Avui una amanida molt fàcil de fer i boníssima!! La recepta me la va donar una companya de cuina, la Rosa Maria, i cada cop que la faig sempre triunfa.
A casa cada setmana preparo escalivada perquè ens agrada molt, i les alberginies les aprofito molts cops per fer aquest plat. La combinació amb els tomàquets secs, el formatge feta i la rúcula, fan una amanida molt original i deliciosa.
INGREDIENTS
- 2 alberginies escalivades tallades per la meitat
- tomàquets secs hidratats en oli
- formatge feta
- rúcula
- xarop de vinagre balsàmic
- Disposar les meitats de les alberginies tèbies en un plat. Amanir amb un raig d'oli verge d'oliva i sal.
- Tallar els tomàquets i el formatge feta a talls i posar-los a sobre de les alberginies.
- Posar a sobre la rúcula i decorar amb el xarop de vinagre balsàmic.
Bon profit!
Eva,
ResponEliminaQuan temps poses els tomàquets en oli per hidratar-los?. M'agrada la idea d'aquesta recepta, només que jo canviaria la rúcula per canonges, potser?. És que la rúcula no m'agrada gaire.
Fins aviat
Glòria,
ResponEliminaJo vaig comprar uns pots que els tomàquets ja estan en oli, així t'estalvies la feina d'hidratar-los. Segur que també està bo amb canonges...Ja em diràs que tal!!
Petunets,
Eva.
Aquesta combinació la trobo força bona i la presentació, aixì com si fos una tapa, també.
ResponEliminaApuntada !!
M'agrada...i molt..segur que la faré
ResponEliminaUna abraçada
Ester
Hola reina, nosaltres cada setmana fem escalivada (per allò que la roba minva i necessitem plats poc calòrics i l'escalivada -amb unes poquetes gotes d'oli és ideal-).
ResponEliminaPer tant, aquesta setmana caurà la teva amanida, perquè disposem de tots els ingredients i a més sembla fantàstica! petons
Que
ResponEliminamaravilla!!
Me he quedao muelta, que fineza!!!
Una amanida fàcil i rapida, d' aquelles de quedar bé!!
ResponEliminaCom sempre genial Eva!
Un petó!
Beth
Una amanida deliciosa! Qui diu que les amanides no poden ser plats de luxe?
ResponEliminaTots els ingredients m'agraden, i la combinació entre ells la trobo molt encertada.
Nena, m'encanta la ruca, l'esbergínia i els tomàquets. M'acabes de presentar la meva amanida ideal!!! Espectacular!
ResponEliminaMolt xula la teva amanida, apuntada queda.
ResponEliminaMaravillosa combinación de ingredientes. Este fin de semana creo que ya tengo primer plato. ¡Y con tomates secos....!!!!! Me apasionan. Un beso enorme. Sonia
ResponEliminaUmm! com m'agraden tots els ingredients! Aquesta segur que la faig a casa, ja t'explicaré.
ResponEliminaGràcies per la recepta.
Petonets
Ei! Quina bona idea! La combinació a d'estar deliciosa. La provarem!
ResponEliminaMaria, és una amanida boníssima i diferent!
ResponEliminaEster, ja em diràs!
Parella, jo com vosaltres, cada setmana a escalivar!!! prova-la, us encantarà!!
Su, esto de primero y de segundo el faisán...
Beth, exacte, fàcil i resultona, com a mi m'agrada!
Gemma, a l'hivern les amanides no m'acaben d'entusiasmar pel fet de que fa fred, amb aquesta amnida tèbia el tema el tinc solucionat!! jejeje!
Iris, ja em diràs si les espectatives han estat bones un cop la provis!
Ara, una amida de tant en quant també va bé...jijiji!!
Sonia, los toamtes secos son una esquisitez y combinan con casi todo verdad?
Somaral, ja m'explicaras!!
Cuinetes, a casa agrada molt!!!
Petunets,
Eva.
Quina combinació de sabors, deu d'estar deliciossíssimaaa! Petons!
ResponEliminaAquesta amanida fa ganes de fer-li'n una bona mossegada. T'ha quedat molt abellidora. Besets. ;D
ResponEliminaMUy buena esta ensalada, una combinación de ingredientes perfecta, me gusta mucho, besos pepa.
ResponEliminaEva, prepares sempre unes coses delicioses i amb un aspecte impecable. Apuntada!
ResponEliminaMés idees per fer amanides. Gràcies, les tèbies per a mi són molt bones. Salut!!!!!
ResponEliminaEva, aquesta me l'apunto i també la faré! ;) Les amanides ens agraden molt i aquesta amb tots els ingredients que porta... ha de ser boníssima! Petons!
ResponEliminaAhh, pues mira que tinc rúcula a la nevera. La probaré per sopar. Gracies Eva, senzilla i molt bona.
ResponEliminaNo dubto ni per un moment que triunfa!!!!! I aquesta es més lleugereta i no farà minvar la roba, jejeje
ResponEliminaI tant si he provat el brie amb trumfa, "de muerte"
Pensé que era una rebanada de pan pero noooooo es berenjena.Muy original, si señor y contamatitos secos.....¡ Qué rico !.
ResponEliminaUn abrazo,
María José.
Eva,
ResponEliminaHa d'estar deliciosa...una vegada més sorprens amb les teves receptes. A nosaltres també ens agrada molt l'escalivada, no la faig molt sovint per la mandra que fa. Com la fas tu ? potser tens algun invent teu......
Gràcies,
Esther
Halaaaa!!!qué ensaladita rica rica y con fundamento que diría Arguiñano!!...sana, deliciosa, y con una combinación de sabores deliciosa!muack
ResponEliminaLes amanides són la meva debilitat i aquesta segur és boníssima...m´agrada molt com has fet la foto amb la decoració de vinagreta...perfecta!!!!
ResponEliminam´agradat la combinació, és més m´has donat una idea boníssima , a veure si la teva amanida triomfa , a casa seguríssim perquè tot ens encanta així que ja és un valor segur.
ResponEliminauna abraçada artista.
Castora!!!! estàs feta una artista i els comentaris que fas genials. Aquesta amanida com bé tú dius és original i segur que deliciosa.
ResponEliminaUn petonàs!
En verano la rúcula forma parte diaria de mi alimentación. Las ensaladas con rúcula me encanta. Con el tomate seco esta divina.
ResponEliminaMe ha gustado mucho tu receta. No la he comido nunca combinada con berenjena. Tiene que estar genial.
Besitos sin gluten
Quina combinació, ens agrada molt la escalibada, ho provaré amb l'amanida
ResponEliminaLa Quinta, sisisi, genial la combinació!
ResponEliminaFrancesc, en un moment tens un primer plat molt complet i bonic a la vista!
Pepa, para variar un poco de la clásica ensalada de lechuga y tomate no crees?
Anna, aquesta segur que t'agrada!
Olles i somriures, ara a l'hivern venen més de gust, oi?
Mercè, els ingredients segur que els trobes a Irvine!
Dolors, a mi m'encanta la rúcula i també en tinc sempre a la nevera.
Xaro, ets una bona gourmet!!!! jejeje!!! Ja deia jo que l'havies de conéixer... ;)
Mª José, los tomates secos son todo un descubrimiento!
Ester, no tinc cap secret: poso el pebro i l'alberginia en una safata amb un raig d'oli i sal i ben amunt en el forn, fins que la pell està socarrimada i després ho tao amb paper d'alumini i a vegdaes dins una bossa pq suï i es pogui pelar fàcil.
Martuki, bueno, bonito y barato...que más queremos!
Mª José, prova-la, segur que us agrada!!
Mai, si us agrada, és un èxit assegurat!
Cesca, fes-li al Joel...ja veuras com li agradarà!!!!
Zerogluten, pues si os gusta la rúcula purbala, ademas es apta..así que no hay inconveniente!!!
Angels, ja em diràs!!
Petunets,
Eva.
vaig fer aquest plat l'altre i va agradar molt a tots els convidats; un plat fàcil i bo!
ResponElimina