20/12/09

PASTÍS DE PINYA, COCO I MASCARPONE


Aprofito per ensenyar-vos el magnífic regal que em va tocar a l'amic invisible: la Irene em va fer aquest preciós drap de cuina de patchwork amb un Pare Nöel: muchas gracias castora! :)

Ahir va ser el meu sant i avui ho hem celebrat a casa els meus pares. De postres he portat aquest pastís que va fer la Gemma fa uns dies, ja que vaig pensar que després del tiberi que ens esperava, anirien bé unes postres lleugeres...i és que la meva mare ha fet un dinar de festa i de la grossa!!! Gambes de Palamós i Caldereta de Llamàntol: ESPECTACULAR!!! A veure si ja queda com a tradició! jijiji!!!





INGREDIENTS

  • Pel pa de pessic: 2 ous + 55 gr sucre + 55 gr de farina
  • 6 rodanxes de pinya en almívar
  • 1 tarrina de Mascarpone (350 gr aprox)
  • 4 sobres de quallada Royal
  • 400 ml de llet de coco
  • 400 ml de llet
  • 100 gr de sucre
  • 4 ous
  • Caramel líquid
  1. Per fer el pa de pessic, batre els ous amb el sucre. Afegir la farina tamissada i posar en un motlle al forn 10 minuts a 180º.
  2. Posar tots els ingredients en el vas de la Thermomix i programar: 10'' - T.0 -v.4. I després: 10' - T.100 - v.3.
  3. Caramelitzar la base d'un motlle de 24 cm. Abocar la preparació anterior i col.locar a sobre la base de pa de pessic.
  4. Deixar referedar a la nevera un mínim de 6 hores.
  5. Desmotllar capgirant el pastís i decorar al gust.

FONT: La cuina de casa.

26 comentaris:

  1. felicitats!!! el pastis té bona pinta i el llamantol! guauu!!!
    a disfrutar del drap, quina passada!
    petonets

    ResponElimina
  2. felicitats, petonets! pel sant, pel regal, per l'àpat i pel pastís.
    jo també tinc a la llista aquest pastís de la gemma perquè em sembla que està al meu abast, a tu et va quedar preciós.
    que passis unes molt bones festes i cuida't molt ;)

    ResponElimina
  3. Una recepta impressionat!
    Molt Bones Festes, i un petó ben gros

    ResponElimina
  4. Bueno, ya no me sorprendo con vuestras celebraciones, son siempre de lujo....
    Que pases unas fefices fiestas junto a los tuyos,
    Nos vemos en Enero,
    FELIZ NAVIDAD,
    María José.

    ResponElimina
  5. Madre mía, qeu maravillas, este es para mi padre que le encanta el coco.
    Un beso bien grande! y mu caluroso, que tenemos una nevada!!

    ResponElimina
  6. Felicitats, eva!!!!
    Nena, quin dinaràs que et va preparar te mare!!!! Es nota que l'afició a la cuina et ve d'ella, és una gran cuinera! Caldereta de llamàntol... fins aquí a Sabadell em va arribar l'olor, je je je...
    Un petonàs!

    ResponElimina
  7. Nena, felicitats!!! Quina manera més suculenta de celebrar el teu sant!! Sou una família ben gourmanda, eh? El pastís, una xulada!! petons guapa.

    ResponElimina
  8. Que bo!
    Me han robado el corasón los montaditos,i el pastis de setas y langostinos.
    Felicitats.
    Petons.
    Margot

    ResponElimina
  9. Moltes felicitats Eva!
    M'encanta el pastís, l'estovalla nadalenca, i la caldereta impressionant de la teva mare!

    Una abraçada!

    ResponElimina
  10. Figura't, acabo de repassar varis blogs i és el tercer que veig amb aquesta recepta.. S'haurà de provar també. Ara, la caldereta.. mmmm... si es nota l'olor des de la pantalla.. Nena, per tu i els teus, un bon Nadal i un millor any, que segur que serà així amb el nouvingut.. Petons bonica.

    ResponElimina
  11. Felicitats amb retard!!! T'ha quedat un pastís boníssim i molt abellidor!!! Salutacions

    ResponElimina
  12. Moltes felicitats guapa pel teu sant. El drap de cuina em sembla preciòs.

    Un petó.

    Ara.

    ResponElimina
  13. Maravilloso pastel, una delicia porque me encanta la piña y el coco, pienso que van perfectos.
    Felicidades por tu santo, hace años que yo ya olvidé cuando era el mío porque aquí eso no se festeja.
    Gracias por visitarme, tu blog es precioso y vendré mas a menudo ahora que ya conozco el camino. Un bello regalo ese pañito, me ha encantado.
    Un beso y felices fiestas.

    ResponElimina
  14. que pinta tiene todo! el pastel ya me lo he apunbtado, y cae seguro, besitos y felices fiestas,

    ResponElimina
  15. Amb retard, però Moltes Felicitats!. El pastís et va quedar magnífic i va sr la culminació d'un gran àpat. A veure si com tu dius, s'imposa com a tradició!. Que tingueu molt bones festes. Una abraçada.

    ResponElimina
  16. Àpala, ella!!! Resulta que és el SEU sant, i ho celebra anant a casa dels pares a dinar el que li ha fet la SEVA mare. Ja la sabeu llarga, ja, aquest jovent. ;)

    Molt bones festes per a tu i als teus, Eva!

    ResponElimina
  17. Moltes felicitats Eva, ja veig que això dels Sants hi ha cases on encara es celebra, em sembla fantàstic
    Ester

    ResponElimina
  18. mOLTES FELICITATS !!!!!!! QUIN PASTIS MÉS BO ...

    MOLT BON NADAL I BONES FESTES I QUE EL 2010 ET VINGUI PLE DE SALUD I FELICITAT

    petonets

    ResponElimina
  19. mOLTES FELICITATS !!!!!!! QUIN PASTIS MÉS BO ...

    MOLT BON NADAL I BONES FESTES I QUE EL 2010 ET VINGUI PLE DE SALUD I FELICITAT

    petonets

    ResponElimina
  20. Hola guapa, te deseo que pases unas fiestas estupendas con tu familia y que disfrutéis de estos días de fiesta.

    Un besote muy fuerte y FELIZ NAVIDAD¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  21. Moltes felicitats! noia quina pinta aquestes gambes de palamós , el llamàntol també m´agrada però sóc alèrgica , però com m´encanta el coco ja em conformo amb un trocet del teu pastís que diu : menge´m ràpid o em prenen....
    Una recpta bona, bona i vaig a mirar la resta que fa molt de temps que no passava per la teva cuina.
    Molts petons i Boness Festes.

    ResponElimina
  22. Felicitats pel teu sant!!! m´ha encantat el drap de cuina, és una passada de maco...i el pastís ummmm quina delicia....bones festes per tots vosaltres!!! petonets

    ResponElimina
  23. Quina bona pinta aquest pastis!!

    Ja m'hagues agradat fer un tastet, que hi farem!

    BON NADAL I FELIÇ ANY NOU!

    Petonets!

    ResponElimina
  24. Aquest cau abans que acabi l'any!!!! Una abraçada ben forta i que tinguis un molt bon any 2010!

    ResponElimina
  25. Felicitats amb molt de retard!!!!

    Quin àpat nena, la teva mare s'hi va lluir, eh?? I tu amb el pastís també.....

    Bon any!!!!!!

    Ptnts

    ResponElimina
  26. Hola Eva

    Mira te salen 12 unidades y de un día para otro están perfectos, incluso más asentados ..., esta mañana me tomé uno de los que sobraron para el desayuno y seguían estando riquisimoss..., ahora eso sí, mantenlo bien tapados.

    Un besote guapa, espero los disfrutéis todos.

    ResponElimina