Quan vaig veure aquest Bescuit al blog de la Trotamundos, em va cridar molt l'atenció: per la senzillesa de la seva realització i perquè portava llet condensada.
Jo no sóc gaire amant de la llet condensada, però aquest bescuit va agradar moltíssim. El vaig portar a l'oficina i tothom va repetir!!!
INGREDIENTS
- 120 gr de farina
- 1 sobre de llevat
- 4 ous
- 1 pot petit de llet condensada (370 gr)
- 50 gr de mantega
- Fondre la mantega al microones i deixar refredar.
- Batre la llet condensada afegint els ous d'un en un.
- Afegir la mantega i continuar mesclant fins que estigui ben integrada.
- Afegir la farina i el llevat tamissatsi i mesclar bé.
- Abocar en un motlle tipus plum cake previament engrasat i enfornar durant 30 minuts a 185º.
- Deixar refredar, desmotllar i empolvorar amb sucre glaç.
Bon profit!!!
Hola Eva, sembla molt flonjo amb la poca farina que te és veu molt alt. Un altre recepta per la llibreta...
ResponEliminaEva, amb la pinta que fa no m'extranya que repetíssin!! ;) Aquest l'haurem de provar perquè veig que té molt d'èxit, no? :)
ResponEliminaPetons!
Eva,
ResponEliminaa mí me gusta tanto la leche condensada que cuando le ví la receta a Trotamundos... me quedé alucinada. Conociéndome me lo puedo tomar en una tarde, je, je.
Te ha quedado estupendo.
besos y buen finde
Aquest bescuit ha tingut molt d'èxit, serà qüestió de provar-ho!
ResponEliminaT'ha quedat fantastic!
petons
Sembla molt fàcil i té molt bona presència.
ResponEliminaAquesta me l'apunto!
Una Abraçada
Mònica
Llet condensada...fa segles que no en menjo!! I amb aquest bescuit...deliciòs segur!!!
ResponEliminaPtnts
La Trota elabora sempre uns pastissos immillorables, aquest de llet condensada ens va cridar moltíssim l'atenció perquè es veu molt guapo i segurament ha de ser moooolt gustós.
ResponEliminaL'hem vist a molts blogs, com ara aquí i cada vegada pensem aquest l'hem de fer.
Gràcies per recordarnos-ho.
Eva, a mi em passa igual...no m'agrada la llet condensada...però aquest bescuit tenia molt bona pinta. El vaig fer, i va ser un éxit total...el trobo boníssim!! No em va donar temps ni de fer foto...jeje
ResponEliminaNúria
Eva, crec que deu estar molt bó. Ha tingut molt d'exit i m'agrada la llet condensada. A veure si m'animo a fer-ho.
ResponEliminaPetons
Eva, riquísimo! yo también lo vi en el blog de Trota y me quedé con las ganaas, y viendo el tuyo, pues más aún! que pases buen finde!
ResponEliminaQuantes calories veig per aquí, però que rebò ha d'estar aquest bescuit. Ara mateix me'n menjaria un trosset per esmorzar...
ResponEliminaMaia, exacte, la textura és molt suau i humida!!
ResponEliminaMercè, a veure si t'animes...va agradar molt!
Somaral, pues si te gusta la leche condensada, este es tu bizcocho!
Ivana, ja he vist que l'hem fet varies persones...jiji!!
Xocolata, més fàcil impossible!
Marta, queda molt suau i fi...
La cuina vermella, les receptes de la Trota són un èxit sempre!!! Mai fallen!
Núria, a vegades ja passa que no hi ha temps per fer la foto! jaja!
Marta, ja veus que no té dificultat, així que anima't!
SandeeA, para desayunar o merendar es divino!
Anna, no apte per operació bikini...pero si només en menjes un trosset petit... :)
Petunets,
Eva.
Eva,
ResponEliminaQuin biscuit més bo!!.
Amb la llet condensada no queda massa dolç?. Amb aquesta pinta, és perfecte per un berenar!! Una abraçada
Quan el vaig veure al blog de la Trota també vaig pensar que l'havia de fer. I és que a mi m'encanta la llet condensada, tant que me la menjaria a cullerades!
ResponEliminaLi has fet una presentació tan super elegant! Ai, no sé si podrem estar gaire dies sense fer-lo!
hora, ahora mismito me comía un cachito de ese bizcocho, que ! madre que sensación da!besitos, guapa.
ResponEliminaNomés faltaves tu!! Crec que hem fet aquest bescuit tots el blocaires ... inclosa jo! Esta de mort!! Que bo! Un peto, Montse.
ResponEliminaA mi també m'ha cridat l¡atenció en els diferents blogs que l'he vist, és d'aquells que sembla portar l'etiqueta de "meja'm".
ResponEliminaMoltes felicitats
Ester
Jo tampoc sóc gaire de llet condensada, però amb la pinta que fa i la senzillesa de l'elaboració me'l guardo a la carpeta de futures receptes
ResponEliminaHola Eva,
ResponEliminaDoncs jo ni coneixia aquest bescuit, ni coneixia el bloc de la Trota (ja el miraré.
