Aquest pastís està de muerteeeeeeee!!! Que bo!!! Ens ha encantat!!! A casa ens agrada molt el moniato, així que aquest diumenge vaig portar-lo a casa els meus pares i va triunfar! Fins i tot el Riqui que no li agrada gens el moniato, li va agradar, amb això us ho dic tot! :)
He versionat el pastís de carbassa de la Trota i ha sigut un encert! El toc que li dónen les espècies i la dolçor del moniato el fan un pastís deliciós!!! Us animo a tots a fer-lo!!! :) Ara em toca probar el Pumpkin Pie, segur que també és boníssim!
INGREDIENTS
- 1 làmina de pasta brisa
- 400 gr de moniatos cuits
- 135 gr de sucre morè
- 3 ous
- 300 ml de llet evaporada
- 1 cullerada de maizena
- 1 culleradeta de jengibre en pols
- 1'5 culleradeta de canyella
- 1 pessic de clau mòlt
- 1'5 culleradeta de sal
- Nata montada
- Forrar un motlle amb la pasta brisa i precoure a 200º durant 8 minuts.
- Passar pel túrmix el moniato cuit fins tenir un puré fi.
- Afegir la sal, el sucre, canyella, jengibre i maizena i barrejar.
- Amb les barilles integrar els ous lleugerament batuts i finalment la llet evaporada.
- Incorporar la crema en el motlle i enfornar a 215º durant 10 minuts i després a 175º durant 30 minuts més.
- Deixar refredar.
- Servir acompanyat de nata montada.
Bon profit!
FONT: Trota de Food&Cook.
La meva mare és una addicta al moniato, en menja dia si i dia també.
ResponEliminaAixí que aquest cap de setmana, li faré la teva recepta que segur que la faig molt feliç!
Eva, quina coincidència!! Ahir en vam menjar un de molt semblant! I també va agradar molt! :)
ResponEliminaPetons!
M'agrada molt el moniato i estic veient aquest pastissos tan xulos que feu... el teu és preciós i si dius que és tan ja corro a comprar moniatos per a fer-lo!
ResponEliminaPetonets
Yo lo hice hace unos dias la version de la Gemma y estaba de muerte.Con la version tuya lo tendre que hacer para saber el gusto y poder comparar.Pero seguro que tambien esta de muerte
ResponEliminaAdeu
miquel
A casa també en fem un i realment sempre agrada. T'ha quedat genial!!!!
ResponEliminaPetonets
Como me gusta verte en la cocina...
ResponElimina... que juego da el boniato!! espectacular!! un beso de la vaca!!
ResponEliminaMmmmmmmmm, m'encanta el moniato, serà questiò de porbar-ho.
ResponEliminaCom està el Jan? preciòs suposo.
petonets
Ara
A casa som fans del moniat, en posem a tot arreu :)
ResponEliminaAquest pastís és força semblant al que vaig fer l'altre dia, però el teu porta maicena i moltes més espècies. Ha de quedar boníssim!
Per portar a la feina acabod de fer un altre pastís de moniato, el que ve a la revista CUINA d'aquest mes.
Apa, quants pastissos de moniato, oi? Je je je...
jo sóc com el riqui, tampoc sóc gaire de moniato, però com ell em sembla que amb aquest pastís em convenceries.
ResponEliminapreciosa ya chateas?
ResponEliminaMe alegro , la nena estará preciosa.
Petons.
Que delicia, no he preparado muchas cosas con boniato pero me encanta su sabor.
ResponEliminaUn beso.
Doncs jo en sóc una altra fan del moniato, i aquest pastís té una pinta excel·lent! I el pastís de poma anterior ja no et dic res.
ResponEliminaUna abraçada i salut!
Es la segunda receta que veo con bonita y te comento lo mismo: es algo que todavía no he probado.
ResponEliminaViendo el resultado y leyendo vuestros comentarios ganas me dan de ponerme a preparar uno ahora mismo.
Besos.
Ens encanta el moniato, però mai m'he animat a fer un pastís! Aquest té una pinta fantàstica ;)
ResponEliminaPetonets,
Sandra
El moniato també ens agrada molt a casa, sobretot a mi, així que aquesta recepta me l' anoto!
ResponEliminaEvaaaaaaaa! Veig que, de mica en mica, et vas incorporant, de la qual cosa me'n alegro tant per tu com per nosaltres ¡¡¡!!!¡¡¡!!! (elles incloses), A casa els agraden a tots molt els moniatos (a mi no), tant que fins i tot en poso un quan faig escudella. Tindré en compte aquesta recepta.
ResponEliminaUna abraçada.
Quina recepta més bona!!! Això de "Sweet potato pie" m'ha fet molta gràcia!! Salutacions
ResponEliminaQué boooo!!!demá la faré.GRACIES.
ResponElimina