24/10/11

NADÓ A BORD I PÚDING DE XOCOLATA AL COINTREAU


Doncs si, el que heu llegit!! Torno a estar embarassada i si tot va bé a l'abril el Jan tindrà una germaneta!!! Es portaran poquet, 23 mesos, com veieu estarem ben distrets! Espero per això trobar un foradet per poder continuar amb el blog :)

Aquesta samarreta la vam fer per donar la notícia a la familia...però ara ja sabem el sexe, una NENA!!! Encara que ens era igual el sexe, ens fa molta il.lusió tenir la parelleta...i poder vestir de color rosa...jejeje!



Fa un parell de setmanes vam tenir l'anual sopar de cosins Sellarès. El meu marit són molta familia i per poder trobar-se tots els cosins germans, fem un sopar anual, ja que sent tants és molt difícil poder ajuntar-nos tots.

Ningú es vol perdre la trobada, aquest any vam aconseguir ser 21!!! Tothom s'encarrega d'alguna cosa: de portar les begudes, de comprar les botifarres, de fer les amanides, de comprar les postres, de parar la taula, de fer la barbacoa, de recollir... Tothom té la seva tasca. I lo millor de tot és quan el Xavi ens llegeix les històries de l'Avi Pepitu... segur que estaria molt orgullós de veure que ens seguim reunint tots a la Torreta.


I jo de postres vaig portar aquest Púding de Xocolata al Cointreau de la Gemma. Jo vaig doblar les quantitats pq el meu motlle era més gran al ser tants. Ens va encantar a tots!!! Sobretot el toc de cointreau als melindres que es notava força! :)

Un èxit de postre i a més facilíssim de fer!!! Que més volem?


INGREDIENTS

  • 200 gr de melindres durs
  • 1 litre de nata
  • 200 gr de nutella
  • 1 sobre de Flam Royal de 8 racions
  • 200 cc de cointreau (si no us agrada gaire el gust del licor fiqueu-ne només 100cc)
  • 100 gr de fruita seca tipus "cocktail" (porta panses, plàtan, mango, coco, pinya, papaia)
  1. Tallar els melindres a trossos i sucar-los amb el cointreau.
  2. Preparar el flam com indica el paquet. Quan bulli la nata, retirar del foc i afegir la nutella i barrejar bé.
  3. Incorporar els melindres i la fruita seca i abocar-ho en un motlle de silicona.
  4. Deixar refredar a la nevera un mínim de 4 hores o millor d'un dia per l'altre.
  5. Desmotllar i decorar al gust.
Bon profit!!!

FONT: La Cuina de Casa.

27 comentaris:

  1. ja t'ho he dit al facebook, però felicitatssssssss! quina ilu!!!! sempre és un plaer rebre aquest tipus de noticies! espero que aquesta nena us ompli de felicitat i que el Jan sigui un gran germà!!! ;P petonets familia

    ResponElimina
  2. Anònim24/10/11

    Ooooooooooooohh!!! Aquesta sí que no me l'esperava, ENHORABONA!! :D
    Quina il·lusió, una nena... segur que el Jan serà un germà gran fantàstic! Està tan guapo!!
    El púding molt bo, però avui la recepta queda en segon terme amb aquest notición! jejeje
    Petonets bonica!
    Sandra

    ResponElimina
  3. Felicitats!!! tot just t'acabava de coneixer i ja me n'assabento d'aquesta gran noticia. Enhorabona. Distrets estareu segur, i t'ho dic per experiencia, pero la felicitat tambe et sobrepassa. Enhorabona i continuem en contacte. Petonets!!!

    ResponElimina
  4. Enhorabona,se't gira feina!!! I quin púding més suculent!

    ResponElimina
  5. felicitats!!! la feina és triplica!!!

    ResponElimina
  6. Moltissimes felicitats!!! tens un rei a la teva vida , ara tindràs una reina que també et robarà el cor.
    Felicitats als dos per que de ben segur esteu que no hi cabeu d'alegria.

    Bon puding de xocolata per celebar... el que faci falta.

