28/1/09

QUI VE A DINAR???



A tots els que ens agrada cuinar, no fa mandra posar-nos a la cuina, al contrari! Sempre hi ha ua bona excusa per reunir a la familia a dinar a casa. Així que el diumenge van tenir convidats...I és que ja tenia ganes d'estrenar el meu nou davantal que em van portar els Reis...em va fer taaanta il.lusió!!!
També va ser l'excusa perfecte per poder estrenar el meu sifó que també em van portar els Reis...feia molt de temps que el volia, i finalment ja el tinc!!!
Aquest cop van venir els meus pares, germana i cunyat, i les tres petarrones, que ens van fer uns dibuixos magnífics i fins i tot un concurs d'endevinalles. Com veieu estan precioses les tres!
El menú va agradar moltíssim a tots, us el recomano especialment!!! I sobretot les patates braves líquides que era un contrast de textures ideal i el coulant de xocolata, que va quedar boníssim!!! I a més, facilíssim de fer!!!




APERITIUS
  • CÒCTEL DE GAMBA



INGREDIENTS
  • 6 gambes
  • Brou: aigua, pebre, llorer
  • 4 fulls de gelatina
  • oli
  1. Fer un brou curt amb els ingredients, escaldar les gambes pelades i reservar.
  2. Posar en una paella oli juntament amb els caps i les clòfies de les gambes, i deixar que redueixi.
  3. Diluir els fulls de gelatina amb el brou curt i distribuir en un motlle tipus glaçonera. Disposar al mig una gamba i deixar refredar a la nevera.
  4. Per servir, posar-ho a sobre d'una cullera i decorar amb l'oli de gambes.

FONT: Xef Xavier Lores Gelpí

  • BOMBÓ DE MORCILLA AMB GOMINOLA DE POMA



INGREDIENTS
  • morcilla d'arròs
  • 2 pomes grand smith
  • 2 cullerades de sucre
  • aigua
  • pinyons
  1. Pelar les pomes i tallar-les a trossos. Posar-ho en un bol apte pel microones i afegir el sucre i mig vas d'aigua. Tapar amb paper film i posar-ho al microones 5 minuts a potencia màxima. Treure, remenar i tornar-ho a posar 5 minuts mes. Aixefar les pomes i reservar.
  2. Esmicolar la morcilla i passar-la per la paella.
  3. Disposar en el recipient de servir, el puré de pomes i al damunt la morcilla. Decorar amb uns pinyons.

FONT: Blog I+D en mi cocina

  • PATATES BRAVES LÍQUIDES


INGREDIENTS
  • 250 gr patates
  • 125 gr de nata líquida
  • 100 gr d'aigua de la cocció de les patates
  • 35 gr d'oli
  • sal, pebre
  • 2 càpsules de nitrògen
  • Salsa Brava: tomàquets vermells, 1 all laminat, sal, sucre, oli, pebre caiena
  1. Fer una salsa de tomàquet amb els ingredients de la salsa brava i posar a punt de picant amb el pebre de caiena.
  2. Pelar, tallar i posar a bullir les patates amb aigua i sal durant 20 minuts.
  3. Escórrer les patates (reservant l'aigua de la cocció).
  4. Posar la patata cuita i l'aigua de la cocció en la Thermomix a 70º.
  5. Triturar i afegir la nata a poc a poc.
  6. Afegir l'oli fins que quedi ben emulsionat i condimentar.
  7. Colar i omplir el sifó amb l'ajuda d'un embut.
  8. Enroscar les càpsules i agitar.
  9. Retirar les càpsules i mantenir al bany maria a 70º fins l'hora de servir.
  10. Disposar una base de l'espuma de patata en un got i a sobre una cullerada de salsa brava.

CREMA DE CARXOFES AMB CLOÏSSES


INGREDIENTS

  • 9 carxofes
  • 16 cloïsses
  • 1 ceba de figueres
  • 1 vas de nata
  • 2 cullerades de farina
  • julivert
  • 1 llauna d'ous de truita
  1. Netejar les carxofes (reservar una)retirant les fulles exteriors i la part superior.
  2. Tallar-les en 4 i posar-les a coure en una olla amb abundant aigua, la nata, julivert i una mica de sal.
  3. Coure-les 35-40 minuts i triturar-le fins aconseguir un puré molt fi. Colar-ho.
  4. Picar la ceba i daurar-la en una paella amb oli. Afegir la farina i deixar coure uns segons.
  5. Abocar a sobre de la crema, barrejar bé i donar un bull.
  6. Pelar la carxofa reservada i tallar-la a làmines fines fregir-la.
  7. Posar les cloïsses en una paella amb una mica d'aigua fins que s'obrin.
  8. Colocar els ous de truita en la petxina que no té carn.
  9. Servir la crema en plats individuals i decorar amb les cloïsses i les làmines de carxofa.

