Aquest és un dels entrants que vaig fer pel Sopar de Germaníssims, una quesadilla d'alvocat, salmó fumat i formatge. Super ràpid de fer i molt bo!
A casa ens agrada moltíssim l'alvocat, i aquesta combinació ens va agradar moltíssim! Tant que l'altre dia el vam tornar a fer per sopar amb el Riqui... :)
INGREDIENTS
- 1/2 alvocat
- 3-4 talls de salmó fumat
- 4 talls de formatge mozzarella
- 4 talls de formatge cheddar
- 2 tortillas de blat de moro
- coriandre fresc
- Aixafem l'alvocat en un plat amb una forquilla fins fer-ne puré.
- Agafem una tortilla i la posem en una paella al foc.
- Repartim el formatge mozzarella, a sobre l'alvocat, el salmó i per últim el formatge cheddar. Posem una altra tortilla al damunt, i ho tenim al foc un parell de minuts, li donem la volta i ho deixem un parell de minuts més fins que el formatge es comenci a fondre.
- Ho servim tallat en racions i amb el coriandre fresc tallat per sobre.
Bon profit!
FONT: Delicious Martha
I mira que jo no sóc gaire atrevida amb l'alvocat! Un plat que fa molt d'estiu i ideal per un soparillo...m'encanta!
ResponEliminaPetonets,
Olga