    Petons

    ResponElimina
  7. Moltes felicitats, que tot vagi bé, ja ens aniràs informant
    Ester

    ResponElimina
  8. Felicitats!!!! La parelleta, quina il·lusió :)
    En Jan tindrà una germaneta per jugar i tu estaràs molt més distreta, je je je...
    Aquest any heu fet record de cosins, eh? M'agrada el canvi del rom pel cointreau, la taronja amb la xocolata lliga super bé ;)

    ResponElimina
  9. Pero bueno Eva!!!! qué calladito te lo tenías!!
    Una nena. Enhorabuena guapa. Viendo lo maravillosa madre que estás hecha con el pequeño Jan, no dudo que la pequeña que viene será un regalo para todos.
    Cuidaté mucho y nos vemos por aquí. No dejes de informarnos de todo. Besos.

    ResponElimina
  10. Ara ja tindreu la parelleta, enhorabona!
    Distrets però molt feliços!
    Petons.

    ResponElimina
  11. Muchas felicidades!! la parelleta!! yo también tengo dos hijos, niño y niña! ella es la mayor, cuida y protege mucho a su hermano ... me encanta verles juntos!! Seguro que Jan disfrutará mucho con ella... encima se van a llevar poquito y podrán compartir juegos ... en fin! la espera de un hijo siempre es una alegría!! me alegro por ti!! y el Puding es preciosooo ... aunque lo es más esas reuniones familiares!! que suerte! Besotes de la Vaca!!

    ResponElimina
  12. Moltes felicitats... Quina gràcia, la parelleta, i és millor que es portin poc temps,encara que tingueu més feina.
    El puding et va quedar perfecte!

    ResponElimina
  13. Me parto con el Jan, que maco!
    Cuídate muchoooo!

    ResponElimina
  14. Felicitats, que gran està ja en Jan. Petons

    ResponElimina
  15. Felicitats bonica i que tot a partir d'ara vagi ben be fins que neixi la petitona.
    Molts petons !!

    ResponElimina
  16. Felicitats!! Quina ilu tenir la perlleta i el puding te un pinta increible¡

    ResponElimina
  17. Moltes felicitatssss!!!! que gran es veu el nen, és guapíssim!!! i quina entrada més completa, amb una recepta deliciosa...un petonet

    ResponElimina
  18. Enhorabona!!!!!! quina ilu!!!! a disfrutar s'ha dit que això és una alegria al màxim!!!
    Aquest pudding es veu bestial!
    Molts petonetsss

    ResponElimina
  19. Eva, enhorabona!!! :) Quina il·lusió tenir la parelleta, no?
    I el púding, senzillament, perfecte!!!
    Petons!

    ResponElimina
  20. Moltíssimes felicitats!!!
    Se't gira feina!! A veure si et trobo pel centre i et felicito en persona.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  21. Moltes, moltes, moltes felicitats! Tens un nen moníssim i m'encanta la samarreta! Aquest pastís t'he una pinta boníssima, a veure si m'animo aquest cap de setmana!

    ResponElimina
  22. Moltes felicitats! Et segueixo des de fa uns tres anys i me n'alegro molt, que tornis a estar embarassada! Esperem seguir llegint-te fent pastissets roses i de princeses a partir d'ara ;)

    ResponElimina
  23. Felicitats per l'embaràs i pel pudding també! Fa molt bona pinta :)

    ResponElimina
  24. Anònim7/11/11

    Moltes felicitats Eva!!!
    i quines postres, bonissimes!!

    ResponElimina
  25. Feia molt temps que no passava pel teu blog, de fet crec que llavors encara no tenia el meu... Però de totes maneres m'ha fet molta il·lusió arribar de nou amb aquesta bona notícia, moltes felicitats!!!!!

    ResponElimina
  26. ¡Enhorabuena! A disfrutar un montón, y ya sabes, aprovecha ahora el tiempo, que luego el bebé lo demanda todo.

    ResponElimina
  27. Anònim29/11/11

    MOLTES FELICITATS!!!Això és una gran notícia, sobretot per aquest noiet de la samarreta.
    Un petonàs

    ResponElimina