FONT: Karlosnet.com

CANELONS DE CONFIT D'ÀNEC I SALSA DE CEPS I FOIE


INGREDIENTS

  • 20 plaques de canelons
  • 2 cuixes de confit d'ànec
  • 3 cullerades d'oli del confit
  • 1 escalunya
  • 100 gr ceba
  • 4 prunes tallades a trossos
  • 1 cullerada de pinyons torrats
  • 50 gr de xerès dolç
  • 125 cc de nata líquida
  • 25 gr foie
  • formtage parmesano
  • Salsa de Ceps i foie: 1 cullerades d'oli del confit, 150 gr de ceba, 5 gr de ceps deshidratats, 2 cullerades de xerès dolç, 250 cc d'aigua, 250 cc de llet, 1/2 cullerada de maizena, 1 ou, 20 gr de foie
  1. Per fer la salsa, confitar la ceba amb l'oli, agregar els ceps, regar amb el xerès i un cop evaporat afegir l'aigua, condimentar i coure fins que redueixi a la meitat. Triturar, afegir la llet, l'ou, el foie i la maizena i tornar a triturar. Colar, i abocar-ho al vas de la thermomix amb la papallona i programar: T.90º- v.3 - 12'.
  2. Retirar les pells i ossos del confit i esmicolar-lo.
  3. Posar en un cassó l'oli del confit i confitar la ceba i l'escalunya. Afegir el confit, pinyons i prunes i regar-ho amb el xerès. Deixar evaporar i afegir la nata fins que quedi tot ben lligat.
  4. Coure les plaques dels canelons segons el temps del fabricant i repartir la preparació anterior i enrotllar.
  5. Posar un fons de la salsa en una safata, siposar els canelons al damunt i cobrir-los de salsa. Empolvorar amb formatge parmesano i enfornar a 180º.

FONT: Escola de Cuina Gormand.


COULANT DE XOCOLATA





INGREDIENTS
  • 8 ous
  • 150 gr de sucre
  • 150 gr de mantega
  • 225 gr de xocolata de cobertura negra
  • 125 gr de farina
  • 25 gr cacao pur en pols
  1. Batre els ous amb el sucre.
  2. Fondre la xocolata al bany maria i quan estigui tebi, s'incorpora als ous.
  3. Fondre la mantega al microones i s'incorpora a la barreja anterior.
  4. Tamisar la farina i el cacao i ho afegim delicadament.
  5. Repartir la masa en motlles (previament untats amb mantega i farina) i deixar reposar a la nevera un mínim de 12 hores (també es poden congelar).
  6. Preescalfar el forn a 225º, coure els coulants 7 minuts (fins que la superficie no es vegi humida). Recordeu que ha de quedar fet per fora i líquid per dins!!!
  7. Servir calent amb una bola de gelat de vainilla i un coulis de fruits vermells.

FONT: Blog i-recetas

Bon profit!!!

53 comentaris:

  1. Felicitats Eva, tant per la família com pel menú, quins aperitius, i que diré del primer i segon plat. son dels apuntar-los per provar-los. Petons

    ResponElimina
  2. Neeeeeena, quin menú!. No m'estranya que tothom quedés content!. I quines presentacions més xules!. I mira que en saben els reis, eh?. Van encertar de ple amb el teu davantal!.

    Petonets per a aquestes nebodetes tan reboniques!.

    Fins aviat

    ResponElimina
  3. Xata, quin menjar, de peli... provaré els canelons, segur... i quina family més marxosa que tens... I a part del davantal, ben maco, quines joies de menuts.
    Tot esplendit !!! Petons.

    ResponElimina
  4. Quin menu!! guau!!
    Les nenes molt maques!!

    ResponElimina
  5. Eva, les tres petorrones petites estan precioses, i la petorrana gran´està guapíssima!!!!!
    Felicitats per aquest menú espectacular, els teus entrants sempre són per llepar-se els dits. M'apunto la recomanció que fas de les braves, me la guardo pel proper compromís familiar, que les teves escopinyes van causar furor ;)
    El davantal és molt xulo, quin regal de reis més guapo!!!

