10/7/13

BISCUIT DE CARBASSÓ, LLIMONA I GINGEBRE


Hola!!! Queda algú per aquí abans de marxar de vacances??? Nosaltres les comencem aquest divendres, marxem unes setmanes a la platja, on gaudirem d'estar junts, de passejades, de piscina, platja, gelats i molt moments únics, però sobretot intentarem desconectar una mica i gaudir moltíssim del Jan i la Carlota.

Abans de marxar us deixo un biscuit realment boníssim!!! El vaig fer per l'aniversari del Jan i després per el berenar amb la SuperLLiga i a tothom els hi va encantar. Doncs aquí teniu la recepta.

Tenia moltes ganes d'utilitzar el carbassó per fer un bescuit i és que li dóna textura super humida i esponjosa, i no patiu pel gust, hi va haver gent que tot hi no agradar-li el carbassó ni se'n va donar compte que en portava i va repetir i tot! jajaja!!!  La llimona, el coco i el gengibre fan una combinació ideal, 

Us el recomano al 100%, no deixeu de fer-lo, serà un èxit segur!!!

Bones vacances, ens "veiem" a la tornada! I recordeu que em podeu seguir a través del Facebook :)

 

INGREDIENTS
  • 100 gr farina integral
  • 150 gr farina normal
  • 1 culleradeta de bicarbonat
  • un pessic de sal
  • 250 gr de carbassó amb pell ratllat
  • 180 gr de sucre morè
  • 3 ous
  • ratlladura de llimona
  • 10 gr de gengibre fresc ratllat
  • 1 iogurt de llimona
  • 50 gr de coco ratllat
  • 100 cc d'oli girasol
  1. Preescalfar el forn a 180º.
  2. En un bol barrejar el sucre amb la ratlladura de llimona i gengibre. Afegir els ous, iogurt i oli i batre un parell de minuts amb la batedora elèctrica.
  3. Incorporar les farines tamissades amb la sal i bicarbonat. 
  4. I per últim el carbassó ratllat i barrejar bé.
  5. Abocar en un motlle i coure al forn a 180º durant 50-60 minuts.
  6. Deixar refredar i desmotllar.
Bon profit!!!

FONT: Recetario de Canecositas

8 comentaris:

  1. La màgia de la cuina: combinacions que semblen impossibles i que estan tan bones.
    Bones vacances!

    ResponElimina
  2. Realment te una pinta genial...si que el provare si!! UGT a mi encare em queden dies per les vacances...que vagin mooolt be!! Petons

    ResponElimina
  3. Tinc molts carbassons a l'hort, i demà celebrem dos aniversaris, el fare aquesta tarda i el tastarem. Ja us explicare!

    ResponElimina
  4. Tinc molts carbassons a l'hort, i demà celebrem dos aniversaris, el fare aquesta tarda i el tastarem. Ja us explicare!

    ResponElimina
  5. Anònim18/7/13

    Hola,

    Hem vist que tens moltes receptes al teu bloc i et volem presentar www.lestevesreceptes.cat, un portal web on els nostres usuaris poden buscar entre més de 38.000 receptes de les pàgines i blocs més populars en llengua catalana.

    A la nostra página hem creat la secció TOP BLOCS DE RECEPTES, un rànquing de blocs on tu també pots afegir el teu bloc. Nosaltres indexem les teves receptes i els usuaris les poden trobar utilitzant el nostre potent motor de recerca. Lestevesreceptes.cat té més de 2.500 visitants únics cada dia que busquen receptes a la nostra página, generant una gran quantitat de tràfic per tots aquells blocs que formen part del nostre portal. I el millor de tot és que no t’has de preocupar de res perquè tot a Lestevesreceptes.cat és gratis!

    Lestevesreceptes.cat té pàgines germanes a França, Portugal, Itàlia, Estats Units o Suècia, entre d’altres. Vols formar part d’aquesta gran familia? Ens agradaría molt comptar amb tu.

    Moltes gràcies per la teva atenció i restem a la teva disposició!!!!

    Carles Vicente
    Lestevesreceptes.cat

    ResponElimina
  6. Amb el carbassó ha de ser ben melós.
    Bones vacances bonica!!!

    ResponElimina
  7. espectacular recepta
    saludos

    ResponElimina
  8. se ve deliciosa .Gracias por esta receta

    ResponElimina