El que m'agrada d'aquesta recepta és la sencillesa i segur que està boníssim.
Me l'apunto.
Salut,
Pepin
Aquest bescuit amb llet condensada té molt èxit! Ja l'he vist a diversos blogs i tothom coincideix que és tant bo... serà qüestió de provar-lo.
ResponEliminaTens els companys de feina molt mimats, eh? ;)
Ja he vist aquest bescuit a diversos blogs i al final acabaré picant :) fa una pinta boníssima...smuaks!!
ResponEliminasí que es veu fàcil, i deu quedar dolcet i flonjo. a casa els agrada molt la llet condensada, o sigui que haurem de provar-lo.
ResponEliminaSembla super flonjo... A mi la llet condensada tampoc m' agrada massa, perquè és massa dolça pel meu gust, però aquest bescuit per esmorçar... ja me'l menjaria, ja.
ResponEliminaptns.
Aquesta recepta ha tingut molt d'èxti, la teva interpretació, de les millors, felicitats.
ResponEliminaM'agrada molt el new look.
Este tengo yo unas ganas de probar...pero creo que va aser un vicio. Confiesa!! quien se lo zampó?
ResponEliminaHola bonica! tants de dies i mira que em trobo, ja són moltes les opinions del bescuit de laTrota i totes bones, així que tot i que no m´agradi la llet condensada l´haurem de probar.
ResponEliminaMoltes felicitat per aquest anyet , noia si vam començar juntes.... ha estat una gran experiència oi? doncs a per un altre!!!!!!!!
molts petons
mai
Yo tambien lo preparé, pero vamos a ti te ha quedado espectacular!! Verdaderamente esta muy bueno,Besos!
ResponEliminaSoc una de les afortunades que el va tastar i us puc assegurar que estava boníssimmmmmmmmm.
ResponEliminaEva, estupendo bizcocho. Encima me has dado una idea, voy a ver si soy capaz de adaptarlo al mundo del cupcake. Es que me apasiona la leche condensada desde que era pequeña. Felicidades. Un beso grande. Sonia
ResponEliminaT'ha quedat perfecte! És un dels que tinc pendents de preparar.
ResponEliminapt!
Ma Petite Boulangerie
Ma Petite MyCook
Me l'haig d'apuntar aquesta recepta, per prendre un cafetó va de fàbula!!
ResponEliminaPetonets!
El tenia a la llista de pendents... t' ha quedat de fàbula, i els companys els tens ben contents!!
ResponEliminaUn petó! Beth
uffffffffffffff!! i la llet condensada no engreixa molt?? te de ser un bici de bescuit??
ResponEliminaEl pa de carn del post anterior també m'gradat le vist molt fàcil i resulton!!
Tons i a veure si ens veiem al dijous al curs de la Mireia que et tenim desapareguda.
Aquest bescui te una pintaaaaaaaa ummmmmmmmm, aixo que estic una mica a dieta. Encara que avui m'he pasat una mica.
ResponEliminaPetonets.
Doncs jo quan el vaig veure també em va encantar i l'he fet 4 cops però no m'ha sortit mai be, em va quedar sempre un xurro. No va pujar i va quedar cuallat l'ou.
ResponEliminaVaaaaale, que tornaré a provar-ho..
Petonets...
Este bizcocho también me ha llamado mucho la atención desde que lo empecé a ver y la verdad es que tiene una pinta fabulosa, me encanta el aspecto compacto pero esponjoso que tiene... ideal para hacerlo rebanadas finas y ponerle por encima un poco de nata batida y algunas fresas bien maduras. Se me hace la boca agua, jejeje
ResponEliminaUn besote.
Jo també el vaig veure i vaig pensar que l'havia de fer, pero encara no m'he decidit, mes que res pq com la majoria del temps estic a dieta...... aixó es massa temptació. A tu t'ha quedat molt maco, els teus companys de feina estaran molt contents amb tu.
ResponEliminaEva, aquí a Badalona i al Masnou hi ha una tenda especialitzada en estris de cuina que es diu "El Cullerot" on també organitzen tallers de cuina. Que hi tens alguna relació?!
ResponEliminaPetons!
Hola Eva,
ResponEliminaL'acabem de fer seguint les teves indicacions i h quedat genial! Ja n'hem provat un trosset i es bonissim...
Pues creo a nos ha llamado la atención a muchas, pero es que Trota es mucha Trota.
ResponEliminaYo lo tengo en pedientes, y creo que voy a tener que colarlo porque no veo a nadie que lo haya probado que no esté de acuerdo contigo. A tí desde luego te quedo genial.
Besitos sin gluten
Aquest bescuit fa una pinta tremenda, que flonjo que es veu!
ResponEliminaCap a la llista s'ha dit!
Una abraçada!
Hola Eva, es una deliçia aquest bescuit.
ResponEliminaBona verbena maca.
Petons.
Margot