tag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post7640949068937515040..comments2023-10-26T15:40:40.724+02:00Comments on EL CULLEROT FESTUC: SOPAR AMB MITAS!El cullerot Festuchttp://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comBlogger32125tag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-51228983394407949862010-08-30T19:48:21.761+02:002010-08-30T19:48:21.761+02:00Impresisonant el Dry Martini sòlid! Acabem de publ...Impresisonant el Dry Martini sòlid! Acabem de publicar-lo al nostre bloc, el vam veure al vostre i al kiwi blau, va ser un aperitiu molt sorprenent! Merci! Caliu per tots!Xevi Brashttp://plaersdeboca.blogspot.com/2010/08/ix-tiberi-de-veranu-1-dry-martini-solid.html?showComment=1283190168255_AIe9_BF-zl4xznysVWLB9nwtWjHCWpAMe-MfSrTC_GoOiaX-em6y0hEb77t5vmXd0NxPjxU-_XsivKrTmJCNLsP7_-_FVAOGoE0kjX1pRekwAZdhivapIgQCMaHEs6_IyYLRKKko2X0uLPc8x3ieSIGml6P_6bHhGtOD3fPvYvrmQorozjt9WPGnoEo4kDd_qmtTp4qT8BCZNWrrHlgicwf-cBrsRMJayyGRKTKiMe1c97T5V9uK_dSlxGFe-R5J08dZuNtemzX91y8o-SJ-76erV_p6pS9vHOtTy9CsXTrONHQbeskTFZOAADj-sBJXB2NbyUpnBoNHqElCafFDLBD3kYFBsNAkVeUNNi5MQar8C0NXsGDz7pnYGG8heJO2x0S5cPvPV-G9QFFid8riukmp6rjhQ94dQURnua0QC2mOYRZS3Nxhw8LoTc1jAgApjorukP4To-lX_8xzVHYlQVhWxxmRUV4Q0ZUXz-Q73mth5remuJX1qJs_TnlURt-kmaWn3bu9Sm-tRcfSkFhahk2eL1AXl6VCZSO4Gq3Vm9cdSjSnCrMJSqpZc8HtQ4U5lBquVl6WdKy1VmDedGvcH5cI_uWN_GbVTkabMEXtCIlZlpa6GvQLF-CNAXlnFs7_EArNDw_o2aLkrG41lYRQQFkckEKlOwKiCWswoqmSazs4PKu8rTznaFzjb12x-BqQlaJ-OFmoFYvPDmo8zTfwAOtisSz5p9HhcNR-i8kEoAyAvVTk7GSjgqdttNzZmv9aAki6filB0rj6FWCJ67AzMk1dwCDwxvRGuDITinyWGeaK0ka-v-6WZ8N3vFmhFI6-0yA50mVkz9MEwqJeAGMX1DMQ11OqUcZWOraAK29Iy3uWN8WoDNQaFZLk-yRYHJSxsLL3zzOMBJYma0HCgN179CZmq5mcPJy9BSrkEG9PQ1MT70s3p_S2q90#c7219207068219769116noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-51193801816258520992008-10-12T11:29:00.000+02:002008-10-12T11:29:00.000+02:00Quina combinació més curiosa: escopinyes amb taron...Quina combinació més curiosa: escopinyes amb taronja! segur que un dia ho provaré, té que quedar molt bé.<BR/>Si no t´importa, t´afegiré com a blog favorit.<BR/>Saluts!c de cocinahttps://www.blogger.com/profile/10570850654487755799noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-3204049146613355762008-10-11T14:44:00.000+02:002008-10-11T14:44:00.000+02:00Hola Sara, sisisi...m'encanta fer aperitius quan v...Hola Sara, sisisi...m'encanta fer aperitius quan ve gent a casa...dona un toc glamourós oi? jejeje!!!<BR/>Petunets, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-27078871734504558162008-10-02T11:00:00.000+02:002008-10-02T11:00:00.000+02:00Tot fa molt bona cara, però aquests aperitius... S...Tot fa molt bona cara, però aquests aperitius... SÓN UNA COSA SÉRIA!<BR/><BR/>Petons,Sarahttps://www.blogger.com/profile/12312436996915630068noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-42626804376835285852008-09-06T14:26:00.000+02:002008-09-06T14:26:00.000+02:00Gemma, m'encanta fer apertitus i entants abans del...Gemma, m'encanta fer apertitus i entants abans del sopar, trobo que queda un sopar més com cal....jejeje!!! Pots venir si portes tu les postres!!!!Vaia sopar seria! ;)<BR/><BR/>Glòria, ara mateix vaig a fer una visita...jeje!!<BR/><BR/>Petunets, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-36590297629378859652008-09-03T20:36:00.000+02:002008-09-03T20:36:00.000+02:00Des del bloc del Manel vaig descobrir el de la Dol...Des del bloc del Manel vaig descobrir el de la Dolça (no sé si el coneixes) i avui ha posat una recepta que li escau molt al nom del teu bloc, ja, ja. Aquest és l'enllaç, per si vols donar-li una ullada:<BR/><BR/>http://nototsonpostres.blogspot.com/2008/09/crema-de-festucs.htmlGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-87229263410506042502008-09-01T20:26:00.000+02:002008-09-01T20:26:00.000+02:00UAU!!!Quin sopar, per caure de cul! M'encanten tot...UAU!!!<BR/>Quin sopar, per caure de cul! M'encanten tots els plats, sobretot els aperitius, us han quedat molt "chics" :)<BR/>Jo també vull venir a sopar a casa vostra, quina sort que tenen els vostres amics ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-58414528734547844462008-09-01T08:26:00.000+02:002008-09-01T08:26:00.000+02:00Pepa, me alegro que ya te funcione el traductor!!!...Pepa, me alegro que ya te funcione el traductor!!!! Aunque a veces la traducción es un poco mala...cualquier duda me lo dices!!!