Avui fa un any, que vaig començar aquesta aventura. M'ha passat molt ràpid, això és bona senyal, oi? I és que la recompensa de tenir-lo ha sigut enorme, ja que a part de gaudir cuinant i compartint les receptes, he conegut un munt de gent i blogs fantàstics, sense els quals aquest racó no seria possible, gràcies a TOTS!!!
Prémer Play per veure el video...
I com haureu vist, El Cullerot Festuc estrena imatge, i és que els meus bons amics, Jesús i Su de Webos Fritos m'han fet aquest regal tan meravellós per celebrar l'aniversari!! Estic tan contenta amb el nou logo i el cullerot.... Mil gracias de corazón amigos: sois unos cracks!!! ;)
I un aniversari com aquest, mereix bufar una espelma, així que aquí teniu aquest fantàstic pastís, que com no podia ser d'una altra manera, un dels ingredients són els festucs!! :)
És un semi-fred, i la combinació és deliciosa, així que animeu-vos a fer-lo!!! A casa és un dels pastissos que més ha agradat!!!
INGREDIENTS PEL BESCUIT
- 2 ous
- 50 gr de sucre
- 50 gr de farina
- 10-15 maduixes deshidratades
- Batre els ous amb el sucre a punt de relleu. Afegir la farina i abocar en un motlle de 22 cm de diametre.
- Enfornar durant 12 minuts a 180º. Quan faltin 5 minuts per finalitzar la cocció, repartir les maduixes per sobre i continuar al forn.
INGREDIENTS PEL XAROP
- 50 gr de sucre
- 50 gr d'aigua
- licor (cointreau)
- Posar en un cassó l'aigua i el sucre. Quan bulli retirar i afegir el licor al 50%.
- Deixar refredar.
INGREDIENTS DE LA MERENGUE SUISSA
- 90 gr de clares d'ou
- 140 gr de sucre
- Barrejar les clares amb el sucre i calentar-ho al bany maria a 50º. (Thermomix: v.5 - T.0 - 2').
- Montar les clares fins que estiguin a punt de merengue i fredes. (Thermomix: v.3 - T.0 - 5' amb la papallona).
INGREDIENTS MOUSSE DE MADUIXA
- 500 gr de maduixes
- 400 gr de nata semi muntada
- 6 fulles de gelatina
- Triturar les maduixes i passar-les per un colador fi.
- Hidratar les fulles de gelatina.
- Calentar 100 gr de puré de maduixes i afegir les fulles de gelatina fins que es dissolguin. Incorporar la resta de puré i deixar refredar una mica.
- Incorporar el merengue suis i barrejar delicadament.
- Incorporar la nata semi muntada i acabar de mesclar amb moviments envolvents.
INGREDIENTS DE LA BOMBA DE FESTUC
- 50 gr de festucs
- 200 cc de nata
- 60 gr de sucre
- 1 i 1/2 fulls de gelatina
- Triturar els festucs. Afegir 30 gr de sucre i 100 cc de nata i barrejar.
- Hidratar la gelatina.
- Calentar una mica de la nata i desfer la gelatina fins que es dissolgui.
- Montar la resta de la nata amb els 30 gr de sucre i afegir la gelatina dissolta.
- Barrejar els festucs amb la nata muntada.
- Forrar un motlle semicircular amb paper film. Abocar la preparació interior i deixar refredar a la nevera. Un cop quallat, congelar.
INGREDIENTS PER LA COBERTURA
- 200 gr de gerds congelats
- 50 gr de sucre
- 50 gr d'aigua
- 2 fulles de gelatina
- 50 gr de festucs
- Posar en un cassó els gerds, l'aigua i el sucre i coure durant 5 minuts.
- Triturar i colar.
- Hidratar les fulles de gelatina i afegir-ho als gerds. Remoure fins que estigui dissolt.
- Deixar refredar.
MUNTATGE DEL PASTÍS
- Untar amb oli l'aro d'un motlle desmotllable de 20 cm i espolvorar amb sucre glaç.
- Disposar la base del bescuit i xopar-la amb el xarop.
- Posar al centre la bomba de festuc congelada.
- Cobrir amb la mousse de maduixa i anivellar.
- Deixar a la nevera un parell d'hores.
- Cobrir la superfície del pastís amb la salsa de gerds i deixar quallar a la nevera. Es pot congelar.
- Per servir, picar els festucs i decorar tot el volt del pastís. I és millor si poseu el pastís 3-4 hores al congelador abans de menjar per servir com un semi-fred.
Bon profit!!
FONT: Yerbabuena i Amuches Bouche.
Estimada Eva, en primer lloc moltes FELICITATS !!!!! per el blog i per els amics tan macos que has aconseguit. No estaba previst ser la primera perque estic a la platja, però com veus tinc una telepatia especial. El pastis de cumple maravellos, de presencia molt maco i de menjar riquissím, i el canvi d'imatge extraordinaria, MOLTES, MOLTES FELICITATS, I MOOOOOOOOOOOLTS PETONS.
ResponEliminaMami
Eva,
ResponEliminaMoltíssimes felicitats per aquest primer any de bloc!. Veus com valia la pena que tots insistíssim perquè el féssis?. Gràcies als blocs podem compartir amistat i experiències. Enhorabona per la nova imatge, és fantàstica! la Su i el Jesús són uns cracks!. I no podies triar millor el pastís d'aniversari, AMB FESTUCS!!!.
Josep i Glòria
Moltes felicitats!!!
ResponEliminaEt segueixo "en silenci".
Es un blog molt bonic.
Chitina
Eva muchas felicidades por tu cumple blog ,y por la nueva imagen ,felicidades a los creativos ,ademas el pastel se ve delicioso.
ResponEliminaMoltes felicitats
eva moltes felicitat, guapa, endavant petonets angels
ResponEliminaEva,bonica!! Moltíssimes felicitats, jo em sento feliç de que t'animesis a tenir aquest blog, que ens ha donat l'oportunitat de conèixer-nos...i de disfrutar de la teva cuina i de la teva bondat.
ResponEliminaLa nova imatge, m'encanta!!! de veritat que sí, amb aquest cullerot i aquest color...xulo, xulo!!
Ah i el pastís de Amuse Bouche, una delicia!! Aquest m'el guardo a la llista de pendents.
Petunassos!!
Núria
moltes felicitats!!!
ResponEliminaa disfrutar!! molt maca la teva nova imatge i aquesta bomba ha de ser la bomba!! ñam! ñam!
petons
Hola Eva, he estat un any sencer en el anonimat seguint el teu blog i les teves magnífiques receptes, però avui no puc més que desitjar-te moltes felicitats, segueix així, no canviís.
ResponEliminaUana abraçada
Xavi
Ei quin canvi de look! M'encanta...és GENIAL!!! Crec que hauré de visitar un estilista de blogs...
ResponEliminaEl nou cullerot, i el devantal??
I aquest pastís per llepar-se els dits!!!
Mil ptnts
Querida Eva;
ResponEliminaAntes de nada felicitarte por tu primer aniversario!!
Cuantas cosas en este año...y yo que pensé la primera vez que entré que el cullerot festuc, era un señor de Cullera al que le iba mucho la fiesta!!!
Gracias por las recetas compartidas, por el cariño siempre en tus comentarios, y por tu gusto en todo lo que haces,
Vaya currada el video!!! Y que decir de la tarta, no se si me atreveré con ella!
Que sorpresa la nueva imagen, que chula, ja ja!!
Un beso grande grande de esta famlia que tanto os quiere. Recuerdos de mis padres y de las nenas.
P.d.: anda que el Riqui se ha puesto morao este año!!!
Su y Mac
Felicidades por todo, por el cumple, por la imagen nueva que tiene tu blog y por todas las cosas buenisimas que pones dentro..
ResponEliminaBesos
Benvolguda Eva, moltes felicitats. Un any no és res, per això vull desitjar-te que la teva activitat bloguera no pari mai. Preciosa la nova imatge i emotiu aquest vídeo. M'ha encantat. Una forta abraçada i un petò. Salut!!!!!
ResponEliminaEnhorabona i gràcies per pensar en mi en el teu video, que per molts anys podem gaudir de les teves receptes, aquesta que has fet servir pel primer aniversari és senzillament espectauclar
ResponEliminaUna abraçada
Ester
Mama, ni fet expressament...has sigut la prime!! ;)Gràcies per estar sempre al meu costat...
ResponEliminaGlòria, ja ho pots ben dir! GRÀCIES a tots vosaltres em vau fer animar...i mira ara...no puc passar un dia sense visitar tots els meus blogs de capçalera! Èl pastís estava clar que festucs havia de portar! :)
Chitina, no seras la Chitina de Tarragona de la meva amiga Su? Moltes gràcies per ser-hi, en silenci o present quan tu vulguis!
Carmen, muchas gracias por tu visita!!! El pastel delicioso..
Angeles, moltes gràcies reina!!
Núria, el pastís és de la Yerbabuena...el recomano moltíssim!! La veritat és que si...que si faig balanç del blog tot són coses bones...
Ivana, és una bomba...ja ho pots ben dir!! Deliciós el pastís!!
Xavi, moltes gràcies per ser-hi i per haver-te fet present!!! Mil gràcies!
Marta, a mi també m'encanta el nou disseny...una passada!!!
Su, mil gracias amigos por este pedazo regalo que me habeis hecho...y ya sabes...a darle de comer a Mac que como se nos pongo a huelga...la hemos armao!! :) Gracias a vosotros por estar siempre a nuestro lado!!! Y la tarta...ya me gustaría ver lo que hacías tu con esas manitas... :)
Celes, muchas gracias!!!
Olles i somriures, i tant, aixó només és l'inici d'una llarg camí!! El video un petit homenatge a tots vosaltres!
Ester, no podies faltar...sempre has estat aquí guapa!
Petunets,
Eva
Torno a ser jo, es que amb el portatil no he pogut gaudir del new look que em sembla maquisimmmmmmmm!!!
ResponEliminaquina currada han fet els bons amics de WEBOS FRITOS. Amb el video has estat molt encertada i has fet un record molt maco de tots aquest AMICS que compartiu i gaudiu de la CUINA.
Petons i FELICITATS
Mami
Eva, bonica, felicitats per tot, per la nova imatge del blog, maca, maca, pel bonic video on ens has recordat, pel magnífic pastís i per la teva simpatia que tot ho emplena.
ResponEliminaMots petons i fins aviat!!!
Magnífic el vídeo, el nou look i el pastís! FELICITATS PER AQUEST PRIMER ANY :-*
ResponEliminaANYS I ANYS PER MOLTS ANYS...A LA UNA PER MOLTS ANYS!!!!!!!!!
ResponEliminaQuina bona idea!!!!!! Després de tant patir....t'ha quedat genial la celebració de l'aniversari!!!! M'encanta i com no, m'encanta la nova imatge....
FEEEELIIIICIIITAAATSSSS!!!!!!!!
eva, avui els petunets s'han de transformar en petunassos per l'aniversari, per aquest disseny nou tan bonic i pel pastís, però, sobretot, per ser tan amiga dels teus amics i recordar-te de tots.
ResponEliminafins aviat i per molts anys més!
Hola Eva muchas, muchas, felicidades y que cumplas muchos mas, y yo a tu lado por supuesto , el logo precioso y muchas gracias por haberte acordado de mi, para estar entre tus amigos, muchos, besos pepa.
ResponEliminaAh por cierto que me dejo lo mejor la tarta espectacular la haré y ya te contare, pero seguro, vamos segurísimo que tendrá mucho éxito.
Eva, FELICITATS!!! M'agrada la nova imatge, t'ha quedat genial nena! i graciès per el video i per un any de bones receptes.
ResponEliminaLa mousse de maduixa i festuc em sembla una passada, impresionant.
Petons maca!
Eva; -El cullerot festuc- Faltava jo per felicitar-te... encara que faltaves tu també el dia 29 -divendres- a les classes de la Mireia Carbó, en el últim moment vas fer "campana"...a veure si arriba el dia que podem coneìxe'ns.
ResponEliminaPer molts anys "petunets" Josepb -memja de bacallà-
Per molts anys!Per molts anys!
ResponEliminaM'encanta el nou disseny, el vídeo (supercontenta que pensessis en mi), i el pastís de celebració!
Aquest primer aniversari es mereixia un pastís que estigués a l'alçada, i caram quin pastís! No acabava mai de llegir els ingredients!!!ja,ja...
En fi, una autèntica bomba!
Per molts anys, Eva!
Un petó ben fort.
Eva, moltíssimes felicitats per aquest primer aniversari!! I espero que sigui el primer de molts més!!
ResponEliminaI felicitats a la Su i al Jesús per aquest disseny tan xulo!! M'encanta!
I felicitats a la cuinera, per un pastís tan immaculat!! ;)
I per aquest magnífic vídeo en homenatge a tota la família, amics i a la colla blocaire! :)
Petons!!
Eva, muchísimas felicidades por este primer año.Por el "nuevo look" y por cada una de tus entradas.
ResponEliminaGracias por tenerme presente en tu lista de amigos, me ha hecho mucha ilusión . ¡ Como habéis trabajado ese video !
Un abrazo mmuy fuerte,
María José.
Hola Eva!
ResponEliminaMoltes felicitats pel teu primer bloganversari!
Encara no ens coneixem perque jo fa poc temps que passejo per aquests mons.
M'ha sorprès molt gratament descobrir aquesta gran família culinària i el respecte i l'estima que hi ha en els vostres comentaris. Estar clar que els que ens agrada cuinar tenim una sensibilitat especial que ens fa ser generosos amb els altres i compartir la nostra sabiesa amb aquells que estimem.
Estic contenta d'haver descobert aquest petit gran univers del qual ara ja no em puc desenganxar i voldria arribar a compartir amb tú i els altres blogaires les nostres inquietuds, descobertes, nous cursos de cuina, i noves amistats.
La nova imatge és molt encertada i el color festuc, increible, m'encanta!. No tinc paraules pel que fa la mousse, sencillament genial!!!
Que tinguis molta sort i segueixis regalant-nos aquestes maravelles.
Espero conèixer-te aviat.
Una abraçada blogosfèrica!
Mònica
QUE MACOOOOOOOO!
ResponEliminaM' ENCANTA EL NEW LOOK.
Ostres es que la Su i el marit son un crak.
Disfruta de tot lo bó que entra a la teba vida.
El pastís una delicia.
PeTons
MARGOT
Feliç aniversari fastuqueta petonera!
ResponEliminaHo veus com fer un bloc era una bona pensada? Les recompenses son molt superiors al esforç de fer-ne un de qualitat com el teu.
Felicitats per la nova imatge i un oooooooooooh! molt gran cap als reis de l'escola Cuenca Design. Estem molt contents de veure que la pensada del nom ha fet fortuna!
Gràcies també per la doble aparició al vídeo. Per pròpia experiència sabem que és una "megacurrada".
Molt petinets des de Mollet i que en facis molts més!
Txell i Kike
Moltes felicitats!!!
ResponEliminaUn any, ja , com passa el temps!!!
La nova cara del teu blog m’agrada moltissim, tens bons amics!!!
Jo no se si em faig gran o que, però noia que m’emociono de seguida .
Un vídeo fantàstic i un pastis per repartir-lo entre tots!!!
Gràcies a tu per haver compartit amb nosaltres aquest any de bones receptes.
Un petó... o dos!!
Enhorabona pel teu bloc. Que en faces moooolts més anys!!! Felicitats i besades des del País Valencià!!! Muac!!!
ResponEliminaPER MOLTS ANYS!!!!!!!!!!!
ResponEliminaUn any passa volant, eh? I espero poder seguir llegint receptes tan bones com aquest pastís durant molt més temps :)
M'encanta el nou look del blog, t'han fet un regal genial. La cullera al lateral queda molt bonica :)
I el video homenatge m'encanta, ja veig que has pillat la foto del Facebook, je je je... m'ha fet moltíssima il·lusió :)
Felicitats i m'apunto la recepta del pastís que té una pinta fenomenal!!!!
Bueno, bueno, bueno.... No sé por dónde empezar. Lo primerito: ¡Muchísimas felicidades por tu primer cumple! ¡Y que sean muchísimos más!
ResponEliminaLo segundo: ¡Qué ilusión me ha hecho verme ahí, en ese video fantástico que has preparado! Gracias mil veces, porque el regalo lo has hecho tú a todos nosotros.
Y la tarta, no sé que decirte: ES PEC TA CU LAR.
Que sean muchísimos años más los que sigas con este estupendo blog.
Un beso enorme
Sonia
Mama, és que havies anat molt ràpida escrivint i no t'havies fixat amb el video! jejeje!
ResponEliminaMaria, moltes gràcies! Em fa molta ilusió celebrar-ho amb tots vosaltres!
Gemma, moltes gràcies guapa!
Miriam, has vist que xulo? Al final ha sigue tot un èxit...i tu a més vas poder probar el pastís...jeje!
Manel, espero no haver-me oblidat de ningú...em sabria molt greu...
Pepa, la tarta fue un éxito!!! A ver si la haces y me cuentas...
Marta, el nou look regal de Webos Fritos, a mi també m’encanta!
Joseph, ultimament no m’ho puc combinar i sempre em surten imprevistos! Ja em ràbia...però segur que aviat ens trobem en algún curs dels que monta la Gemma!
Margarida, tens tota la raó! És un pastís que porta moltes elaboracions diferenst...xo val la pena ja que el resultat és brutal!
Mercè, gràcies a tu per ser-hi a cada entrada!
Maria José, no podías faltar!! Espero no haberme dejado a nadie....
Xocolata, benvinguda!!! Ja veuras com haches món és un vici...i com bé dius, lo millor és la gent que està al darrere de cada blog, gent fantàstica!!! A veure si coincidim aviat a algún curs de la gemma (La Cuina de Casa) que en monta molt sovint...
Margot, i tant, són uns cracks!!!! Una familia encantadora!!!!
La Cuina Vermella, i tant que va ser una bona pensada...i gràcies a tots vosaltres que em vau animar a fer-lo!! Ara no sé que faria sense el meu cullerot...
Dolors, jo dec ser com tu...m’emociono de seguida!!!! Gràcies per ser-hi sempre...
Francesc, moltes gràcies!!!!
Gemma, a mi també m’encanta el cullerot...que sempre està fixe...xulíssim!! sisisi, sort del facebook! Jejeje!! El pastís l’has de fer...t’encantarà!!!
Sonia, muchas gracias guapa!! No podías faltar...y me alegro que os guste el nuevo look y la tartita!!! :)
Petuents,
Eva.
Eva! Moltes felicitats!!!
ResponEliminaMolt xulo el vídeo, quina feinada!!
Desitjo que en compleixis molts més i que puguem gaudir de la teva cuina durant moooolt de temps! Felicitats també pel nou look! Una abraçada!
NUNI
Eva ets la millor, moltes felicitats. Ja saps que sempre que vull fer una recepte t'ho demano a tu i ..... sempre encerto.