    ResponElimina
  6. Evaaaaa!! QUIN DAVANTAL!!!

    Nena quin apat! clar que sempre tornen.

    Fins aviat.

    ResponElimina
  7. Exquisita la cena y la presentación. Hay cosas muy interesantes, pero se me han ido los ojos con las patatas bravas líquidas!!
    Un beso

    ResponElimina
  8. Pero vamos a ver...
    que pedazo de menú te marcaste...ya te veo yo con tu delantal y tu sifón.
    Me ha encantado veros en familia.

    Por cierto quien frego platos????
    Vaya currada que te diste, y que satisfacción poder dar de comer asi a la familia. Lo he flipado con las gominolas que haces, ja ja

    ResponElimina
  9. Ah!! que monas estan las nenas...!!!

    ResponElimina
  10. Angels, malament està dir-ho, però estava tot boníssim!!!! ;)

    Glòria, a que és una xulada el davantal??? Em va fer molta ilu quan el vaig veure...

    Maria, si fas els canelons que sigui de segón plat ja que omplen molt...estan de muerte...i amb la salsa de ceps i foie...una delicia!!!

    Ivana, moltes gràcies!!!!

    Gemma, la petarrona gran també...jajaja...gràcies!!!! No deixis de fer les patates braves líquides, van triunfar!!!! Tens sifó??? Si no, fes-les igualment posant el puré de patata en comptes de l'espuma...brutals!!

    Anna, a mi també m'encanta!!! ;)

    Carmen, te las recomiendo encarecidamente!!!! Es el aperitivo que mas gustó!!!

    Su, te tienes que comprar un sifón YA!!!! Serías la reina de las espumas!!! jejeje...Las nenas para comerselas también... ;)

    ResponElimina
  11. Eva, nena!! Cada vegada que poses un menú em deixes bocabadada!! Però quin super menú!! Molt original la recepta de les patates braves líquides! Quina xulada, no, el davantal?!! :) Apa, quins Reis! ;) No et queixaràs! I les petarrones, molt guapes totes! Petons! :)

    ResponElimina
  12. Primero de todo qué guapísima eres y estás(en la foto), ambas cosas jajaja, y qué preciosas las niñas, y qué escena tan preciosa la familia reunida!! y ahora voy con el menú... tu aclipsas al mismísimo Adriá no??? estoy que aluciflipo (como dice una amiga mía) , no salgo de mi asombro!!!vaya nivelazo!!!a ver si algún día consigo hacer algo minimamente parecido a ésto... no creo pero seguiré ahí en la brecha!un beso enorme.

    ResponElimina
  13. La familia reunida és el millor del món!!!
    ara que, amb aquest dinar qui et diu que no.
    Tot deliciós i molt currat,sempre tindràs convidats a casa si els cuides tan bé.
    petons

    ResponElimina
  14. mmmhhhh Eva, quin dinar tan exquisit, com sempre fantastica, enhorabona!!!

    ResponElimina
  15. Eva, me gusta todo todo todo. Alucinadita me he quedado con esas gambas futuristas. Yo te lo copio tooooooooooodo. Y enhorabuena por tener una familia tan maja. Un beso. Sonia

    ResponElimina
  16. ...quina passada...quantes "estrelles" trens? Les patates braves amb el sifó....ho provarem! i els canelons, i la crema de carxofa...i...tot! I el davantal, ni pintat!!!
    Quina passada!
    Molt bé, molt bé!
    Petons

    ResponElimina
  17. Nena! quan t'hi poses t'hi poses!!! un menú molt i molt complert, amb uns entrants com sempre molt originals, que evidentment aplicaré aviat...jo tb tinc un sifó per estrenar ;) Els canelons han d'estar boníssims, i el postre, com no,,,xoco!!!

    moltes felicitats! per cert, molt xulo el davantal!

    ResponElimina
  18. Noia, no sé per on començar, les teves nebodes precioses, el menú impressionant i tu t'has lluït.
    Felicitats
    Ester

    ResponElimina
  19. Anònim29/1/09

    Eva, com diu la Martuki, el menu no envejava res a un de l'Adria, els aperituis excel.lents i les patates braves liquides BRUTALS!!!!
    Tot una pasada, per recomanar el menú complert, incluit el culant, dels millors que he provat!!!!!.

