Avui és el meu aniversari!!! 36 anyets!!! I com ja sabeu m'encanta complir anys i més aquest any tant ben rodejada amb els meus 3 petits tresors!!! Avui he estat molt ben acompanyada :)
Ahir vam celebrar-ho a casa els meus pares i de postres vaig fer aquest DELICIÓS cheesecake de speculoos!
La meva neboda està fent d'aupair a Waterloo (Bèlgica) i li vaig demanar que em portés pasta de speculoos per poder fer algun postre.
Rumiant quina combinació podia fer, vaig pensar que en un pastís de formatge quedaria ben bo, i no em vaig equivocar, el resultat va ser espectacular!!! Estava DELICIÓS!!!! Marina, voldré stock de pasta speculoos quan vinguis ! ;)
Us animo a fer-lo, és molt fàcil de fer i el resultat un 10! Podeu fer la base típica de galetes, però a mi no es que m'agradi massa i per això el vaig fer amb base de melindros.
Nota: Speculoos és una barreja d'espècies amb el que s'elaboren les famoses galetes belgues molt tradicionals en l'època de Nadal. Segur que les heu menjat algún cop acompanyant un cafè de la marca Lotus...
Nota: Speculoos és una barreja d'espècies amb el que s'elaboren les famoses galetes belgues molt tradicionals en l'època de Nadal. Segur que les heu menjat algún cop acompanyant un cafè de la marca Lotus...
I aquí ens teniu amb els millors ajudants per bufar les espelmes...
I quina va ser la meva sorpresa amb el regal que em va fer el Riqui!!!! Una KitchenAid!!! Yupiiiiiiii!!
Tenia taaantes ganes de tenir-la!! És taaaaan bonicaaaaa! Tinc el millor marit del món mundial!!! Ara a pensar amb quina recepta l'estreno... Ben aviat treurà fum la KA! jijiji!!
INGREDIENTS
- melindros
- 500 gr mascarpone
- 70 gr sucre
- 200 cl nata
- 100 gr pasta speculoos
- 3 ous
- Per la salsa speculoos: 200 cl nata + pasta speculoos
- posar els melindres en la base d'un motlle desmotllable.
- Batre el mascarpone amb el sucre i la nata. Afegir la pasta de speculoos i quan tinguem una crema ben homogènia afegir els ous d'un en un.
- Abocar en el motlle i enfornar a 150º durant 50 minuts.
- Deixar refredar i reservar a la nevera fins el moment de servir. (millor fer-lo el dia abans)
- Per fer la salsa, posar a calentar la nata i un cop bulli afegir la pasta de speculoos al gust i remenar.
- Servir per sobre del pastís.
Bon profit!!!
Mooooltes felicitats supermami!!!!!
ResponEliminaÉs bruuutaaaal la crema de Speculoos! Ja li pots dir a la Marina que en porti un carregament! Jo te'n compro! xD
ResponEliminaUna combinació boníssima amb el pastís de formatge. Ai la KA groga! <3 és taaaaan maca! I va taaaant bé!!! La gaudiràs moltíssim!
Moltes felicitats de nou! Petons!!!
WOW! Pastís de formatge amb speculoos?? Quin pecat més bo!! Ens apuntem la recepta! :P Quina bona manera de celebrar l'aniversari!
ResponEliminaSalutacions! ;)
Clara i Isaura