3/2/10

BESCUIT DE LLIMONA AMB GLASSA


Aquest bescuit el vaig portar per esmorzar dilluns a la feina. El vaig veure al blog de La Manzana Roja, i a tothom va agradar moltíssim!!!!
Té una gust molt potent de llimona, ja que el bescuit porta la ratlladura de 2 llimones i la glassa està feta amb el suc d'una...És molt fàcil de fer i el resultat és molt bo!



INGREDIENTS
  • 2 llimones
  • 3 ous
  • 160 gr de farina
  • 1 sobre de llevat
  • 160 gr de sucre
  • 160 gr de mantega pomada
  • Per la glassa: suc de llimona + sucre glaç
  1. Preescalfar el forn a 160º
  2. Ratllar la pell de les 2 llimones i exprimir el suc d'una. Reservar.
  3. Batre el sucre amb la mantega pomada.
  4. Afegir els ous d'un en un fins que estiguin ben integrats.
  5. Tamissar la farina amb el llevat i incorporar a la barreja anterior.
  6. Afegir la ratlladura de llimona i abocar en un motlle previament engreixat.
  7. Coure al forn a 160º durant 30 minuts.
  8. Deixar refredar i desmotllar.
  9. Per fer la glassa: barrejar el suc de llimona amb el sucre glaç fins que quedi una textura de xarop i banyar per sobre del bescuit.

Bon profit!

26 comentaris:

  1. Que bo! Avui mateix he agafat quatre llimones de l'arbre i ja pensava que fer!
    Petons

    ResponElimina
  2. Eva, jo que pensava que posaries la foto del teu tortell... al final en vas fer o no? :)
    Aquest bescuit ha de ser deliciós!! T'ha quedat genial com sempre!
    Com els mimes els teus companys de feina! ;)
    Petons!

    ResponElimina
  3. Sembla senzill i bo, me l'apunto.
    Una araçada
    Ester

    ResponElimina
  4. Que bueno!! Tu crio va a venir con un bollo debajo del brazo, ja ja

    Besos

    ResponElimina
  5. M'encanten els bescuits amb moooolt gust de llimona. M'apunto la idea de fer la glassa amb suc de llimona enlloc d'aigua, ha de quedar molt més gustosa.
    Els teus companys de feina hauran quedat encantats1!:)

    ResponElimina
  6. Yo quiero trabajar contigo y que a la hora del café podamos tomar un poco de este bizcocho tan rico....Me encanta el molde pero es que ya no sé donde poner tanto cacharro....
    Un besuco,
    María José.

    ResponElimina
  7. Buf!
    Fa una pinta estupenda, i amb el gustet de llimona boníssim!
    Els companys de feina encantats, qui no?
    Una abraçada!

    ResponElimina
  8. molt bo, boníssim de fet!

    ResponElimina
  9. Vull un troçet!!!
    petonets

    ResponElimina
  10. Quin bescuit més fantàstic!!! Jo també vull ser company de feina teu!!! Aquest me l'apunte. M'agraden molt els bescuits de llima... MMMM!!!!

    ResponElimina
  11. Boníssim!,jo faig en versió muffin i m'encantan, tot lo que porti llimona em fascina. T'ha quedat preciós. Mil petons bonica

    ResponElimina
  12. Anònim4/2/10

    Jo el vaig tastar i us puc assegurar que era bonííííííííssim, com diríem els meus fills.
    La veritat és que l'Eva és una companya de primera i ens cuida molt.

    Petonets,

    ResponElimina
  13. Ostres, podriem fer un canvi no? jo et porto galetes i tu un tros de bescuit. Ummmm, que bó.

    petonets

    Ara.

    ResponElimina
  14. Bona tarda,

    Que bo, que bo!! aquest bescuit ha d'estar boníssim!! debien disfrutar molt els de la feina!!

    Petonets!

    ResponElimina
  15. Ya mismo preparo esta delicia, tengo limones para llenar una despensa entera, jajaja.

    Gracias por esta maravilla de bizcocho.

    Un abrazo.

    ResponElimina
  16. Eva,
    Primer dir que m'encanten els pastissos on la llimona i fa acte de presència. Segon, tu si que ets una bona companya de feina, ha de ser un plaer que et sorprenguin amb una delícia així al treball. Una abraçada

    ResponElimina
  17. Com sempre fantàstic!!! A la meva feina sempre volen que els hi porti coses, ara fins i tot em demanen canelons

    ResponElimina
  18. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  19. donçs serà qüestió d' anotar la recepta i provar-lo. amb el gust potent de llimona ha de ser molt bo.
    ptns.

    ResponElimina
  20. He vist la recepta al blog d'en Francesc i no he pogut resistir-me a veure també les teues fotos...
    Sublim!

    ResponElimina
  21. Mhhh que bo, a la meva sogra li encantaria, els pastissos de llimona li agraden molt, a veure si m' animo i el dissabte m' hi poso!!

    un petó! Beth

    ResponElimina
  22. Els de la feina deurien quedar encantats i amb un bon gustet de llimona... m'agradaria treballaramb tu.
    Petons princesa

    ResponElimina
  23. Delicioso!!!, cómo me agrada saber que lo has hecho, te ha quedado precioso y te ha gustado!!...la foto te ha quedado preciosa...la mousse de piña está espectacular...qué fotos más chulas!!un besote enorme

    ResponElimina
  24. M'encanten els bescuits, aquest de llimona no l'he fet mai encara i el faré perque la meva filla és una devoradora de bescuits per brenar i esmorçar sucats a la llet, dins el iogurt, sols .....

    ptonasos

    ResponElimina
  25. Què bo Eva!!! a mi els pa de pessic amb aquests motlles no em queden bé, es rompen es bescuits...el teu t´ha quedat preciós!!! petonets

    PD i la panxeta? ;)

    ResponElimina
  26. Trobo que ha d'estar magnífic aquest bescuit..amb un intens gust de llimona. Ahir tambè vaig veure un al blog del Francesc. Com sempre t'ha quedat perfecta!!

    ResponElimina