ResponEliminaLa nova web a quedat molt xula.
Moltes felicitats !!!!
Moltes felicitats! Eva!
ResponEliminaEt mereixes un altre any igual o més bó que aquest.
Fas les receptes amb molt de carinyo, i es nota.
Estic molt contenta d'haverte cyberconegut encara que sigui fa poquet eh!
Molts petons des de Cerdanyola a Terrassa! nomès tenim un pas eh guapi!
La nova imatge m'encanta... el verd és fantàstic.
;)
un pastís molt original. Felicitats per un primer any blocaire de bandera!!!
ResponEliminaEva moltes felicitats!! nena quina passada de pastis, video i nova imatge!!
ResponEliminaEns estas fent com una certa "enveja sanota", que te "cagas"!!!
Molts petons que ara fa temps que no coincidim en cap curs!! :((
Bueno, bueno, marcho un par de días a trabajar y me pierdo el cumple! Lo primero de todo felicidades preciosa. Me alegra que hayas podido cumplir este sueño de tener tu blog y que ya esté en su primer año de vida. Lo estás haciendo genial.
ResponEliminaEl video te quedo emotivo. Me gustó mucho ver a blogs que ya van teniendo forma y caritas y por supuesto que despiertan tanto y tanto cariño.
El regalo magnífico. Un cucharón de diseño que te va a representar dignamente a partir de ahora. Está Su!
La tarta una maravilla.
Desde luego, que post más completo!!!!!!!
Millones de besitos sin gluten y es un placer seguir viniendo a verte y así lo seguiremos haciendo mucho tiempo más.
Moltíssimes felicitats!!!
ResponEliminaM'ha encantat el pastís!!! el veig molt elaborat, això segur que té un resultat increíble de gust, i de vista ni en parlem!!!
El video molt emotiu, un homenatge preciós!!!
Petonassos i per molts anys més!!!
Miel
Cuinetes, moltes gràcies! El video el vaig fer amb tot el carinyo del món...
ResponEliminaMarina, quina ilu guapa!!! Això tu que ets una alumna avantatjada i no se't resisteix res!!!!
Somaral, moltes gràcies! sisisi, ens haurme de conèixer, eh? que estem al costadet...jijiji!!
Anna, el pastís realment és boníssim...entretingut però val al pena!
Anna, si nena! Últimament no hi ha manera de poder-m'ho combinar!! Espero que a la p`roxima pogui venir!
Zerogluten, Muchas gracias bonita!!! Un placer estar rodeada de todos vosotros y todo vuestro cariño!!! Me alegro mucho que te guste el nuevo look y la tartita...yo estoy encantada!
Miel, el pastís si que és molt elaborat ja que has de fer varies elaboracions però val la pena ja que està realment boníssim!!!
Petunets,
Eva.
Eva, moltes, moltes felicitats, he llegit tots els teus posts des del primer dia, i va ser gràcies a tu que jo em vaig decidir a posar en marxa el meu bloc.
ResponEliminaSempre amb elegància, amb tendresa i amb molt carinyo, això és el que transmets amb les teves receptes i els teus escrits.
Un petó preciosa! I enhorabona!
Beth
Felicitats!!! Un any!! crec que tenir un blog es lo millor que ens ha passat! Un pastis mousse molt espectacular!! Un peto, Montse.
ResponElimina¡!¡!¡!¡!¡!¡!¡!¡!¡!¡!¡!¡!
ResponEliminaLes teves amigues, les admiracions, m’han passat al davant i em diuen que et dediquen aquesta “ola”...
Així, doncs, com que ja han tingut prou protagonisme, perquè mira que els arriba agradar sortir al teu bloc, avui prescindiré d’elles i faré servir les lletres majúscules per dir-te que ETS UNA GRAN PERSONA, i la prova la tens amb la quantitat d’AMICS, entre els quals tinc la sort de comptar-m’hi, que celebrem amb tu aquest primer anniversari.
