20/10/09

MOUSSE DE LLIMA


El diumenge vam anar a dinar a casa els pares i aprofitant que també venien els avis a dinar, vaig fer aquesta mousse, i va agradar molt! Després d'un bon àpat i va molt bé ja que és una mousse molt lleugera. Si hi voleu hi podeu afegir una mica de ron, i aíxí tindreu una mousse de "mojito"! :)

INGREDIENTS

  • 1 pot de llet evaporada IDEAL
  • 100 gr de sucre
  • ratlladura de 2 llimes
  • 150 cc de suc de llima
  • 1 full de gelatina hidratada
  • OPCIONAL: 3 cullerades de Ron
  1. Repartir la llet evaporada en glaçoneres i congelar un mínim de 10 hores.
  2. Introduir el sucre en el vas de la Thermomix i programar: 30'' - T.0 - V. 5-10
  3. Afegir la ratlladura de llima: 5'' - T.0 - V. 5-10
  4. Retirar i reservar.
  5. Sense rentar el vas, afegir els glaçons de llet congelats i programar: 20'' - T.0 - V. 5
  6. Acoblar la papallona i programar: 3' - T.0 - V. 3
  7. Afegir el suc de llima amb la gelatina fosa i el sucre reservat i programar: 10'' - T.0 - V. 3
  8. Posar la crema en copes i decorar amb pell de llima.
  9. Servir molt fred.

Bon profit!

FONT: Escola de Cuina Gormand

46 comentaris:

  1. Caram que bona!!! Hi ha una recepta semblant amb cervesa i llimonada (aquí en diem xampú vosaltres clara, no?)
    Ptnts

    ResponElimina
  2. A part de bona ha d'ésser ben digestiva. Molt bona, sí senyor. Petons,
    Maragda

    ResponElimina
  3. Que bo, amb el que m'agrada la llima! Llàstima que no tingui Termomix :(

    ResponElimina
  4. Nenaaaaaaaaa, que xulo t'ha quedat, jo no l'he fet, pero em va agradar, mes que la crema de pressec

    ResponElimina
  5. M'agrada la llima i m 'agraden les mousse, un postre ideal.
    Gràcies
    Ester

    ResponElimina
  6. Que buena , con lo que me gustan a mi los cítricos, tiene que estar, ummm de chuparse los dedos, besos, pepa.

    ResponElimina
  7. Aquest cap de setmana tinc uns quants dianars i em sembla que necessiatré un digestiu!!!

    ResponElimina
  8. Hola Eva,
    S'agraeix després d'un bon àpat i està riquíssim! Una presentació excel·lent!
    Felicitats pel blog!

    Petonets,
    Marina
    Et segueixo des de: www.haciendobuenasmigas.blogspot.com
    Sóc nova per aquí ;)

    ResponElimina
  9. Guapetona!! Si pensé que te habias quitado el delantal...y veo que noooooo, tomo nota que esto con la thermomix, saldrá genial.

    Besotes

    ResponElimina
  10. jo la vull amb ronnnn!! vaaa!!!
    quina pinta!!
    petonets

    ResponElimina
  11. Tens raó que després d'un àpat copiós aquesta mena de postres són le sque vénen més de gust: lleugeres i àcides, ajuden a tira avall...
    M'apunto el consell del rom, jo ho provaré així ;)

    ResponElimina
  12. Marta, si nosaltres li diem clara, a veure si fas la recepta!!!

    I tant, com que té molt gust de cítric és molt digestiva...encara que atipa força...

    Cristina, el pots fer perfectament sense Thermomix. Tritures el sucre i la llima amb el túrmix, i després tritures els glaçons fins fer una crema. La montes amb el montador elèctric i li afegeixes el suc de llima amb la gelatina fosa i el sucre reservat. I ja ho tens fet!

    Ara, jo la crema de préssec no la vaig tastar pq estava de vacances...l'hauré de fer! :)

    Ester, un postre senzill i el resultat perfecte!

    Pepa, si te gusta prueba...además puedes hacerlo con lima, naranja, limón, etc...

    Silvia A. benvinguda!!! doncs ja saps!!! Una mousse!

    Marina, benvinguda tu també! Ara em passo pel teu blog!

    Su, calla calla...que estoy muy inactiva!!! Tu este postre lo bordas...en un plis los tienes a tosos contentos!

    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
  13. Ivana, com que venien les nebodes no en vaig posar...però segur que queda boníiiiissim!!!

    Gemma, i tant! Adamés com que també teníem castanyes no es tractava d'acabar a rebentar! Amb ron de muerte!

    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
  14. He probado una receta muy parecida y cuando la quiero hacer siempre se me olvida hacer los cubitos de leche ideal.
    Anoto tu propuesta con lima. Hace siglos que no compro una lima y con ese toque de ron....creo que en mi casa "a alguien" le va a gustar.
    Un besuco,
    María José

    ResponElimina
  15. Una recepta ben refrescant per fer baixar un bon dinar! :) Clar que amb el rom, és per acabar la festa més alegrament! ;)
    Petons!

    ResponElimina
  16. una recepta molt refrescant!
    pt!

    ResponElimina
  17. Una recepta mol digestiva desprès de un bon àpat, mel`apunto
    petons

    ResponElimina
  18. Aquest li agradaria al meu fill..

    ResponElimina
  19. Quina cosa més bona!!!!! Segur que la faig aviat..
    Ptnts

    ResponElimina
  20. Eva; Després de veure les "fotos" i d'un bon dinar, aquesta "mousse de llima" per tirar avall i... tornar a començar un altre cop. Que vaigi de gust Eva. Josepb -menja de bacallà-

    ResponElimina
  21. Ara que s'ha acabat la temporada dels mojitos, les caipirinyes... aquesta és una molt bona opció per fer servir les llimes que tinc a la nevera!
    Una abraçada

    ResponElimina
  22. M'agrada molt la llima. Aquesta mousse segur que esta molt bona. Jo no tinc thermomix :(
    Petons

    ResponElimina
  23. Nosaltres també ens apuntem a aquest mojito amb textura de mousse, ummm que bó i fàcil de preparar amb la thermomix. Una abraçada.

    ResponElimina
  24. M'apunto la teva versió i la de la Marta! ja tenim ganes de veure alguna recepta americana!!!
    Petons guapa.

    ResponElimina
  25. Noia, que moderna sembla la cuina feta amb la tx, que si velocitat tal, x minuts, canvi espiga... La recepta sembla ben bona i sobretot fresqueta.
    Petons..

    ResponElimina
  26. M'agrada la recepta però no tinc thermomix, buaaaaaaa!!.

    ResponElimina
  27. Jo sóc més de llima que de llimona. I aquest mousse segur que m'agrada molt. Salut!!!!!

    ResponElimina
  28. Que cosa buena y fresquita. Ideal para un postre despues de una comida contundente.
    un abrazo

    ResponElimina
  29. Aquesta mouse me l' anoto de seguida. Després d' un bon àpat ha de ser fabulós ppoder menjar-se-la.
    Ah, el plat és molt bonic.
    ptns.

    ResponElimina
  30. La mousse, gloriosa, perfecta y deliciosa... adoro las limas.

    Tu blog, precioso, me encanta como está, no se si te lo había dicho antes, pero como soy tan despistada quizás lo tenías así hace tiempo y no me había dado cuenta. Muy elegante y original con esa preciosa cuchara...

    Un abrazo.

    ResponElimina
  31. Me apunto a tu mousse "al mojito" y me pido repetir ¿Se puede...?

    ResponElimina
  32. Umm què bona!!!! es veu tan refrescant!!! mai he comprat llimes però m´animaré després de veure la teva recepta...i el plat és una monada...petonets

    ResponElimina
  33. la mamá del cullerot25/10/09

    Eva, com diria la yaya, "muy suave y muy digestivo".
    Molt bó i el sabor de la llima ideal per un dinar copiòs.

    Petons carinyo.

    Mami

    ResponElimina
  34. Hola, veo que ya estais de vuelta!!

    Que rica esta mousse, tomo nota!
    Besos.

    ResponElimina
  35. Ostres quina gana m'ha entrat ara... Em sembla que aquesta recepta la faré tb jo ( amb permis, es clar! )

    ResponElimina
  36. Eva, una mousse ideal però jo tampoc tinc termomix...serà qüestió de fer una bona carta als reis!!

    Un petó! Beth

    ResponElimina
  37. Eva, i els que no tenim Termomix?? ara pose-la de la manera tradicional, dona!! que n'hi ha que no tenim tanta imaginació a la cuina!

    Rècords

    ResponElimina
  38. Maria José, eso si, has de ser previsora y congelar la leche...

    Mercè, amb una mica de ron és per acabar el dinar cantant...jejeje!

    Eva, i tant!

    Fem un mos, entra molt bé amb el gust cítric...

    Els peixos, doncs ja saps!

    Xaro, ja veus que és ben senzilla…

    Josep, com feien els romans, oi?

    Rubén, crec que aquest estiu ha estat el dels mojitos!!! Jejeje!

    Marta, als comentaris he explicat com fer-la de la manera tradicional!

    Delicias, més fácil imposible!

    Txell, a veure si m’aplico..

    Maria, això és com la pani...ejjeje!

    Glòria, als comentaris he explicat com fer-la de la manera tradicional!

    Olles i somriures, jo la llima la vais descubrir amb els mojitos i m’he Adonai que m’agrada mooolt!

    Pilar, bienvenida, gracias por tu visita!!!

    AnnaFS, ja veus que no té cap secret !

    Adi, el diseño me lo regaló Su y Jesús de Webos Fritos por el 1r aniversario del blog que fue en junio...a mi también me encanta! :)

    Pedro, hips...con ron mucho mejor!!!

    Mª jose, compre’n ja veuras quina delicia!

    Mamà, después de la barbacoa i les castanyes sort que teníem només això...jejeje!

    Laura, por desgracia si...que bien se está de vacaciones! ;)

    Cris, ja m’explicaras!

    La llibreta Vitagera, als comentaris he explicat com fer-la de la manera tradicional! Però és un bon regal de reis! Jejeje!

    La vella carmanyola, als comentaris he explicat com fer-la de la manera tradicional!

    ResponElimina
  39. Precisament el dissabte a la nit em vaig prendre un mojito!!! que en feia de temps que no me'n prenia un!!! i ara veig aquesta recepta!!! jo crec que sí que li afegiré el ron!!!

    Gràcies bonica!!

    Miel

    ResponElimina
  40. Quina bona pinta que té aquesta mousse! i lo que ve entren després del menjar! ummm!!

    Me l'apunto!

    Petonets!

    ResponElimina
  41. Magnifica la propuesta, la lima es una ricura y este postre tiene que estar de rechupete, los citrícos son deliciosos para mí en los postres.

    Besotes.

    ResponElimina
  42. Me encantan las mousses de cítricos. Esta tuya de lima es la mar de original.
    Besitos sin gluten.

    ResponElimina
  43. Que cosa mas rica, me la llevo cuchara en mano para disfrutar de ese estupendo viajecico que veo mas abajo.
    Saludos

    ResponElimina
  44. que bona ha d'estar, la veritat!!
    Després de les castanyes, boniatos i tot el demés ve de gust una mousse com aquesta.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  45. Té una pinta deliciosa i amb un rajolí de rom ha de ser sensacional. M'anoto la proposta!

    ResponElimina
  46. Anònim19/3/10

    Nice post and this post helped me alot in my college assignement. Thanks you for your information.

    ResponElimina