    Un petonàs

    ResponElimina
  20. Hola Eva a mi me pasa lo mismo que a ti , yo me paso la vida en la cocina, y el fin de semana que es cuando puedo descansar me busco alguna celebración para invitar a la familia a comer a casa y encima me sirven de conejillos de india, pero es que es lo que me gusta, respecto a tu menú es digno de una gran chef, te doy mi enhorabuena eres muy buena en la cocina, felicidades guapetona y un besazo.

    ResponElimina
  21. Quin dinar!!!! Aquest menú és molt i molt impactant. Això de les gominoles de botifarra o les braves líquides... massa per a la carabassa!!! Per no parlar del coulant de xocolate!! Deus tindre la família encantada, no?

    ResponElimina
  22. Com preguntas qui ve a dinar? no veus que ens hi apuntem tots!!!! jo la primera de la llista ehhh...si es que m´agrada tot...el menú fantàstic i les fotos encara més...les teves nebodetas guapíssimes pero tu ufff...guapíssima...i és molt generós per part teva deixar que ens aboquem a casa teva a través del teu blog...ummm que guai!!!

    ResponElimina
  23. Hola,
    no te conocía pero acabo de aterrizar por tu casita y me encanta... me voy a dar un paseíto con tu permiso.
    Vaya lujo de platos! Las patatas bravas me han gustado un montón. Yo tengo el sifón y la verdad es que da juego y queda todo muy bien.
    Felicidades por el blog.
    Por cierto, estamos cerquita... soy de Barcelona.

    ResponElimina
  24. Princesa, i vas cuinar-ho tu tota sola?? déu meu, nosaltres cuinem els dos i estem un dia sencer. M'agraden tots els plats, sobretot els canelons que els he trobat de caure les llàgrimes!!!
    En fi, que ets la reina del mambo... i nena, com han crescut les peques, estan precioses!!

    ResponElimina
  25. Nenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, quin luxe no? m'has deixat de pasta de moniato. Magnífic, m'ha encantat tot.

    ResponElimina
  26. eva, que guapes que esteu totes! i quin bon detall, el davantal. què t'haig de dir, del menú? ets especialista a triar d'aquí i d'allà per confeccionar un menú perfectament conjuntat i coherent i d'execució perfecta. felicitats!

    ResponElimina
  27. A los buenos días
    he venido a repasar tranquilamente las recetas y claro a fijarme en el estilismo, yo con ver a las nenas ya se me obnuviló el sentio.
    Comentarte que jamia las tazitas pistachos, todo TAN CORDINAO, la foto en los postres con el licorcito?? he dicho licorcito? que licorcito es ese? jiji

    Besos majetona.

    Nota para tu padre: como llevas el nuevo año? eh? que me han dicho que mas relajado..

    Nota para tu madre: Maribel, asi me gusta que no dejes de pasarte por mi casa, que cuando no lo haces te hecho de menos. Anda que la niña que cosas mas ricas y putuflus os puso...

    Nota para tu hermana: nada solo es para comentarte lo ricas que estan las nenas, y recordarle a tu madre que te haga unos puches, jiji

    Nota para el cuñao: anda que te pondrias las botas...eh?

    Nota para tu marido: ya perdonarás a tu mujer, porque creo que necesita un para de moldes mas, para hacer unas recetas ¿no te importa verdad?

    Un petonàs ( yo como tu madre)
    p.d.: se nota que estoy a punto de acabar el iva eh????

    ResponElimina
  28. Nena!!!!! quin nivell!!!!! Et va quedar millor que a qualsevol restaurant de disseny!!
    I a més amb l'avantatja de que com ho vas fer tu sabies el que menjaves.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  29. Mare meva quin tiberi més autèntic! Em declaro fan de les teves patates braves líquides!

    ResponElimina
  30. Anònim30/1/09

    Felicitats per la familia i per el menú, segur que deurien sortir més que satisfets...
    Hi ha que prendre nota ja que hi ha varietat i es molt original.
    Records.

    ResponElimina
  31. Pero bueno, Eva!
    Además de felicitarte por la familia tan preciosa que tienes y ese delantal tan chulísimo que te han traido los Reyes, tengo que decirte que te aproximas peligrosamente a la altísima cocina.
    Como has jugado con sabores, con texturas, has utilizado gelatinas, sifón, ingredientes de alta alcurnia...
    Fuera de combate me has dejado. Me tengo que reponer y pensar si yo sería capaz de preparar un menú de semejante embergadura.
    Me ha gustado muchísimo, en serio. La próxima vez un cubierto más y voy a dinar yo también.
    Besitos chef

    ResponElimina
  32. Sencillament, IMPRESSIONANT, EQUILIBRAT, BEN COMBINAT, BEN EXECUTAT,....,PERDECTE.

    Si em permets una idea, podries fer com faig jo al meu blog. Creas una etiqueta que es digui "menus" on poses només el nom dels aperitius, plats i postres, i després poses a cada post només una recepta, així et queden totes més endressades i ben classificades i quan algú fa una cerca per etiqueta només li surt el que está buscant.
    Per cert, se m'acudeix una cosa que jo no tinc, al menú es poden posar links a totes les receptes que el contenen, mira, ja ho faré.

    Però be, només és una idea i cadascú fa el seu blog com li ve de gust. Perdona per la intromissió.

    Salut
    Pepin

    ResponElimina
  33. Anònim31/1/09

    Que qui ve a dinar? JO.Quin nivelón!!! la Cesca cada dia mira el teu blog i se'm posen les dents llargues!!! em sembla que en comptes d'anar al Tapinyes hauriem d'haber anat a Can Castora Monte. T'animo a que continuis posant receptes; suposo que algún dia la Cesca s'animarà a cuinar, perquè últimament no es prodiga gaire. M'ha promès que un dia d'aquests farà el dels canelons amb foie.

    Apa, cuida't,

    ResponElimina
  34. Felicitats a la cuinera,et vas lluir eh?? noia,és de restaurant de categoría aquest menú,la crema de carxofes m´ha robat el cor i jo te la robaré a tu , pel demès tot d´impressió i una presentació fina i acurada , això es mereix un aplaudiment.
    una abraçada

    ResponElimina
  35. Carai, quin menú!, m'ha encantat el bombó de morcilla i poma, encara que la resta també.Espectacular noia.
    Petons

    ResponElimina
  36. Anònim1/2/09

    Eva, per Déu!!!!!! Acabo de entrar a ver las novedades y he alucinado, pero lo que realmente me ha dejado sin palabras es tu delantal. Estás hecha toda una profesional.jajajaja.
    ¿ Para cuando el merchandising ?
    Un beso gordo.
    Irene

    ResponElimina
  37. Mercè, les patates´braves brutals...i el davantal xulíssim...no m'el trec! jeje!

    Martuki, muchas gracias por los piropos!!! Me ha encantado lo del aluciflipo...jaja!!! Tu si que sabes nena!!!

    Dolors, i tant, la familia és lo primer!

    Beth, ets la Beth S.??? moltes gràcies guapa!!

    Sonia, es que hemos de innovar un poco...almenos yo lo intento en los aperitivos! ;)

    Marta, ara estic amb el sifó investigant receptes...aquesta la recomano!!!

    Anna, a veure si l'estrenes aviat i em puc copiar receptes...jejeje!!

    Ester, moltes gràcies!!

    Mami, lo millor els vostres regalets... ;)

    Pepa, es que me relaja un montón cocinar...y cada semana me busco algún lio para cocinar alguna cosita...jejeje!! Y lo agradecidos que son????

    Francesc, els coulants si que son massa per la carbassa!!! ;)

    Mª José, mil gracies pel teus elogis...pero lo important és que la gent no esmorzi i així ho troben tot boníssim...jajaja!!

    Somaral, bienvenida!!! Tienes toda la razón...el sifón da mucho juego...yo ahora me quiero comprar un libro para hacer mas recetas...jeje!

    Parella, les nenes estan super grans!!! La Berta ja va a la guarderia i tot!!! Jo mi poso a vegades dos dies abans i tot!!! jajaja!!!

    Ara, mil gràcies reina!!

    Manel, almenys això intento...encara que no sempre ho aconsegueixo, eh??? :)

    Su, que te voy a contar del licorcillo...pues que nos encantó!!! Para decirte que ya casi no queda...eso si...la botella me la guardo...que así estais más cerquita... :)
    Va a ser que vas a disfrutar de estos 2 días merecidos de vacas, eh???

    Dolça, no et pensis...costa això de triar el menú i que agradi a tothom...

    Iris, molt bones...jo tb sóc fan!! :)

    Teresa, moltes gràcies!!

    Mª Luisa, tu si que eres una artista!!! Muchas gracias por tu comentario...lo de la familia preciosa lo compartimos, eh??? ;)

    Pepin, benvingut!!! Moltes gràcies pel teu comentari i recomenació...ho tindré en compte!!

    Joel, Mr Ranger!!!! Quina ilu que m'ha fet...ei...que la Cesca s'ho curra molt també...ja sabeu...quan vulgueu feu una reserva a casa...:)

    Mai, la crema de carxofes exquisita i molt fàcil de fer...lo més empipador netejar 2 kg de carxofes!

    Cris, estava molt bona la combinació!

    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
  38. Ireneeee, será por delantales!!! Falta el tuyo...pero ese si que no lo utilizo para cocinar...solo de bonito!!! A ver si como Joel haceis reserva y venís a cenar un día!!! Dile a Juanmi que le haré macarrones...jejeje!!!
    Pd: Quiero la foto YAAAAAAA!!! ;)

    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
  39. Mi familia también viene a comer los Domingos a casa pero espero que nunca vean esta entrada porque mi mesa no llega a esta altura.
    ¡ Qué lujazo ! y ¡ Cuánto trabajo !.
    Otra cosa....me encanta el delantal, muy chulo.
    Un abrazo y que tengas una buena semana.
    María José.

    ResponElimina
  40. Eva!! Felicitats per tot, per les nebodes, el menú, que és una pasada, el davantal, tot un detall. En fi, em quedo sense paraules.

    Petonets!!

    ResponElimina
  41. Ei Eva, si la Beth S. entro cada dia al teu blog per veure aquestes meravelles q cuines...ens anem veient per aquí!! Petons!

    ResponElimina
  42. Apaquin dinar mes boooooooooo. Una familia preciosa i les teves petarrones estan per menjarse-les.
    Els reis ja saben el que es fan, quin devantal tant mono.
    Tere

    ResponElimina
  43. Anònim2/2/09

    Impresionante!!!

    Quin menú...la teva família ha d'estar molt contenta!!

    Salutacions
    Jorge
    http://pocohecho.wordpress.com/

    ResponElimina
  44. Eva em deixes sempre amb la boca oberta, amb aquest menus tant "currats"!!! No sabria amb que quedarme, ho trobo tot genial :))
    Els reis es varen portar molt bé, devantal guapíssim i a més sifó!!
    Que guapes les petarrones, ellas tb menjen tot això???

    ResponElimina
  45. hola eva ,con tu permiso creo que vendre mucho por aqui ,algunas dias no pasa nada nuevo ,o no decubres nada ,pero hoy y antes de irme a la camita he descubierto tu blog ,me har muy pesada porque me ha encantado ,un saludo

    ResponElimina
  46. Uau!! Quina passada de menú!

    ResponElimina
  47. Mª José, con lo buena cocinera que eres tu y los pasteles tan celestiales que haces...yo si que espero que no entren en tu blog!!! jejeje!!

    Eva, moltes gràcies!

    Beth, quina gràcia!!! Moltes gràcies per visitar-me...em fa molta ilusió!!

    Tere, ja ho pots ben dir...pq no ho havia psoat a la carta de reis, eh??? va ser una sopresa! ;)

    Pocochecho, la familia està encantada...i el marit no vegis...jejeje!!

    Xaro, les petarrones van menjar macarrons...Encara que la Berta, de 8 mesos, va tastar el coulant...semblava un ocellet!!! ;)

    Carmen, Bienvenida!!! Muchas gracias por tu visita y me alegro un montón que te haya gustado...Ahora msimo me paso por tu casa!

    La divina, moltes gràcies!

    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
  48. Bé, com sempre genial¡¡¡¡ Josepb -menja de bacalla-

    ResponElimina
  49. Josep, moltes gràcies!!!
    Petunets,
    eva.

    ResponElimina
  50. Eva, filla... (Has vist quina expressió més de iaio que m'ha sortit?)

    I ara què dic jo que no t’hagin dit?... Mira, hi afegiré una tafaneria que a un tafaner de mena tal com sóc jo no se li ha escapat: Ja m’havia adonat, només mirant la fotografia on hi sortiu tots, que l’esperit de la Su rondava per sobre la taula, tancat, en lloc de dins d’una llàntia com la de l'Aladí..., dins d’una ampolla en forma de cases penjades! Oi que sí? ;)

    ResponElimina
  51. Enric, Molt bon observador!!! Sisisi, l'esperit de la Su ens va acompanyar durant les postres, amb un magnífi licor resolí, que com bé dius, a part de ser boníssim l'ampolla és ben original i bonica!!
    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
  52. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  53. Rosa9/6/10

    Eva, vull fer els canalons de confit d'anec amb foie, però m'he llegit tres vegades la recepta i no veig on poses el foie. M'ho podries dir? Tenen pinta d'estar molt bons.
    Gracies

    ResponElimina