Hola a tots!! Ja tenia ganes de tornar a l'activitat del blog, així que avui ja torno a publicar! :)
I que millor que tornar amb aquesta fantàstica amanida, plena de colors i molt refrescant per sofocar aquesta calor que fa!
Aquesta amanida la vaig apendre l'any passat al curs de "Classe Magistral d'amanides" realitzada per la Montse Estruch. Em va encantar el contrast tant de colors com de textures i sobretot perquè ens va ensenyar a "tenyir" l'arròs utilitzant suc de remolatxa durant la cocció. A mi no m'ha quedat massa vermell, més aviat m'ha quedat amb color rosa-salmó...així que el pròxim cop n'hi posaré més.
Avui també estreno aquest preciós plat que em va regalar la meva amiga Anna per celebrar l'aniversari d'El Cullerot Festuc. Vaig al.lucinar quan em va dir que l'havia fet ella!!! Ara haurem de quedar un dia totes les de l'oficina perquè ens ensenyi a fer manualitats! Moltes gràcies Anna, em va encantar!
INGREDIENTS
- 300 gr d'arròs llarg basmati
- 25 gr de suc de remolatxa
- 200 gr de salmó marinat
- 150 gr de pèsols
- 8 ous de guatlla
- margallons
- VINAGRETA: 80 gr d'oli verge, 30 gr de vinagre de xerès, sal i pebre.
- Coure l'arròs 8 minuts amb els suc de la remolatxa i sal.
- Posar a bullir aigua en un cassó i coure els ous durant 3 minuts.
- Coure els pèsols 2 minuts i seguidament posar-los en un bol amb aigua i gel.
- Tallar el salmó marinat a daus.
- Tallar els margallons a rodanxes d'1cm d'ample.
- Emulsionar la vinagreta.
- Disposar un aro d'emplatar en un plat, disposar l'arròs, a sobre els pèsols i els margallons a rodanxes i al cap damunt decorar amb els daus de salmó marinat i els ous de guatlla.
- Condimentar amb la vinagreta i servir.
Bon Profit!!!
Nena, que xulo, vaya platos mas macos, ahora me tomaba yo una amanida d'arròs i salmó marinat, tan rica...
ResponEliminaEnhorabuena, ya tenía ganas de verte con el delantal.
Petó
Eva, quina il·Lusió tornar-te a llegir i amb aquesta amanida d'arròs tant refrescant i original com el plat que li has posat.
ResponEliminaMolt fashion tot plegat!
Mònica
Eva! Com va? Molt bona i estiuenca aquesta recepta! Ara bé, jo hi posaria una mica de maionesa...jejeje
ResponEliminaUna abraçada ben forta!
Una arri¡osset fresquet, que bé que entra amb aquesta calor.
ResponEliminaBenviguda de nou
Ester
Ei, quina il·lu veure noves receptes al Cullerot! Ja tenia ganes de llegir-te de nou :)
ResponEliminaQuin plat més xulo, l'ha fet la teva amiga? Sembla de professional. Jo també vull venir el dia que us ensenyi a decorar els plats, m'avisaràs? Ho dic en serio, eh? :)
Les amandides fresques i variades són les millors pels àpats d'estiu, que amb la calor que fa no hi ha qui es mengi un plat calent :(
Ben tornada de nou i a punt de vacances, oi? ;)
hola eva, me alegro de verte por aqui y ademas con ese plato tan estupendo un besote
ResponEliminaangeles
Eva, que bé poder-te tornar a llegir! :)
ResponEliminaAquesta amanida, ideal per ara que fa calor! I amb els ingredients que porta (excepte els pèsols ;)), m'encantarà!
I presentat en aquest plat tan bonic... un 10! :) (Quin regal més bonic que et va fer l'Anna!! :))
Petons!
La Su acabará parlan el català!!!!
ResponEliminaUns plats preciosos i una amanida que te molt bona pinta.
Felicitats.
eva, ja tenia ganes de llegir cosetes teves, i aquesta és una excel·lent proposta per tornar a l'activitat.
ResponEliminapetonets
M'encanta aquest plat tan bonic i aquesta presentació!! T'enyorava...
ResponEliminaPetonets
Núria
Teníem ganes de que publiquessis alguna recepta, tot el que fas es tant interessant. Ens alegrem que estiguis en actiu. Aquesta amanida una solució molt adequada per las calors, i de color no en falta tens tota la raó. Felicitats també a la Anna, un plat artesanal molt encertat per aquesta amanida. Un petonet guapa
ResponEliminaNena, que bé que estiguis aquí!! arribes amb molta força!!! quin plat més suculent i a sobre d'autor.
ResponEliminaM'apunto el dia de la decoració de plats. Un petó.
Hola guapa, me n'alegro de que ja estiguis millor i poc a poc tornis a tenir el somriure a la boca.
ResponEliminaM'ha agradat tot, la recepta i el plat. Quin bon regal.
Ens tornem a veure al setembre i bones vacances també !!!
uin plat més maco, Eva! Molt escaient per presentar-nos aquesta amanida delíciosa i refrescant.
ResponEliminaptns.
Hola Evita, me encanta verte de nuevo y que vuelvas a nuestro mundo culinario, y lo haces con una receta de matricula de honor , felicidades y un besote muy fuertote.
ResponEliminaAmanida, fesqueta i bona...encertada recepta per tornar!
ResponEliminaMe'n alegro que tornis a estar per aquí!
Ptnts
No sabia que els margallons es mengessin, tot i ser comestible la seva medul·la. I on ho venen això? A les parades de fruita i verdura? A grans superfícies? He mirat bé la foto per veure com és, quin color té... però deuen estar amagats perquè només veig ous.
