1/12/10

PASTÍS FRED DE XOCOLATA I FORMATGE


El diumenge vam celebrar l'aniversari del Riqui amb un dinar a casa els seus pares. De postres vaig fer aquest pastís de xocolata i formatge de la Trota.

Està boníssim ja que no és gens empalagós i al ser fresquet entra molt bé després d'un dinar copiós.



Un pastís a tenir en compte per les festes que s'acosten, ja que és fàcil, molt bo i es pot fer amb antelació.

I ja veieu quin ajudant més guapo tenia el Riqui per bufar les espelmes!!! El Jan està preciós! :) I és la joguina dels seus cosins... Llàstima que encara no pogui menjar pastís...xq amb lo tragoncete que està fet, segur que li encantaria!!! :)



INGREDIENTS

  • 1 planxa de bescuit
  • 250 gr de xocolata negra de cobertura
  • 500 cc de nata per montar
  • 100 cc de llet
  • 300 gr de formatge philadelphia
  • 75 gr de sucre
  • 10 cc de cointreau
  • 2 sobres de cuajada Royal
  1. Reservar una mica de llet per desfer els sobres de cuajada.
  2. Posar a bullir la nata, la resta de la llet i el sucre.
  3. Afegir la xocolata a trossos fins que es desfaci i el formatge.
  4. Afegir el cointreau i la cuajada disolta amb la llet.
  5. Deixar bullir uns 3 minuts. Retirar del foc.
  6. Posar la base en un motlle desmotllable. Abocar la preparació anterior i deixar refredar. Guardar a la nevera.
  7. Decorar amb fideus de xocolata o cacao en pols.
  8. Per fer la crema amb la Thermomix: triturar la xocolata a v. 5-7-9. Afegir la resta d'ingredients i programar: 15' - T.100 - V. 4.
Bon profit!


FONT: Food&Cook i Auro.

24 comentaris:

  1. Hola!! moltes gràcies per passar-te per el meu bloc i per les teves paraules!!1
    Ostres aquest pastís està fabulós!!! quina delícia amb aquesta combinació de xocolata i formatge! segur que ha estat tot un èxit!!! Em quedo per aquí!!
    Molts petonets

    ResponElimina
  2. MOltes felicitats a en Ricki, i el nen está precios!!
    Petonets!

    ResponElimina
  3. Tota la raó, quina monada de fill que teniu!! :)
    I el pastís a banda de ser boníssim, et va quedar genial! Segur que vas triomfar, oi? :)
    Petons!

    ResponElimina
  4. Nena, me ha encantado! Un beso para todos

    ResponElimina
  5. Quina bona pinta que té el pastís!!! M'apunto la recepta....
    Tot i que el xic també està per menjar-se'l (a petons...).... ;)

    ResponElimina
  6. El Riqui debia llepar-se els dits!!! té molt bon aspecte!! i si es pot preparar amb antel:lació i és fàcil...què més es pot demanar??

    Petonassos

    Miel

    ResponElimina
  7. El Jan està guapíssim! Es nota que menja bé, je je je... No te n'adonaràs i d'aquí quatre dies ja tastarà el pastís ;)
    Aquesta recepta m'encanta, els pastissos quallats en fred són super pràctics i queden boníssims. I per a xocaddictes total!

    ResponElimina
  8. Un pastís deliciós, t'ha quedat fantàstic!

    Petons

    ResponElimina
  9. Bon pastis i felicitats al Ricki
    Una abraçada
    miquel

    ResponElimina
  10. Felicitats Riqui!. El Jan està guapíssim!. I quina cara més atenta que fa!. I d'aquí a no res, la tindrà ben empastifada de xocolata, com ha de ser!

    ResponElimina
  11. felicitats, riqui!
    que gran que està el jan, eh? petonets!

    ResponElimina
  12. Quina bona pinta!! Me l'apunto!

    ResponElimina
  13. quina pinta!!! el vull per esmorçar ara!!! je!
    el Jan esta para comerselo!
    petonets

    ResponElimina
  14. Anònim4/12/10

    Guau! Aquest pastís ha de ser deliciós... no es queixarà el teu home amb tants pastissos per celebrar el seu aniversari, eh? ;) Teniu un nen PRECIÓS, enhorabona maca!
    Petonets!

    ResponElimina
  15. I a qui no li encantaria! a mi ben segur que si, es veu fantàstic , deliciós.
    Moltes felicitats per en Ricki i una abraçada per tots.

    ResponElimina
  16. Eva; S'ha m'ha acaben els adjectius... fabulós...? hi ha ho he dit altres vegades..., magnífic... també... exquisit...? en fi Eva... "PERTUnets" també per a tu Eva¡¡ :-D :-D

    ResponElimina
  17. Ai Eva, en Jan està enorme, quina canya de nen! me'l menjaria a petons!! Aquest pastís de la trota pinta genial, i si tu dius que és bo, caldrà tastar-lo! Petons guapa.

    ResponElimina
  18. El Jan està molt gran, segur que els pastissos li encantaran d' aquí uns mesos quan en pugui menjar... Aquest em sembla molt bo amb aquesta combinació de formatge i xocolata.

    ResponElimina
  19. Hola Eva¡¡¡

    Que tal todo??? veo que no pierdes tu buena costumbre de reuniros para celebrar, es maravilloso ver como disfrutas de ello ... me encanta esta tarde, no sé cuantas veces la hemos preparado ya, jaaj para mi es una de mis preferidas.

    Besotes preciosa

    ResponElimina
  20. Nena, son els meus ulls? o el Jan s'està semblant al seu pare? ejem ejem.

    petonets.

    ARa.

    ResponElimina
  21. Felicitats atrasades!!!
    Que maco esta el nen.
    Y el pastis una delicia.
    A veure si ens veiem per el carrer,cunad veig una noia amb un nen miro si ets tu, ja ja ja.
    Petons maca.

    ResponElimina
  22. Felicitats atrasades!!!
    Que maco esta el nen.
    Y el pastis una delicia.
    A veure si ens veiem per el carrer,cunad veig una noia amb un nen miro si ets tu, ja ja ja.
    Petons maca.

    ResponElimina
  23. Carai quin pastís tan bo! Amb aquest pastís tens l'èxit assegurat en qualsevol àpat. Felicitats!
    Una abraçada

    ResponElimina
  24. Felicidades a los dos!! que pastelito tan rico!! y fresquito!! un besote de la vaca!!

    ResponElimina