18/3/12

PASTÍS DE FORMATGE, XOCOLATA I BAILEYS


El diumenge passat vam celebrar el meu aniversari i de postres vaig fer aquest pastís de formatge, xocolata i baileys que havia vist al blog de la Kanela y Limón i el tenia a pendents.

Em va cridar l'atenció l'efecte "marbrejat" del pastís, queda molt bonic i a més està boníssim!!! Ens va agradar molt a tots!!!!



I ja veieu quines ajudants tan guapes vaig tenir per bufar les espelmes!!! :)

El Jan estava dormint la migdiada...així que quan es va despertar vam tornar a encendre-les pq el meu petit príncep les bufés... i és que li encanta bufar-les...Tant que hem de vigilar no es cremi de lo que s'arriba a apropar a les espelmes...jijiji!!!




INGREDIENTS (per un motlle de 24 cm)

  • 200 gr de galetes
  • 100 gr de mantega
  • 240 gr de formatge philadelphia
  • 300 gr nata
  • 1 iogurt natural ensucrat
  • 185 gr de sucre
  • 75 gr de xocolata negra de cobertura
  • 50 gr mantega
  • 7 fulles de gelatina
  • 50 cc de baileys
  • 75 cc de llet
  1. Forrar la base d'un motlle desmotllable amb paper parafinat.
  2. Triturar les galetes i barrejar-les amb la mantega fosa. Cobrir la base del motlle amb aquesta pasta i deixar refredar a la nevera.
  3. Hidratar la gelatina.
  4. Montar la nata.
  5. Batre el formatge amb el iogurt i el sucre.
  6. Escalfar la llet i dissoldre la gelatina. Afegir a la mescla de formatge i barrejar bé.
  7. Dividir la crema en dos parts.
  8. En una part, afegir la meitat de la nata i el baileys.
  9. Desfer la xocolata amb la mantega al bany maria.
  10. En l'altra part afegir la xocolata fosa i la resta de la nata montada.
  11. Abocar la meitat de la crema de formatge al motlle i després la meitat de la crema amb xocolata.
  12. Cobrir amb la resta de crema de formatge i anar posant cullerades de la de xocolata per sobre.
  13. Amb una broqueta o escuradents, formar remolins a tota la superfície per crear l'efecte "marbrejat".
  14. Deixar refredar a la nevera un mínim de 4 hores (millor fer-lo el dia d'abans).
  15. Decorar al gust.
Bon profit!

FONT: Kanela y Limón

15 comentaris:

  1. Moltes felicitats guapa!! ja veig que et vas fer un pastis ben bo!! i que ho vas celebrar en bona companyia!!
    Petonets!!

    ResponElimina
  2. Per molts anys!!!!
    En Jan està guapíssim bufant les esplemes ;)
    El pastís ha de ser sensacional, tant per la combinació de sabors com per l'efecte visual del marbrejat. Molt bona elecció!

    ResponElimina
  3. Wowwwwww, la veritat es que queda preciòs, i tu no sembla que estiguis embarassada, estas guapissima. Per molts anys preciosa.

    petons

    ResponElimina
  4. jajaja, ja m'ho crec ja que al Jan li agrada bufar espelmes!!! sort que li vas tornar a encendre!!! ;P les teves nebodes son molt guapes! la peque estarà ben acompanyada. I el pastís m'agrada molt la idea del marmolejat!!!! un 10 nena. molts petonets guapíssima

    ResponElimina
  5. Per molts anys guapa!!! Nena com està de guapo el teu fill!! Aquest pastís m'encanta, soc una formatge adicta. Un petó maca

    ResponElimina
  6. Per molts anys guapíssima!!!!
    Tens un ajudants guapíssims per bufar espelmes(el Jan està per menjar-se'l!!), quina sort... i l'any que ve encara més acompanyada! jejeje
    El pastís brutal!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  7. Anònim19/3/12

    Doncs si, vas tenir molta sort amb aquests ajudants, guapíssims tots.
    El pastís té molt bona pinta, el provaré! i tens raó molt vistós!
    Una abraçada, bonica, i moltes i moltes felicitats!!!

    ResponElimina
  8. Per molt anys!! quin pastís mes maco i bó. Jo el vaig preparar per l´aniversari d´una amiga del meu fill, i no el vaig a arribar a tastar.. hauré de buscar l´excusa i repetir-lo.. Els ingredients l´han de fer ben bo. Petons,

    ResponElimina
  9. Per molts anys!!! El pastís te una pinta impressionant, encara que el que m'ha impactat és veure com ha crescut el Jan.
    Molts petons

    ResponElimina
  10. Per molts anys!Quants ajudants, la propera vegada en tindràs una més!
    Què gran i maco està el Jan.
    Molts petonets.

    ResponElimina
  11. Moltes felicitats! Amb tants ajudants per bufar les espelmes, noc rec que tinguessis porblema...El pastís, preciós amb aquest marbrejat.

    ResponElimina
  12. Felicitats! i quin pastis!!
    petonets

    ResponElimina
  13. El pastís és preciós i ha de ser mooooooolt bo! Ara que els ajudants per bufar també, eh?
    Que gran el Jan!!!!!
    petonets

    ResponElimina
  14. Per molt anys, quina gracia en Jan!!!
    El pastís t'ha quedat molt bonic!!

    ResponElimina
  15. Per molts anys Eva!!
    El pastís a banda que segur que era boníssim, et va quedar amb una presentació preciosa.
    Petons!

    ResponElimina