ResponEliminaM'ha encantat el plat que t'han regalat. Ja m'hi havia fixat (és tan bonic!), fins i tot abans que diguessis que estrenaves el plat.
Estem contents que tornis a ser aquí amb més receptes, sempre tan originals. Una abraçada!
Preciós el plat i el timbal deliciós.
ResponEliminaPetons.
Margot
Hola estimada!! m´alegro molt de la teva tornada, ja t´enyoràvem!! i ho has fet per la porta gran ehhh vaja amanida espectacular ens has portat, segur que a més de vistosa és bona bona....i el plat és preciós!! m´enamoren els plats com aquest, com antic...una abraçada molt forta!!
ResponEliminaApaaaa!! Quin plat més estiuenc, quin regalaaas!! I quina amanideta més bona, mhmhmhm!!
ResponEliminaOstres, quan tornis a fer un curset avisa'm, a veure si puc anar-hi :P
Benvinguda de nou i amb una recepta fresqueta. Salut!!!!
ResponEliminaEva, quina alegria tornar-te a veure per aquí, un plat preciós, i una amanida d' allò més refrescant i bona!!
ResponEliminaUn petó! Beth
Hola maca! ja per aquí ... que rica amanida, són els plats que toquen per a aquestes dates... ah! felicita l'artista! Que plat tan xulo! Petons, Montse.
ResponEliminaMolt bé Eva, ja tornes a estar aqui i a més a més amb aquesta amanida d'estiu amb aquets ous de guatlla per acompanyar, molt ben fet¡¡. Josepb -menja de bacallà-
ResponEliminaMmmm que bó no sé si m'agrada més el plat o l'amanida el que si està clar es que les dues coses juntes queden la mar de bé !!!!
ResponEliminaBueno estic molt contenta de la teva reentre !!!!!
petonets
Hola! Sóc la germana d'Irene Mael. He estat passejant pel teu bloc i neeenaaa... quina passada!! De fet, he agafat algunes idees d'aperitius per fer aquest dissabte a unes amigues. La veritat és que m'han entrat ganes de fer cursets de cuina! Un petó ben fort
ResponEliminaHola Eva!
ResponEliminaJa tenia ganes de llegir-te de nou!
Has "tornat" amb una amanida ideal per aquests dies de calor, apuntada!
Una abraçada!
Me alegra verte de nuevo por aqui... Me encanta la presentacion de esta ensalada, tiene que estar bien rica.Besos!
ResponEliminaHola, soc la mare d'un amic teu q sempre em diu q t'escrigui, sempre vaig una mica de bolit i no trobo el moment, pero sapigues q segueixo el teu blog q m'encanta, fas coses delicioses i preparades amb molt de gust. Tb m'agrada cuinar i sempre busco coses per internet i et vaig trobar i quina sort q vaig tenir...Em sap molt de greu el de la teva avia Maria, em vas fer caure llagrimes pq qui mes qui menys a tingut alguna perdua i quan son tan estimats sap molt de greu, estic segura q ella us ajudara a passar aquets mal trangol...Bueno Eva espero no tardar i tornar-t'he a escriure, segueix aixi de be (Tere, mare Xavi Padilla)
ResponEliminaTots !!!¡¡! nosaltres ¡¡¡¡!¡! estem molt contents ¡¡¡¡¡ de tornar-te a llegir!!!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaMagnífica "reentrée", Eva. L'enhorabona pels plats: a tu pel cuinat i a l'Anna pel que t'ha fet.
Hola! A los amantes al salmón esa rceta hará sus delicias.
ResponEliminaUn beso.
Su, dentro de nada te vamos a dar el nivel C de catalán!
ResponEliminaXocolata, si que ha quedat fashion! I és que el menjar entra per la vsita, oi?
Rubèn, tu com el meu marit...maionesa a tot arreu...aquest cop per això no li vaig deixar posar ! jeje !
Ester, i tant, les amanides d’arròs i de pasta no poden faltar !
Gemma, ja t’avisaré...i tant! Pensa que ens té totes alucinades amb els plats que fa !!!!
Angeles, muchas gracias guapa ! Ya tenía yo ganas...
Mercè, el Riqui com tu...va anar treient tots els pèsols! J
Els peixos, ja parla i escriu millor que molts que viuen aquí!
Manel, mica en mica hem de tornar a l’activitat normal!
Núria, moltes gràcies bonica!
Delicias, les amanides són bàsiques ara a l’estiu...amb tanta calor és imposible cuinar cada dia, oi?
Txell, ja vec que serem colla...jejeje!
Maria, el somriure no pot faltar mai, la meva iaia no ho voldria pas! Bones vacances guapa!
AnnaFS, el plat és preciós...m’encanta!
Pepa, mil gracias guapa! Ya tenía yo ganas de volver...
Marta, és que amb aquestes calors que millor que alguna cosa freda...
Margarida, els margallons i tant que es menjes. No els has probat mai? Venen en conserva, estan al costat dels esparces en el super...son de color blanc.
Margot, moltes gràcies!
Maria José, jo també tenia ganes de tornar...
Cristina, encara no hem fet el curs de manualitats...jeje!
Olles i somriures, merci!
La llibreta viatgera, altre cop per aquí!!
Vacapaca, i tant...amb aquesta calor no hi ha qui entri a la cuina!
Joseph, merci!
Mar, el plat és moníssim i l’amanida molt bona!!
Loti, quina ilu el teu comentari! Aixa m’agrada, que entris al bloc...encara que m’han dit que l’Albert cuina molt bé... jejeje!
Illetapitita, merci!!
Laura, la combinación es estupenda!
Tere, quina ilu el teu comentari!!! Aixa m’agrada, que siguis fidel al bloc!
Enric, per quna el bloc???
Irmina, exacto, para los amantes del salmón gustará seguro!
Petunets,
Eva.