Hola!!! Queda algú per aquí abans de marxar de vacances??? Nosaltres les comencem aquest divendres, marxem unes setmanes a la platja, on gaudirem d'estar junts, de passejades, de piscina, platja, gelats i molt moments únics, però sobretot intentarem desconectar una mica i gaudir moltíssim del Jan i la Carlota.
Abans de marxar us deixo un biscuit realment boníssim!!! El vaig fer per l'aniversari del Jan i després per el berenar amb la SuperLLiga i a tothom els hi va encantar. Doncs aquí teniu la recepta.
Tenia moltes ganes d'utilitzar el carbassó per fer un bescuit i és que li dóna textura super humida i esponjosa, i no patiu pel gust, hi va haver gent que tot hi no agradar-li el carbassó ni se'n va donar compte que en portava i va repetir i tot! jajaja!!! La llimona, el coco i el gengibre fan una combinació ideal,
Us el recomano al 100%, no deixeu de fer-lo, serà un èxit segur!!!
Bones vacances, ens "veiem" a la tornada! I recordeu que em podeu seguir a través del Facebook :)
INGREDIENTS
- 100 gr farina integral
- 150 gr farina normal
- 1 culleradeta de bicarbonat
- un pessic de sal
- 250 gr de carbassó amb pell ratllat
- 180 gr de sucre morè
- 3 ous
- ratlladura de llimona
- 10 gr de gengibre fresc ratllat
- 1 iogurt de llimona
- 50 gr de coco ratllat
- 100 cc d'oli girasol
- Preescalfar el forn a 180º.
- En un bol barrejar el sucre amb la ratlladura de llimona i gengibre. Afegir els ous, iogurt i oli i batre un parell de minuts amb la batedora elèctrica.
- Incorporar les farines tamissades amb la sal i bicarbonat.
- I per últim el carbassó ratllat i barrejar bé.
- Abocar en un motlle i coure al forn a 180º durant 50-60 minuts.
- Deixar refredar i desmotllar.
FONT: Recetario de Canecositas
La màgia de la cuina: combinacions que semblen impossibles i que estan tan bones.
ResponEliminaBones vacances!
Realment te una pinta genial...si que el provare si!! UGT a mi encare em queden dies per les vacances...que vagin mooolt be!! Petons
ResponEliminaTinc molts carbassons a l'hort, i demà celebrem dos aniversaris, el fare aquesta tarda i el tastarem. Ja us explicare!
ResponEliminaTinc molts carbassons a l'hort, i demà celebrem dos aniversaris, el fare aquesta tarda i el tastarem. Ja us explicare!
ResponEliminaHola,
ResponEliminaHem vist que tens moltes receptes al teu bloc i et volem presentar www.lestevesreceptes.cat, un portal web on els nostres usuaris poden buscar entre més de 38.000 receptes de les pàgines i blocs més populars en llengua catalana.
A la nostra página hem creat la secció TOP BLOCS DE RECEPTES, un rànquing de blocs on tu també pots afegir el teu bloc. Nosaltres indexem les teves receptes i els usuaris les poden trobar utilitzant el nostre potent motor de recerca. Lestevesreceptes.cat té més de 2.500 visitants únics cada dia que busquen receptes a la nostra página, generant una gran quantitat de tràfic per tots aquells blocs que formen part del nostre portal. I el millor de tot és que no t’has de preocupar de res perquè tot a Lestevesreceptes.cat és gratis!
Lestevesreceptes.cat té pàgines germanes a França, Portugal, Itàlia, Estats Units o Suècia, entre d’altres. Vols formar part d’aquesta gran familia? Ens agradaría molt comptar amb tu.
Moltes gràcies per la teva atenció i restem a la teva disposició!!!!
Carles Vicente
Lestevesreceptes.cat
Amb el carbassó ha de ser ben melós.
ResponEliminaBones vacances bonica!!!
espectacular recepta
ResponEliminasaludos
se ve deliciosa .Gracias por esta receta
ResponElimina