El passat 12 d'abril la Carlota va fer 4 anys!!!! Al caure en dimarts vam celebrar l'aniversari el divendres amb tots els amiguets i família, i com mana la tradició vam fer festa temàtica: FESTA DE LA RAPUNZEL!!!!
Des de que el passat setembre vam anar a Disney Paris, la Carlota es va quedar encisada per la Rapunzel i el seu cabell taaaaaaan llarg. Així que aquest any va tenir molt clar de que volia la seva festa! :)
Tenint la temàtica, em vaig posar mans a l'obra i vaig encarregar com cada any aquesta samarreta tan xula amb la Rapunzel i el Pascal a Feltrejant. Els colors de la festa serien el rosa, lila i groc! No podia estar més bonica!!!! i les sabates de tacó que no faltin! jajaja!
Aquest any sent l'Ona tan petita i demandant, vaig optar per fer les galetes amb paper de sucre comestible, ja que la glassa m'implica mooooltes hores de decoració (i ara tinc de tot menys temps! jajaja), i el paper de sucre té l'avantatge que només havia de fer la massa de les galetes. Van quedar així de xules!
I per berenar vaig preparar magdalenes, mini magdalenes amb lacasitos, trena de xocolata, bundt cake de speculoos, pastís de formatge, quiche lorraine, flams d'ou casolans, torre de donuts, sandwitxos de pernil dolç, formatge i nocilla, crispetes i llaminadures. No fa faltar de res i van arrasar amb gairebé tot!!! Bona senyal, oi? La thermomix i la Kitchen Aid van treure fum!!!! jajaja!!!
Per decorar la taula i el 4 no podia faltar una trena ben llaaaarga com la de la Rapunzel que després va donar molt de joc entre les nenes! :)
I per bufar les espelmes, un Rose Cake!!! Evidentment Rosa! :) Un layer cake de xocolata de 3 pisos amb melmelada de maduixes i cobert amb una crema de merengue suís de maduixa!!! ESPECTACULAR i súper bo!!!! Un èxit i és que amb aquesta presentació de roses queda preciós!!!
Va ser un dia fantàstic, ens va fer un dia increïble i petits i grans s'ho van passar molt bé! Sobretot la protagonista del dia que no podia estar més contenta! Tota la feinada val la pena per veure-la gaudir tant!
ROSE CAKE
LAYER CAKE XOCOLATA
- 80 ml oli d'oliva suau
- 250g sucre
- 150g farina
- 50gr de cacao
- 1 sobre llevat
- 2 ous M
- 75ml de nata 35%mg
- 1 culleradeta vainilla líquida
- 150ml d'aigua bullint
- Necessitem 3 motlles de 18 cm o un de sol i després partir en 3.
- Precalentar el forn a 180º. Engreixar els motlles
- Tamissar la farina, cacao i llevat. Reservar.
- Batre l'oli, sucre i ous fins que estiguin ben integrats. Incorporar la farina i cacao.
- Incorporar la nata i barrejar. Finalment abocar l'aigua bullint i batre de nou.
- Abocar la massa ens els motlles (pesar la massa abans i dividir-la en 3 pq tots els motlles siguin iguals) i enfornar durant 25-30 minuts.
- Deixar refredar.
CREMA DE MERENGUE SUÍS DE MADUIXA
- 4 clares
- 220g sucre
- 350g mantega pomada
- 2 cullerades de maduixa en pasta (marca Home Chef)
- Colorant rosa en pasta
- Posar les clares i sucre en un pot al bany maria i barrejar fins que s'hagi dissolt tot el sucre.
- Posar la mescla al bol de la batedora i muntar a punt de neu fins que tinguem un merengue ben ferm.
- Anar incorporant la mantega poc a poc sense deixar de batre. Al principi sembla que es talli la mescla, però s'ha de continuar batent fins que quedi una crema ben sedosa.
- Afegir la pasta de maduixa i el colorant rosa.
- Reservar.
MONTATGE
- 3 layers cake
- crema de merengue suís de maduixa
- melmelada de maduixa
- Posar una capa de melmelada de maduixa i farcir amb la crema cada layer cake.
- Cobrir amb una fina capa de crema tot el pastís per subjectar les molles i deixar refredar a la nevera 30 minuts.
- Posar la resta de la crema en una màniga pastissera amb boquilla 1M de wilton i decorar tot el pastís fent roses (des del centre cap a fora).
- Deixar refredar a la nevera i a gaudir!!!
Bon profit!
FONT: Alma Obregón
Però que gran i preciosa està la Carlota!
ResponEliminaFesta de luxe com totes les que prepares i ens expliques per aquí.
I el pastís és una xulada! Quina feinada amb la màniga pastissera i quin domini que tens!
Ara a per la festa del Jan! ;) Molts petons i felicitats de nou!
Cuinetes el pastís queda espectacular i tot és qüestió de pràctica!! Jijiji! Ara a per la del Jan... Això és un no parar! Sort que la #babyOna és del desembre! :))
ResponEliminaPetunets
Eva
Hola Eva! Fa temps que et segueixo m'agraden molt les receptes que ens presentes al bloc. Enhorabona per tota la feina!
ResponEliminaVoldria fer un carrot cake per aquest divendres i fer aquesta decoració, si el deixo acabat dijous a la nit creus que s'aguantarà la decoració fins el divendres o li sortiran esquerdes? Gràcies.
Felicitats als petits!
Esther
Hola Esther! Perdona he vist ara el teu comentari. Per si t'animes a ger-lo una altra vegada, no hi ha cap problema per fer-lo amb antelació. El mateix dia treu-lo una estona abans pq el buttercream no estigui tan dur de nevera.
ResponEliminaMoltes gràcies per les teves paraules. :)
Evs