El divendres va néixer la Laia, la filla d'una amiga, la Núria, i avui hem anat a l'hospital per veure-la. Com que la Núria ha tingut diabetis gestacional durant l'embaràs, li he portat aquestes magdalenes, i segons m'ha dit estaven molt bones!
La Laia ha pesat poquet i està a l'incubadora, esperem ben aviat poder-la conèixer! Benvinguda Laia!!!
INGREDIENTS
- 2 ous
- 240 gr de sucre
- un pessic de sal
- 250 cc de llet
- 360 gr de farina
- 1 sobre de llevat
- ratlladura de llimona
- vainilla
- 250 cc d'oli
- Per decorar: sucre i chips de xocolata
- Batre els ous amb el sucre i la sal.
- Agregar la llet, l'oli, la ratlladura i la vainilla i batre.
- Incorporar la farina i el llevat tamissats i barrejar.
- Passar la massa a una mànega i deixar reposar durant 10 minuts.
- Omplir els motlles amb la massa i posar un punt de sucre al mig.
- Per les de xocolata, barrejar la massa amb chips de xocolata i decorar amb un parell de chips.
- Enfornar durant 15 minuts a 200º.
AMB THERMOMIX:
- Posar en el vas els ous, sucre i sal i programar: 30'' - V.2.
- Agregar la llet i la vainilla: 30'' - V.2.
- Incorporar la farina i el llevat tamissats: 30'' - V.2 i després 2' - V. 4.
- Abocar l'oli i la ratlladura de llimona: 30'' - V.2 i després 1' - V. 4.
- Passar la massa a una mànega i deixar reposar durant 10 minuts.
- Omplir els motlles amb la massa i posar un punt de sucre al mig.
- Per les de xocolata, barrejar la massa amb chips de xocolata i decorar amb un parell de chips.
- Enfornar durant 15 minuts a 200º.
FONT: Escola de Cuina Gormand.
Magadalenes...el meu primer repte!!!
ResponEliminaCom evolucionem eh?
Felicitats per aquest nou neixement!
Ptnts
Eva, de ben segur que la Nuria va estar encantadissima amb un detall com aquest fet per tu!! Quines magdalenes mes perfectes que vas fer-li!!! I amb els xips de xocolata... mmmm!!
ResponEliminaPetons!
Quin detallàs que li has fet a la teva amiga!
ResponEliminaGràcies per compartir-ho amb nosaltres.
petons
Segur que la Núria haurà trobat aquestes magdalenes boníssimes! I més després d'haver hagut de vigilar tant amb la diabetis...
ResponEliminaAmb la bossa de celofana queden molt boniques!
Dices que las de la bolsa son pami???
ResponEliminaQuina diferència que hi ha entre posar les magdalenes en un plat i presentar-les així, embossades i amb llaç, veritat? Els devien resultar boníssimes..
ResponEliminaEva, hola guapa,
ResponEliminaQuin regal més dolç! Estan estupendes! Com m'agradaria tastar una amb el cafè amb llet ara mateix :D
La teva amiga devia estar encantada amb regal i més si ha estat durant l'embaràs sense poder menjar dolcets ;)
Moltes felicitats a la mare, a la Laia, que aviat agafarà el pes, i a tu per les magdalenes!
Un petonàs i feliç dimarts,
Marina
quina pintaaaaaaaaaa!!!
ResponEliminapetonets
Después de haber desayunado dos rebanadas de pan integral ponerse a ver magdalenas es un acto de masoquismo.
ResponElimina¡ Qué regalo más bonito y ....rico !
Un abrazo,
María José
Hola Eva
ResponEliminaQuines magdalenes més bones, i que ben presentades per regalar, ets molt de detalls, per això tot et queda tan bé. Felicitats per la Núria i la Laia, i aviat estarà la petita a casa. Una abraçada
M agdalenes amb barretina!!!!!
ResponEliminaFelicitats pel neixement!!!
perdona, però em penso endur uns panellets, aquest any no he pogut fer-ne.
Petons
Qué bones!!! segur que la teva amiga va estar encantada amb el teu regal!!!
ResponEliminaPetonets
Mmmm jo al final faig una recepta quasi bé igual i surten molt bones .....
ResponEliminaT'han quedat perfectes
De segur que la Laia nomès veure aquestes magdalenes sortirà ràpid de la incubadora nomès per poder tastar-les
petunets i felicitats per la teva amiga Núria
Justament tinc unes magdalenes per penjar, sembla que ens ho haguem dit!!
ResponEliminaJo també vaig tenir diabetis i hauria agrait un detall com aquest.
Felicitats per la Nuri i la petita Laia que de ben segur que creixerà molt.
Su, no te equivoques, que las bolsas so para mi!
ResponEliminaBenvinguda al món, Laia!
Nena, tan mones que t'haurien quedat unes galetetes, les magdalenes ja me las hauria queda jo, jajaja.
ResponEliminaBenvinguda Laia
Hola Eva!
ResponEliminaQuin detall portar-li madalenes, segur que els hi van encantar. De ben segur que la Laia es farà forta i gran ben aviat!
Tens Termomix? Què tal? La recomanes?
Petons!
NUNI
felicidades marta. ni su ni la cuina vermella se han enterado y lo pone bien claro, las bolsas son para angeles jajajaj un saludo para todas
ResponEliminaQuin goig de magdalenes, segur que les recorda tota la vida
ResponEliminaUna abraçada
Ester
Eva, jo també vull una bossa!!
ResponEliminaUna abraçada
M' apunto aquesta recepta, fan un bona pinta... A mi les madalenes no m' acaben de quedar bé.
ResponEliminaJo també vaig patir diabetes gestacional, si m' haguéssin portat aquestes madalenes despres del part...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaQuina pinta tenen aquestes madalenes, t'han quedat perfectes.
ResponEliminaFelicitats pel blog.
Hola Evita, enhorabuena,los nacimientos son una de las mayores alegrías de la vida, nosotros con Daniela, que ya tiene 20 días estamos súper emocionados, así que disfrutar aunque sea de una amiga, y espero que salga pronto de la incubadora y que podáis conocerla, muchos besos, y a lo que vamos ya no se que hacer para que las magdalenas me suban así que haré tu receta haber si estas no se me resisten, por que estoy ya un poco harta, aunque creo que algún día lo conseguiré, besos, pepa.
ResponEliminaMi prima también tuvo diabetes gestacional y la verdad es que las galletas que le mandé (aunque no las hice yo), le supieron a gloria.
ResponEliminaTus magdalenas tiene una pintaza, no me extraña que Nuria esté encantada.
Deseo de corazón que Laia salga pronto de su incubadora y esté con su mamá que es donde tiene que estar.
Un beso gordo para la mami, para la peque y para la cocinera.
Que maques que t'han quedat aquestes magdalenes!! I com debia disfrutar la Núria menjant-se-les!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Ummm, pero pinta más buena, se ven tiernas incluso en las fotos, jaja, imagino su sabor ...
ResponEliminaBesotes guapa.
Felicitats per la teva amiga i per tu tambéamb aquestes magdalenes tan macas.
ResponEliminaEva; Em posaría malalt, ara mateix... jooo quina embeja¡¡ -bon rotllo eh?. Un molt bon detall i una molt bona recepta, felicitats per tu i també a la mare -Nuria-. Que vaigi de gust Eva¡¡. Josepb.
ResponEliminaQuè bones!! i quina idea més adequada portar-les a la teva amiga...no m´extranya que hagi quedat contenta...un petonet
ResponEliminaQuina pinta! jo també vull una bossa!
ResponEliminaPetons
Eva, tan quedat fantàstiques, amb aquesta caputxó tan perfecte, fan una pinta molt esponjosa, les bosses fan molt de goig!
ResponEliminaMolts ànims a la Núria, segur que la Laia serà una nena molt forta!
Un petó! Beth
Que bones i delicioses!!!Aquests paquetets es veuen d'allò més macos!
ResponEliminaPetonets maca,
Vanesuky.
Noia! quines magdalenes!! segur que la Nuria va "doblar" la seva felicitat!!
ResponEliminaUN PETÓ!!
Isabel
Felicitats a la Nuria!!! i a la Laia!!!
ResponEliminaI felicitats a tu per la recepta!! ténen un aspecte fabulós!!!les que porten xocolata són increíbles!!!
Petonassos
Miel
Después de un tiempo inactivo Poco hecho vuelve con imagen renovada y con mas ganas!!
ResponEliminaNos seguimos visitando...
Un saludo
Jorge
www.pocohecho.com
hola, me he metido aquí desde calassur, 8mi querido Enric9, me has tentado con tus madalenas, y tengo que decirte que acaban de salir del horno, no tenía azucar blanca y les he puesto morena, así que han salido morenazas. todavía no las he probado, estan muy calientes, pero no veas que pinta y como me huele la casa de bien.
ResponEliminaencantada de saludarte y gracias
uala Eva! a mi te'm presentes a l'hospital amb una bossa així i em sembla que em "muego" de menjar-me-les amb tanta gana! jejejeje
ResponEliminaHas vist les que ha fet la Vanesuky entre fogones? i ha posat mascarpone!! ;))
Rècords
Quin bon regal per la mare!
ResponEliminaI que maques amb la bosseta!
una abraçada!
Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris!
ResponEliminaNuni, si que tinc la Th, i jo estic encantada amb ella!!!! M'agrada moltíssim, sobretot per tema d'amassar masses, va fantàstic! A l'escola on jo vaig la venen, si vols més info envia'm un email i t'explico!
Petunets,
Eva.
De Gemma a Gemma!
ResponEliminaAhir vaig fer les magdalenes. Boníssimes!!!! Felicitats per la recepta.
Una pregunta, com aconsegueixes que pugin així d'ofenoses? Primer em semblava que ho aconseguia però al final, quan les vaig treure de forn, em van baixar una mica. És qüestió que el forn estigui molt calent?
Gemma2
Hola Gemma, Que et baixin és qüestió de la temperatura del forn...cada forn és un món hi hauras de "jugar" amb la temperatura del teu fins que l'hi trobis el punt. No obris el forn mentres s'estan coent i un cop cuites espera un minut amb el forn apagat abans de treure'les.
ResponEliminaPer cert, em dic Eva i no Gemma! :)
Petunets,
Eva.
He llegado a tu blog buscando una receta de magdalenas y me ha encantado lo que haces. Felicidades
ResponElimina