El Jan aquest setembre ha començat la guarderia. Després d'haver estat junts cada dia durant 15 mesos era un gran canvi, per ell i per la mare! jeje!
Però com ja m'imaginava no ha plorat ni un sol dia. És un campió. Va super content cada matí a la seva classe dels "Picarols" i tot el mèrit és de les persones que formen part de l'equip de l'Avet. El meu marit ja hi va anar quan era petit, així que vam tenir molt clar que el Jan també hi aniria, hi estem super contents de la decisió presa.
Però com ja m'imaginava no ha plorat ni un sol dia. És un campió. Va super content cada matí a la seva classe dels "Picarols" i tot el mèrit és de les persones que formen part de l'equip de l'Avet. El meu marit ja hi va anar quan era petit, així que vam tenir molt clar que el Jan també hi aniria, hi estem super contents de la decisió presa.
Quina va ser la meva sorpresa quan els primers dies a l'Avet, l'Anna em va comentar que seguia el meu bloc!!! I ella li va "xivar" a la Bea, la mestra del Jan, així que li vaig prometre que un dia els hi portaria l'esmorzar.
I així ho he fet, avui el Jan els hi ha portat un Chocolate Bundt Cake, que segons m'han dit els hi ha agradat molt a totes!!!! Ja veieu que content que està el Jan amb la Bea...lo més bo de tot és que hem descobert que a casa ens pren el pèl!!! jajaja!!! A la classe fa super de cas...i a nosaltres...bueno...millor ni us explico! :)
Moltes gràcies Bea per tot!!!INGREDIENTS
- 224 gr de mantega pomada
- 410 gr de sucre
- 4 ous
- 360 gr farina
- 15 gr bicarbonat
- 1 pessic de sal
- 240 ml de llet + 1 cullerada de vinagre
- 65 gr de cacao pur en pols
- 160 ml d'aigua
- 2 culleradetes de vainilla líquida
- Barrejar la llet amb la cullerada de vinagre i deixar reposar 10 minuts.
- Batre la mantega amb el sucre.
- Afegir els ous d'un en un i continuar batent.
- Tamissar la farina amb el bicarbonat i la sal.
- Afegir-ho a la barreja anterior, alternant amb la llet. Ho afegirem en 3 vegades.
- Bullir l'aigua i afegir-hi el cacao fins que quedi ben dissolt.
- Afegir-ho a la massa juntament amb la vainilla i barrejar bé.
- Abocar en un motlle previament engreixat.
- Coure al forn preescalfat a 180º durant 50-60 minuts aprox.
Te ha quedado fantástico!!
ResponEliminaBss.
Deliciós!!!! Té una pinta estupenda i les mestres segur que ben contentes....
ResponEliminaI tant que es un campió, i està preciòs. El bundt cake també es preciòs i imagino que superbó no?
ResponEliminaQuè guapo que està el Jan, ara ja és tot un homenet a la guarde, eh? jejeje Segur que les profes estan encantades amb ell, que els hi porta pastissets boníssims!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Que gran que està!!! És un campió, no m'estranya que no plori gens. I si ara ja us pren el pèl... no em vull ni imaginar què farà quan tingui 15 anys, je je je... :)
ResponEliminaSegur que les mestres van quedar encantades amb aquest esmorzar tan bo!
Quin goig, segur que en Jan s'ho passa molt bé a la guarde, ara a creuar els dits i esperar que o es posi molt malaltó.
ResponEliminaUn petó
Ester
Quin goig que fa aquests pastís, i si es de xocolata ... no m´extranya que els hi agradés a grans i petits. Un petó.
ResponEliminaestà guapíssim!!!! m'imagino que del pastís no va quedar ni una engruna!!
ResponEliminaPetonets
A mí también me gustaría desayunar en mi cole...ja,ja.
ResponEliminaBuen fin de semana,
María José
No he fet mai un bundt cake, pero com tinc el moltte per fer-ho, segur que m'animo.
ResponEliminaA mi també m'ha pasat sempre que els meus fills han portat pastissets a l'escola, jaja i els profes,encantats.
Petonets.
Amb un esmorzar com aquest, si algun dia et falta cangur, m'hi apunto!. El Jan és tot un homenet, eh?
ResponEliminaQue gran i guapo el Jan... Segur que s' ho pasa molt bé a la guarderia. M' encanta aquests pastís de xocolata,ha de ser molt bo!
ResponEliminaQuina sort que tenen aquestes educadores, el pastís té molt bona pinta i en Jan està preciós!
ResponEliminaQue rico Eva!!!!! el Jan y el Bundt
ResponEliminaPerò que guapo és el Jan, mare meva!!! si es que el veig i me'l menjaria a petonets!!!!Ja m'agradaria a mi ser la mestra per tastar aquest súper Bundt!!! ;p petonets guapa
ResponEliminaBoníssim!! I el Jan, una monada!! Salutacions
ResponEliminaCómo no les iba a gustar si la pintaza es espectacular. Aunque como siempre el que me roba el corazón es el pequeño de la casa.
ResponEliminaUn besazo.
Com ha crescut!! I que bé que vagi tan content a la guarderia!!
ResponEliminajeje els nens cada vegada aprenen més ràpid. ;)
El pastís, fantàstic!
Petonets!