El diumenge vam anar a dinar a casa els pares i aprofitant que també venien els avis a dinar, vaig fer aquesta mousse, i va agradar molt! Després d'un bon àpat i va molt bé ja que és una mousse molt lleugera. Si hi voleu hi podeu afegir una mica de ron, i aíxí tindreu una mousse de "mojito"! :)
INGREDIENTS
- 1 pot de llet evaporada IDEAL
- 100 gr de sucre
- ratlladura de 2 llimes
- 150 cc de suc de llima
- 1 full de gelatina hidratada
- OPCIONAL: 3 cullerades de Ron
- Repartir la llet evaporada en glaçoneres i congelar un mínim de 10 hores.
- Introduir el sucre en el vas de la Thermomix i programar: 30'' - T.0 - V. 5-10
- Afegir la ratlladura de llima: 5'' - T.0 - V. 5-10
- Retirar i reservar.
- Sense rentar el vas, afegir els glaçons de llet congelats i programar: 20'' - T.0 - V. 5
- Acoblar la papallona i programar: 3' - T.0 - V. 3
- Afegir el suc de llima amb la gelatina fosa i el sucre reservat i programar: 10'' - T.0 - V. 3
- Posar la crema en copes i decorar amb pell de llima.
- Servir molt fred.
Bon profit!
FONT: Escola de Cuina Gormand
Caram que bona!!! Hi ha una recepta semblant amb cervesa i llimonada (aquí en diem xampú vosaltres clara, no?)
ResponEliminaPtnts
A part de bona ha d'ésser ben digestiva. Molt bona, sí senyor. Petons,
ResponEliminaMaragda
Que bo, amb el que m'agrada la llima! Llàstima que no tingui Termomix :(
ResponEliminaNenaaaaaaaaa, que xulo t'ha quedat, jo no l'he fet, pero em va agradar, mes que la crema de pressec
ResponEliminaM'agrada la llima i m 'agraden les mousse, un postre ideal.
ResponEliminaGràcies
Ester
Que buena , con lo que me gustan a mi los cítricos, tiene que estar, ummm de chuparse los dedos, besos, pepa.
ResponEliminaAquest cap de setmana tinc uns quants dianars i em sembla que necessiatré un digestiu!!!
ResponEliminaHola Eva,
ResponEliminaS'agraeix després d'un bon àpat i està riquíssim! Una presentació excel·lent!
Felicitats pel blog!
Petonets,
Marina
Et segueixo des de: www.haciendobuenasmigas.blogspot.com
Sóc nova per aquí ;)
Guapetona!! Si pensé que te habias quitado el delantal...y veo que noooooo, tomo nota que esto con la thermomix, saldrá genial.
ResponEliminaBesotes
jo la vull amb ronnnn!! vaaa!!!
ResponEliminaquina pinta!!
petonets
Tens raó que després d'un àpat copiós aquesta mena de postres són le sque vénen més de gust: lleugeres i àcides, ajuden a tira avall...
ResponEliminaM'apunto el consell del rom, jo ho provaré així ;)
Marta, si nosaltres li diem clara, a veure si fas la recepta!!!
ResponEliminaI tant, com que té molt gust de cítric és molt digestiva...encara que atipa força...
Cristina, el pots fer perfectament sense Thermomix. Tritures el sucre i la llima amb el túrmix, i després tritures els glaçons fins fer una crema. La montes amb el montador elèctric i li afegeixes el suc de llima amb la gelatina fosa i el sucre reservat. I ja ho tens fet!
Ara, jo la crema de préssec no la vaig tastar pq estava de vacances...l'hauré de fer! :)
Ester, un postre senzill i el resultat perfecte!
Pepa, si te gusta prueba...además puedes hacerlo con lima, naranja, limón, etc...
Silvia A. benvinguda!!! doncs ja saps!!! Una mousse!
Marina, benvinguda tu també! Ara em passo pel teu blog!
Su, calla calla...que estoy muy inactiva!!! Tu este postre lo bordas...en un plis los tienes a tosos contentos!
Petunets,
Eva.
Ivana, com que venien les nebodes no en vaig posar...però segur que queda boníiiiissim!!!
ResponEliminaGemma, i tant! Adamés com que també teníem castanyes no es tractava d'acabar a rebentar! Amb ron de muerte!
Petunets,
Eva.
He probado una receta muy parecida y cuando la quiero hacer siempre se me olvida hacer los cubitos de leche ideal.
ResponEliminaAnoto tu propuesta con lima. Hace siglos que no compro una lima y con ese toque de ron....creo que en mi casa "a alguien" le va a gustar.
Un besuco,
María José
Una recepta ben refrescant per fer baixar un bon dinar! :) Clar que amb el rom, és per acabar la festa més alegrament! ;)
ResponEliminaPetons!
una recepta molt refrescant!
ResponEliminapt!
Una recepta mol digestiva desprès de un bon àpat, mel`apunto
ResponEliminapetons
Aquest li agradaria al meu fill..
ResponEliminaQuina cosa més bona!!!!! Segur que la faig aviat..
ResponEliminaPtnts
Eva; Després de veure les "fotos" i d'un bon dinar, aquesta "mousse de llima" per tirar avall i... tornar a començar un altre cop. Que vaigi de gust Eva. Josepb -menja de bacallà-
ResponEliminaAra que s'ha acabat la temporada dels mojitos, les caipirinyes... aquesta és una molt bona opció per fer servir les llimes que tinc a la nevera!
