopar més bo!! jo em quedo amb tot que no sabria que triar. No m'estranya que quedessin tips. Moltes felicitats al Riqui. Petons
ResponEliminaCaram quin tiberi!!!!!
ResponEliminapetonets
Eva; No és d'extranyar que quedessin tips... on vas a parar amb tant de menjar, quina passada¡¡.
ResponEliminaEls crossanets, semblen crancs a punt de fugir de la boca dels començals, que de ben segur van disfrutar molt i molt.
Que vagi de gust Eva i per molts anys al Riqui¡¡
Pel meu aniversari em faràs un menú?! jajaja Tot té una pinta fantàstica!!! Ets una crack!!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Hola.-
ResponEliminaHemos descubierto tu espacio web y nos ha sorprendido gratamente. Muy acertado el menu...
un saludo desde este otro lado del norte
Eva, felicitats al Riqui!! I no m'estranya que quedéssiu tips amb aquest super menú!! Tot deliciós!
ResponEliminaPetons!
I quan dius que podem venir a sopar a ca teva? :))
ResponEliminaQuin menú més espectacular...
un petonet
quin menú! Una autèntic passada. No es estrany que no surtin amb gana de casa teva. Ssegur que esperen eantats que els convidis.
ResponEliminaquina de propostes,no sé quina triar!!!!
ResponEliminaUn petonás i bon NADAL