Des de que vaig veure aquesta recepta a la Maria Luisa no vaig dubtar a fer-la, ja que sabia que ens encantaria, i evidentment va ser així!!! Ja fa molt temps que s'ha convertit en un clàssic a casa nostra, i espero que a partir d'ara també de la vostra!!!
Aquest plat és senzillament deliciós... i una altra manera de menjar el pollastre!!!! Ja em direu si el feu :)
INGREDIENTS
- 4 pits de pollastre
- per la crosta: 150 gr maionesa + 100 gr parmesano ratllat + especies italianes + 6 tomàquets secs en oli + alfàbrega fresca picada + un pessic de caiena
- pel gratinat : 20 gr de pa ratllat + 20 gr parmesano ratllat + orenga
- Calentar el forn a 220º.
- Posar els pits de pollastre en una safata apta pel forn.
- Tallar els tomàquets i barrejar els ingredients de la crosta. Afegir aquesta mescla per sobre els pits de pollastre.
- Barrejar els ingredients del gratinat i empolsinar per sobre del pollastre.
- Coure durant uns 20- 30 minuts.
Bon profit!!!
FONT: Zerogluten
te molt bona pinta aquest pollastre i la recepta és ben original! a veure si la provo!!
ResponEliminaole ole! ja veig que si que t'ha animat a publicar!!! visca ,) doncs haurem de fer aquesta recepta al Bolet, a veure què tal! encara que t'haig de dir que la maionessa no m'agrada massa molts petonets solete!
ResponEliminabona pinta aquest pollastre amb crosta¡¡
ResponEliminapeto
Aquesta recepta és de les meves, fàcil, original, sorprenent i amb un resultat deliciós.
ResponEliminaM'ha sorprès molt la maionesa a la barreja, t'asseguro que ho penso provar!
Guauuuuu!!!! molt bona recepta.. tinc tots els ingredients.. i a casa el pit de pollastre es la peça que mes agrada.... m´encanta!!! petons,
ResponEliminamareta meva!! hi ha tans plats que vull que siguin un clàssic a casa nostra que ens faltarien àpats...
ResponEliminaMolt rebé!
Jordi
És que a aquesta crosta no li falta de res!!!! I a més al forn, fàcil i net, com m'agrada a mi!
ResponEliminaQuan em deixin tornar a cuinar la tastarem!!!!
petonets
Una recepta ben bona i sembla senzilla. A veure si la faig un dia d' aquests.
ResponEliminaHa de ser boníssim!
ResponEliminaGràcies pel teu comentari! És veritat, cada etapa té lo seu, i sembla mentida, almenys a mi em passa amb els meus fills, de lo difícil i complicat una se n'oblida, em quedo amb lo millor, i suposo que em passarà el mateix amb el que vivim ara!
Bon cap de setmana, bonica!
Hola guapa!
ResponEliminaHome l'haurem de provar si ja és un clàssic de casa vostra! Segur que és boníssim! M'ha sorprès la maionesa!! Ho provarem! Petons!!!
No hi ha dubtte: recepta italiana i un clàssic a casa vostra, èxit garantit!.
ResponEliminaClavas las recetas, jamía.
ResponEliminaMe encanta verte de nuevo en acción y si es con una receta de mi blog, más.
Cómo anda esa familia???
Un beso grande, grande, grande.
Una molt bona manera de preparar el pollastre, segurq ue està deliciós. Amb el teu permís em porto la recepta. petonets
ResponElimina