ResponEliminaUna abraçada
M'agrada molt la llima. Aquesta mousse segur que esta molt bona. Jo no tinc thermomix :(
ResponEliminaPetons
Nosaltres també ens apuntem a aquest mojito amb textura de mousse, ummm que bó i fàcil de preparar amb la thermomix. Una abraçada.
ResponEliminaM'apunto la teva versió i la de la Marta! ja tenim ganes de veure alguna recepta americana!!!
ResponEliminaPetons guapa.
Noia, que moderna sembla la cuina feta amb la tx, que si velocitat tal, x minuts, canvi espiga... La recepta sembla ben bona i sobretot fresqueta.
ResponEliminaPetons..
M'agrada la recepta però no tinc thermomix, buaaaaaaa!!.
ResponEliminaJo sóc més de llima que de llimona. I aquest mousse segur que m'agrada molt. Salut!!!!!
ResponEliminaQue cosa buena y fresquita. Ideal para un postre despues de una comida contundente.
ResponEliminaun abrazo
Aquesta mouse me l' anoto de seguida. Després d' un bon àpat ha de ser fabulós ppoder menjar-se-la.
ResponEliminaAh, el plat és molt bonic.
ptns.
La mousse, gloriosa, perfecta y deliciosa... adoro las limas.
ResponEliminaTu blog, precioso, me encanta como está, no se si te lo había dicho antes, pero como soy tan despistada quizás lo tenías así hace tiempo y no me había dado cuenta. Muy elegante y original con esa preciosa cuchara...
Un abrazo.
Me apunto a tu mousse "al mojito" y me pido repetir ¿Se puede...?
ResponEliminaUmm què bona!!!! es veu tan refrescant!!! mai he comprat llimes però m´animaré després de veure la teva recepta...i el plat és una monada...petonets
ResponEliminaEva, com diria la yaya, "muy suave y muy digestivo".
ResponEliminaMolt bó i el sabor de la llima ideal per un dinar copiòs.
Petons carinyo.
Mami
Hola, veo que ya estais de vuelta!!
ResponEliminaQue rica esta mousse, tomo nota!
Besos.
Ostres quina gana m'ha entrat ara... Em sembla que aquesta recepta la faré tb jo ( amb permis, es clar! )
ResponEliminaEva, una mousse ideal però jo tampoc tinc termomix...serà qüestió de fer una bona carta als reis!!
ResponEliminaUn petó! Beth
Eva, i els que no tenim Termomix?? ara pose-la de la manera tradicional, dona!! que n'hi ha que no tenim tanta imaginació a la cuina!
ResponEliminaRècords
Maria José, eso si, has de ser previsora y congelar la leche...
ResponEliminaMercè, amb una mica de ron és per acabar el dinar cantant...jejeje!
Eva, i tant!
Fem un mos, entra molt bé amb el gust cítric...
Els peixos, doncs ja saps!
Xaro, ja veus que és ben senzilla…
Josep, com feien els romans, oi?
Rubén, crec que aquest estiu ha estat el dels mojitos!!! Jejeje!
Marta, als comentaris he explicat com fer-la de la manera tradicional!
Delicias, més fácil imposible!
Txell, a veure si m’aplico..
Maria, això és com la pani...ejjeje!
Glòria, als comentaris he explicat com fer-la de la manera tradicional!
Olles i somriures, jo la llima la vais descubrir amb els mojitos i m’he Adonai que m’agrada mooolt!
Pilar, bienvenida, gracias por tu visita!!!
AnnaFS, ja veus que no té cap secret !
Adi, el diseño me lo regaló Su y Jesús de Webos Fritos por el 1r aniversario del blog que fue en junio...a mi también me encanta! :)
Pedro, hips...con ron mucho mejor!!!
Mª jose, compre’n ja veuras quina delicia!
Mamà, después de la barbacoa i les castanyes sort que teníem només això...jejeje!
Laura, por desgracia si...que bien se está de vacaciones! ;)
Cris, ja m’explicaras!
La llibreta Vitagera, als comentaris he explicat com fer-la de la manera tradicional! Però és un bon regal de reis! Jejeje!
La vella carmanyola, als comentaris he explicat com fer-la de la manera tradicional!
Precisament el dissabte a la nit em vaig prendre un mojito!!! que en feia de temps que no me'n prenia un!!! i ara veig aquesta recepta!!! jo crec que sí que li afegiré el ron!!!
ResponEliminaGràcies bonica!!
Miel
Quina bona pinta que té aquesta mousse! i lo que ve entren després del menjar! ummm!!
ResponEliminaMe l'apunto!
Petonets!
Magnifica la propuesta, la lima es una ricura y este postre tiene que estar de rechupete, los citrícos son deliciosos para mí en los postres.
ResponEliminaBesotes.
Me encantan las mousses de cítricos. Esta tuya de lima es la mar de original.
ResponEliminaBesitos sin gluten.
Que cosa mas rica, me la llevo cuchara en mano para disfrutar de ese estupendo viajecico que veo mas abajo.
ResponEliminaSaludos
que bona ha d'estar, la veritat!!
ResponEliminaDesprés de les castanyes, boniatos i tot el demés ve de gust una mousse com aquesta.
PTNTS
Dolça
Té una pinta deliciosa i amb un rajolí de rom ha de ser sensacional. M'anoto la proposta!
ResponEliminaNice post and this post helped me alot in my college assignement. Thanks you for your information.
ResponElimina