Avui us porto l'últim entrant que vaig preparar pel sopar amb l'Emi i l'Edu, un aperitiu d'alvocat, ràpid, bo i senzill de fer.
Aquests plats són ideals per fer en un sopar tipus pica pica amb amics. I és que a qui no li agrada el mític guacamole? Aquest cop enlloc de servir amb nachos, el rpesentem amb patates chips! Boníssim!!!
Si el feu amb antelació, deixeu el pinyol del alvocat a dins del bol amb la crema tapat amb paper film, així evitareu que s'oxidi.
INGREDIENTS
- 350 gr d'alvocat madur
- 20 gr de suc llimona
- 1 cullerada de ceba morada
- 1 guindilla fresca o tabasco
- sal i pebre
- patates chips
- picar la ceba morada ben petita.
- En el processador de la túrmix triturar l'alvocat amb el suc de llimona fins que qeudi una crema ben fina.
- Abocar en un bol, afegir la ceba ben picada, la guindilla picada o el tabasco i condimentar amb sal i pebre.
- Reservar a la nevera fins el moment de servir. Recordeu que si el feu amb antelació, deixeu el pinyol del alvocat a dins del bol amb la crema tapat amb paper film, així evitareu que s'oxidi.
- Servir amb bols aperitius amb chips al voltant.
Font: Martin Berasategui
No utilitzo gaire l'alvocat...l'hauré de tenir més en compte! Aquesta proposta teva m'agrada molt!
ResponEliminaPetonets,
Olga