PER MOLTS ANYS, EVA.
D'això... Queda una mica trist sense cap admiració al darrere, oi?... Mira, mira com riuen, les punyeteres, perquè saben que les necessito... Va, vinga, us perdono... Vosaltres també:
PER MOLTS ANYS, EVA!!!!!!
muchas gracias Eva y felicidades! he salido wapísima en el vídeo, a que sí! jajajajajaja
ResponEliminaEsta tarta me encanta, le eché el ojo en el blog de amusesbouche, y luego en mundorecetas, y la tengo en superpendientes...
Ah, y me gusta mucho el nuevo look! espero que sigas mucho tiempo compartiendo con nosotros!
Caram EVA moltes felicitas per haver estat durant un any amb el blog i mantenint el nivell que és molt alt, sempre és un plaer obrir el teu blog i veure quina idea t'ha pasat pel cap i mirar com de bé cuines i ho presentes.
ResponEliminamoltes felicitats pel teu primer any de molts !!!!!!!!!!
Ah el restiling del blog molt xuli i la mousse amb bomba de festucs ... brutal
petonets
mare meva, eva, quina barbaritat de mousse i de bomba, això ha d'estar boníssim!!!
ResponEliminamoltes felicitats pel primer aniversari del cullerot i pel nou disseny, és preciós!
Bona nit , crec que arribo tard, però estic contenta de ficar el nas en aquest bloc.
ResponEliminaJO no tinc gaires visitants perquè soc una mica nova i perquè jo no puc anar a tots aquest cursets que feu tan interessants i que os van tan bé per fer amics blocaires.
Un pastis molt especial i molt diferent de tots els pastissos!!
Moltes felicitats per aquest any de tenir un bloc que com molt bé dieu : ens enganxà a tots...
Felicitats per el bloc.
Moooooltes felicitats, Eva! Un anyet ja és un anyet i un munt de receptes i bons consells.
ResponEliminaEl pastís d'aniversari és una meravella i m'ha encantat el nou logo del cullerot.
Enhorabona!!!!
Eva, només et puc dir MOLTES FELICITATS. Sincerament, per mi, el teu bloc és un dels millors, sobretot pels menus que et curres, son una passada.
ResponEliminaSalut i per molt anys
Pepin
Primer de tot felicitar-te per l'aniversari i per el gran blog que tens, és dels que no em perdo mai!
ResponEliminaI agrair-te les paraules que ens dediques. Felicitats també per la nova imatge, és molt xula!
I FELICITATS amb lletres ben grosses per aquest fantàstic pastís! M'encanta!
El trobo genial!
Un petonàs ben gros!
Moltíssimes felicitats, Eva, per aquest any de blog i de tantes receptes bones que comparteixes amb tots nosaltres.
ResponEliminaEl video; molt bonic, la música m' encanta, la nova imatge, genial i el pastís , exel.lent.
ptns.
Felicitats!! Me'n alegro molt que ja fagi un any que tinguis el teu blog! La veritat es que enriqueix molt això de fer blogs, coneixer gent nova! es molt interesant!!
ResponEliminaFelicitats de tot cor! I el pastis té una pinta impresionant!!
Petonets!
Eva! Ja ha passat un any? Carai com passa el temps!!! La recepta és molt encertada per al teu primer aniversari!
ResponEliminaMOLTES FELICITATS!!
Una abraçada
Ah! el vídeo molt xulo!
Monteeeeeee!!!!! no pares de sorprendre'm, quin video!! no t'has deixat a ningú...fins i tot les castores. Del pastís...que dir?? brutal. Per cert, l'escrit que li vas fer a la teva iaia va ser preciós, ets un amor!!
ResponEliminaA veure si ens veiem aviat, un petó.
Moltes felicitats guapisima, el nou diseny del bolg m'encanta, queda superxulo, aquests "webos" son uns cracks, i tu també. Aniràs al sopar de cuina? jo no, em fa una mica de mandra. Peró segur que ens continuarem veient amb els blogaires.
