2/8/17

QUESADILLA D'ALVOCAT, SALMÓ I FORMATGE



Aquest és un dels entrants que vaig fer pel Sopar de Germaníssims, una quesadilla d'alvocat, salmó fumat i formatge. Super ràpid de fer i molt bo!

A casa ens agrada moltíssim l'alvocat, i aquesta combinació ens va agradar moltíssim! Tant que l'altre dia el vam tornar a fer per sopar amb el Riqui... :)



INGREDIENTS

  • 1/2 alvocat
  • 3-4 talls de salmó fumat
  • 4 talls de formatge mozzarella
  • 4 talls de formatge cheddar
  • 2 tortillas de blat de moro
  • coriandre fresc
  1. Aixafem l'alvocat en un plat amb una forquilla fins fer-ne puré.
  2. Agafem una tortilla i la posem en una paella al foc. 
  3. Repartim el formatge mozzarella, a sobre l'alvocat, el salmó i per últim el formatge cheddar. Posem una altra tortilla al damunt, i ho tenim al foc un parell de minuts, li donem la volta i ho deixem un parell de minuts més fins que el formatge es comenci a fondre.
  4. Ho servim tallat en racions i amb el coriandre fresc tallat per sobre.
Bon profit!



1 comentari:

  1. I mira que jo no sóc gaire atrevida amb l'alvocat! Un plat que fa molt d'estiu i ideal per un soparillo...m'encanta!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina