Aquest aperitiu el va fer la meva germana el dia de Nadal i ens va encantar. Jo el vaig repetir el dia de Cap d'Any que van venir amics a sopar a casa i ahir una altra vegada. És molt senzill de fer i el resultat és boníssim! :)
INGREDIENTS (4 persones)
- 1 manat d'espàrrecs verds
- 1 ou dur
- 1 all petit
- un rajolí de vinagre
- sal i pebre
- seitons en vinagre
- Coure els espàrrecs en aigua i sal durant 5 minuts. Reservar l'aigua de la cocció.
- Fer un ou dur (12 minuts).
- Triturar amb el túrmix o la thermomix els espàrrecs, ou dur, all i una mica de l'aigua de la cocció fins obtenir un puré fi.
- Emolsionar amb oli i condimentar.
- Reservar a la nevera fins el moment de servir.
- Decorar amb el seitó.
Bon profit!
FONT: Cocinanado entre olivos
Prenc bona nota d'aquest salmorejo! Quan farem un sopar amb amics al porxo...de ben segur que cau!
ResponEliminaM'han agradat molt els plats Duralex a la taula!
Petonets,
Olga
Olga, siiii fes-lo!!! És boníssim i la combinació molt encertada!!! Ens va encantar quan ho va fer ma germana x nadal!!!
EliminaAiiii els plats! M'encanteeeen! Els vaig "heredar" de la iaia, em vaig quedar els plats, safates de servir i el joc de cafè i m'encanta posar-los! :)
Petunets
Eva
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina