tag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post8239638344400810644..comments2023-10-26T15:40:40.724+02:00Comments on EL CULLEROT FESTUC: CREMA VICHYSSOISEEl cullerot Festuchttp://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-27279364260983134802008-08-13T10:46:00.000+02:002008-08-13T10:46:00.000+02:00Illetapitita, aquesta sopa és tan bona a l'hivern ...Illetapitita, aquesta sopa és tan bona a l'hivern com a l'estiu!!! ;)<BR/><BR/>Gemmaaaaa, altre cop per aquí!! Que bé!!! naltres fins el dia 11 de setembre...estic comptanta els dies...:))<BR/><BR/>Petunets, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-17206439609768003672008-08-11T17:28:00.000+02:002008-08-11T17:28:00.000+02:00Deliciós! I amb el toc àcid de la poma... boníssim...Deliciós! I amb el toc àcid de la poma... boníssim!<BR/>Que no marxeu de vacances?Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-89315473854680043832008-08-07T23:20:00.000+02:002008-08-07T23:20:00.000+02:00És ben veritat, aquesta crema és boníssima freda i...És ben veritat, aquesta crema és boníssima freda i calenta.<BR/>M'agrada molt el plat!<BR/>Petons moooolt caloroses!illetapititahttps://www.blogger.com/profile/07881401957154179773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-68653386071563706832008-08-06T23:41:00.000+02:002008-08-06T23:41:00.000+02:00Ester. el meu marit tampoc li entusiasme, xo com s...Ester. el meu marit tampoc li entusiasme, xo com sóc jo qui cuina...jejeje!<BR/><BR/>Parella, crec q la calor us ha fet confonfre i m'heu batejat!!! M de Montearriba!!! I quina calor que arriba a fer...<BR/><BR/>Nur, aquesta crema ja la pots estar fent, que és fàcil facilíssima!!! No tens excusa!! Tot preprarat per Canadà? Quina enveja!!!<BR/><BR/>Manel, ara mateix em passo pel teu bloc...aquesta setmana estem de vacances a la platja i no miro internet!!!<BR/><BR/>Francesc, més senzill impossible!<BR/><BR/>Delicias, amb aquesta calor que fa, només em venen de gust els gelats! ;)<BR/><BR/>Su, para glamouroso tu crema de esparragos!<BR/><BR/>Enric, la poma li dóna un toc molt bo!!! Ja de vacacnces? Quina enveja, naltres ara només una setmaneta i dp ja fins setembre! Disfruta!<BR/><BR/>Xaro, com m'alegro que us hagi agradat!<BR/><BR/>Margot, serà que em mires amb bons ulls desde Terrassa! jejeje!<BR/><BR/>Anaïs, doncs ja saps, ara no tens excusa, ja veus que és molt facileta de fer!<BR/><BR/>Petunets, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-9241090698151267112008-08-06T12:05:00.000+02:002008-08-06T12:05:00.000+02:00UUMMM que bona i que fresqueta, encara no l'he pro...UUMMM que bona i que fresqueta, encara no l'he probat de fer mai o sigui que a veure si m'animo!ChetoChetahttps://www.blogger.com/profile/14357302817326465983noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-60733173177996140772008-08-06T02:29:00.000+02:002008-08-06T02:29:00.000+02:00Ostras!! La foto es impresionantemente bella!Margo...Ostras!! La foto es impresionantemente bella!<BR/>MargotMargothttps://www.blogger.com/profile/05231406063127643340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-72157637645317648352008-08-05T20:50:00.000+02:002008-08-05T20:50:00.000+02:00Eva , a mí tb m'agrada molt la vichyssoise, tant f...Eva , a mí tb m'agrada molt la vichyssoise, tant freda com calenta!!<BR/>Com l'Enric, tampoc l'he feta mai amb la poma, però ho incluiré la pròxima vegada, que serà avui o demà !!!!!!!! <BR/>Ptntsxarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-72612682446021094782008-08-05T17:17:00.000+02:002008-08-05T17:17:00.000+02:00Que bona la vichyssoise que hem menjat ben fresque...Que bona la vichyssoise que hem menjat ben fresqueta avui per dinar! Ja la vaig fer ahir al vespre més cremosa per poder-la acompanyar amb els dauets de`poma fregida: Encertadíssim!!!enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-20845047615023169052008-08-04T15:01:00.000+02:002008-08-04T15:01:00.000+02:00Eva: Tot un clàssic d'estiu... i d'hivern. A mi la...Eva: Tot un clàssic d'estiu... i d'hivern. A mi la crema de porros m'encanta i si fa o no fa la faig com tu, però aquest detall de la poma el penso incluir la propera vegada (gairebé segur que aquesta tarda -ja tinc vacances!!!!- per demà).enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-87711237989669540972008-08-04T08:40:00.000+02:002008-08-04T08:40:00.000+02:00jamia que glamour de plato...Enhorabuenajamia que glamour de plato...EnhorabuenaSuhttps://www.blogger.com/profile/02105561239848248836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-66453429205401535792008-08-03T20:24:00.000+02:002008-08-03T20:24:00.000+02:00Boníssima, a nosaltres ens agraden molt les cremes...Boníssima, a nosaltres ens agraden molt les cremes i la veritat aquesta freda s'agraeix a l'estiu.<BR/>Un petonàs!!!!!Deliciashttps://www.blogger.com/profile/02798985618926407956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-88472378424610127222008-08-02T14:22:00.000+02:002008-08-02T14:22:00.000+02:00Eva, t'ha quedat un plat d'una presentació impress...Eva, t'ha quedat un plat d'una presentació impressionant. Ha de ser boníssim. EnhorabonaFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-22479674565678272912008-08-01T23:11:00.000+02:002008-08-01T23:11:00.000+02:00eva, tinc la crema vichysoise a punt de penjar fa ...eva, tinc la crema vichysoise a punt de penjar fa dies, jo la faig una mica diferent però la presentació és clar que queda a quilòmetres. felicitats i un petunet.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-75889515326078619312008-08-01T20:50:00.000+02:002008-08-01T20:50:00.000+02:00Mmmmm quina bona pinta! I sembla fàcil de fer jeje...Mmmmm quina bona pinta! I sembla fàcil de fer jeje jo que sóc una "cuinera" negadíssima ho intentaré i ja et diré el resultat.<BR/>Al Jordi i a mi ens encanta la Vichyssoise :)<BR/>1petonet wapa i bones vacances!Nurhttps://www.blogger.com/profile/02828582867791690303noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-85151480770705340932008-08-01T20:19:00.000+02:002008-08-01T20:19:00.000+02:00Eva!!! tu sí que tens glamour, el plat està gravat...Eva!!! tu sí que tens glamour, el plat està gravat amb la M de Monteagudo!!! Ni la Letizia té aquest nivell!!!! <BR/>Una crema perfecta i una presentació guapíssima com tu!<BR/>Petons calurossos!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-29790719747601107972008-08-01T15:46:00.000+02:002008-08-01T15:46:00.000+02:00Una pinta exquisida, però jo amb vichyssoise no pu...Una pinta exquisida, però jo amb vichyssoise no puc, se'm fa un nus a l'estómac i no hi ha manera.<BR/>Que vagi de gust<BR/>EsterEsterhttps://www.blogger.com/profile/07472670153403343056noreply@blogger.com