<BR/>besos, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-4696324526180362192008-08-31T23:01:00.000+02:002008-08-31T23:01:00.000+02:00Ahora si , el otro día me di un susto de muerte y ...Ahora si , el otro día me di un susto de muerte y creía que le había roto el ordenador a mi marido imagínate me hubiera matado si así hubiese sido bueno tengo que decirte que me encanta tu blog enhorabuena besitos pepapepa cookshttps://www.blogger.com/profile/11653794600532545100noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-49152823735014150302008-08-31T22:13:00.000+02:002008-08-31T22:13:00.000+02:00Manel, als amics se'ls ha de cuidar!!Gemma de ...Manel, als amics se'ls ha de cuidar!!<BR/><BR/>Gemma de Vic, a veure si torno a fer el llom ibèric i així penj la recepta...no va sobrar ni un tallet! ;)<BR/><BR/>Enric, dncs ja ho saps, al pròxim diumenge sorprèn a la familia amb aquest aperitiu...segur que als teus fills els hi encanta tb!!!<BR/><BR/>Glòria, les fotografies genials, tens tota la raó!!! No no, les pintures es fan a través de punts...s´´on punts que formen el dibuix, fantàstic oi?<BR/><BR/>Pepa, he cambiado el traductor con la ayuda de Txell&Kike, a ver si así os es más fácil...cualquier duda me lo preguntas!!! Gracias por la visita!!<BR/><BR/>Gemma, taula reservada tens!!! xo tu portes el salmó, eh???<BR/><BR/>Anna, benvinguda de nou!! Que tal les vacances?<BR/><BR/>Alegna, como le he comentado a Pepa he modificado el traductor...espero que este os vaia mejor...y cualquier duda, ya lo sabes!!<BR/><BR/>Canela, moltes gràcies!!! A veure si ta'puntes a alguna sortida dels blocaires i així ens coneixem!<BR/><BR/>Josep, reservada tens ja una taula!!! ;)<BR/><BR/>Petunets, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-45112646943302290242008-08-31T17:25:00.000+02:002008-08-31T17:25:00.000+02:00Caramb¡ Caramb i més caramb, culerrot festuc es po...Caramb¡ Caramb i més caramb, culerrot festuc es pot reserva taula en aquest restaurant? quina passada d'alló més. Felicitats¡¡<BR/>JOSEP.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-13966087848623036962008-08-31T01:12:00.000+02:002008-08-31T01:12:00.000+02:00Eva, qué passada de menú. Un luxe. Em passa com am...Eva, qué passada de menú. Un luxe. Em passa com amb la cuina vermella, em poso a la cua per a la invitació a sopar. Deliciós tot, felicitats.<BR/><BR/>canelacanelahttps://www.blogger.com/profile/05565307169926843983noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-81907464214694244882008-08-28T16:29:00.000+02:002008-08-28T16:29:00.000+02:00Que pena que yo no entienda casi nada de este idio...Que pena que yo no entienda casi nada de este idioma... :( es que s eve todo tan rico...Angela Oeirashttps://www.blogger.com/profile/02409227969964953302noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-4679465069973551662008-08-27T18:44:00.000+02:002008-08-27T18:44:00.000+02:00Renoi quin sopar!! Simplement deliciós i molt elab...Renoi quin sopar!! Simplement deliciós i molt elaborat...que tot i que siguin receptes fàcils, segur que duen una bona estona.<BR/><BR/>Felicitats!!Annahttps://www.blogger.com/profile/18329737703036273667noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-19426026303567157442008-08-26T20:36:00.000+02:002008-08-26T20:36:00.000+02:00Eva, això és digne de restaurant amb estrella! Jo ...Eva, això és digne de restaurant amb estrella! Jo també vull fer una reserva al restaurant Festuc :-)gemmahttps://www.blogger.com/profile/01513456488933323293noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-47330385859285547292008-08-26T01:52:00.000+02:002008-08-26T01:52:00.000+02:00Hola Eva , he estado visitando tu blog y tiene bue...Hola Eva , he estado visitando tu blog y tiene buena pinta pero tengo problemas con el traductor y no entiendo ni papa , lo que he visto me ha gustado mucho me encantaria entenderlo hare lo posible por poder leerlo un saludo pepapepa cookshttps://www.blogger.com/profile/11653794600532545100noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-82653098283924890082008-08-25T23:31:00.000+02:002008-08-25T23:31:00.000+02:00Nena, quin sopar!!!!!!. Segur que vas triomfar amb...Nena, quin sopar!!!!!!. Segur que vas triomfar amb tot, però el dry Martini sòlid és realment espectacular i les fotos, magnífiques. <BR/><BR/>I pel que fa al quadre, he fet "un google" per saber què és la tècnica aborígen i m'he quedat amb el dubte de si són petits mosaics o claus.