ResponEliminaUn petó molt fort de la teva companya de cuina.
Enhorabuena por tu añito, por tu nueva imagen y por este pastel tan deliciosoo.Besos!
ResponEliminaBeth, moltíssimes gràcies!! Tot un honor que gràcies a nosaltres t’animessis a fer-ne un tu!!
ResponEliminaVacapaca, el meu marit ja m’ho diu : que feies tu abans sense el blog ???
Enric, veus com fer-me la “gota malaya” va tenir efecte??? Un any JA!! Merci epr ser-hi!!
SandeeA, pues tienes que hacerla!! Un lujo de tarta...la mejor que he hecho!!
Mar, moltes gràcies!!! A mi el new look també m’agrada moltíssim!
Iris, el apstís és una bomba!!! Està relament bo!!
Els peixos, gràcies epr la teva visita !! El pastís és molt bo i la presentació queda molt bonica!
Anna, a que és xulo el logo??? Estic com una nena petita amb sabates noves!!!
La cuina de Cal Pepin, moltes gràcies per les teves paraules!!! M’en alegro que t’agradi!!!
Illetapitita, és gràcies a tots vosaltres que un blog és posible...Aixa que les gràcies es queden curtes per agrair-vos!!
AnnaFS, mira que em va costar fer el video...jejeje! Sort que va quedar força bé!
Laura, fer un blog només m’ha aportat coses bones !!!
Rubèn, sisisi 1 any !! A mi també m’ha passat Volant!
Cesca, homeeeeeee no podieu faltar ja que sou fidels sempre al blog!!! Jejeje!!!
Ara, moltes gràcies! Jo tampoc hi vaig! ;)
Laura, mil gracias!
Petunets,
Eva.
Ostres Eva, com puc expresar tot el que vull dir-te?? bé per començar moltes moltes felicitats!!! un anyet ja :) i escolta aquest canvi de look m´ha agradat moltíssim, és molt subtil però t´ha quedat un blog chic...i la recepta a la alçada de tot, l´he copiat i quan tengui alguna cosa especial el faré...ah! i m´ha fet molta il.lusió veure el meu símbol al vídeo, mercis...petonets guapa i ara cap al segon!!!! smuaks
ResponEliminaMOLTES FELICITATS per aquest primer any!!! I esperem veure't i llegir-te molts anys més!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Eva, muchas felicidades por el cumple de tu blog, y por la nueva imagen. Es muy bonita.
ResponEliminaYolanda
Enhorabona per un any de blog tan ben treballat, Eva. Desitjo que segueixis proposant plats exquisits. Està clar que el teu talent a la cuina-segur que entens d'altres-necessitava un espai com aquest.
ResponEliminaAmb afecte!
Maria José, moltes gràcies! La veritat és que el new look ha quedat molt bonic i chic...jejeje!!
ResponEliminaDolça, moltíssimes gràcies!
Yolanda, que ilusión, muchas gracias!!
Glòria, gràcies a l'enric i d'altres em vaig animar i relament és una de les millors decisions fetes...
Petunets,
Eva.
Eiiiii MOLTÍSSIMES FELICITATS PEL PRIMER ANY DEL CULLEROT FESTUC!!! Diuen que més val tard que mai així que gairebé segur que sóc la última en felicitar-te però llavors segur que no t'oblides del meu comentari jiji
ResponEliminaM'ha encantat el video sobretot perquè hi surto i això vol dir que com que no sóc cuinera (ho sabem!) hi surto perquè he tingut l'oportunitat més d'una vegada de tastar els teus plats ;) que estan encara més bons del que ja s'intueixen en els post!
Ja saps que jo ja te imaginat amb un restaurant a París i amb estrelles Michelin oi Eve? Així que espero poder seguir gaudint de la teva cuina ;)
Un petó ENOOOOOOOORME
Nur