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-4597600723596673942008-08-25T23:24:00.000+02:002008-08-25T23:24:00.000+02:00"Dallonses", quin sopar!!! (Avui només em feu dir ..."Dallonses", quin sopar!!! (Avui només em feu dir que disbarats). M'ha cridat molt l'atenció el sòlid de dry martini, i és que, com el meu admirat Pla, crec que és el millor dels millors dels aperitius, i preparat i presentat d'aquesta forma tan original i vistosa, em sembla que és la millor manera d'anunciar un sopar tan exquisit com el que vas preparar als teus amics.<BR/><BR/>L'enhorabona, Eva!enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-42691229188256986072008-08-25T22:51:00.000+02:002008-08-25T22:51:00.000+02:00Uau!! Però quins soparets que us monteu!! I es que...Uau!! Però quins soparets que us monteu!! I es que tot te una pinta... EXCEL·LENT!!!<BR/>Per cert, penjaras la recepta del llom iberic?? Nomes amb el nom ja em fa bona pinta!!<BR/><BR/>Genial Eva, els teus amics es deuen barallar per veure qui son els proxims en venir!!<BR/><BR/>Gemma de Vic.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-51948402667358986242008-08-25T20:59:00.000+02:002008-08-25T20:59:00.000+02:00fantàstic, eva, ser amic teu sí que és un xollo!fantàstic, eva, ser amic teu sí que és un xollo!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-75469138599869447922008-08-25T20:19:00.000+02:002008-08-25T20:19:00.000+02:00Xaro, mira, ja diuen que reserven taula! jeje!! La...Xaro, mira, ja diuen que reserven taula! jeje!! La sopa de meló estava boníssima!!!<BR/><BR/>Sergio i Silvia, pròxim sopar per veure el quadre penjat!!! ;) Moltes gràcies a avosaltres per venir!!!<BR/><BR/>Anna, una reserva per dos però haurà de ser a l'octubre que al setembre marxem de vacances!!!<BR/><BR/>Parell vermella, ja veieu que m'ha agradat molt la vostra idea de presentar els amics que teniu a a sopar!!! A veure si un dia la cuina vermella i la festuc es fusionen!!! ;)<BR/><BR/>Cris, el brou de pernil ibèric li dóna un gust boníssim a la crema..i el Dry Martini és la bomba...et quedes amb els convidats!!!<BR/><BR/>Ester, gràcies!<BR/><BR/>Suidemio, s'intenta estar a l'alçada dels convidats!!!<BR/><BR/>Iris, és que ens encanta tenir gent a casa...i com que m'encanta la cuina...<BR/><BR/>Su, de colofón tu tarta Stradivarius hubiera sido la bomba!!!<BR/><BR/>Carmen, bienvenida!!! Como me alegro que te haya gustado el bloc y que ya hayas probado el Dry Martini, ya verás que bien quedas!!!<BR/><BR/>Francesc, aquest cop amb les fotografies he tingut ajuda com es pot veure...quin canvi comparades amb les meves!!!<BR/><BR/>Petunets, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-37817346515612094522008-08-25T19:30:00.000+02:002008-08-25T19:30:00.000+02:00Caram quin soparot! Segur que amb eixes exquisites...Caram quin soparot! Segur que amb eixes exquisiteses tens amics per a tota la vida! M'ha agradat tot: les fotos, l'explicació... Enhorabona!!!Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-36619515496003123192008-08-25T18:28:00.000+02:002008-08-25T18:28:00.000+02:00Que bien haber conocido vuestro "rincón". Me ha gu...Que bien haber conocido vuestro "rincón". Me ha gustado mucho vuestro blog, vuestras recetas y a través de ellas poder "acercarme" a mi tierra; Catalunya.<BR/>Ya he hecho el "Dry Martini sólido" y ha funcionado!! como en vuestra foto y sabor magnífico.<BR/>Un beso<BR/>CarmenCarmen Rico Cotshttps://www.blogger.com/profile/13660486989335447844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-89524526538305286852008-08-25T18:26:00.000+02:002008-08-25T18:26:00.000+02:00Madre mia, felicidadesssssssssss qeu pedazo menú.....Madre mia, felicidadesssssssssss qeu pedazo menú...me encantaSuhttps://www.blogger.com/profile/02105561239848248836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-54306133556402987362008-08-25T16:50:00.000+02:002008-08-25T16:50:00.000+02:00Ostres nena quins sopars més currats, si segueixes...Ostres nena quins sopars més currats, si segueixes així tindràs la casa plena totes les nits!!!Irisibulahttps://www.blogger.com/profile/02073746405314554161noreply@blogger.com