tag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post6754166350786229822..comments2023-10-26T15:40:40.724+02:00Comments on EL CULLEROT FESTUC: PASTIS DE LLET MERENGADAEl cullerot Festuchttp://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comBlogger21125tag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-10385160906160846962008-07-28T21:57:00.000+02:002008-07-28T21:57:00.000+02:00Eva, queda una textura molt suau i lleugera, l'has...Eva, queda una textura molt suau i lleugera, l'has de probar, bonissim!!!<BR/>Petunets, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-90689104713337855192008-07-25T11:43:00.000+02:002008-07-25T11:43:00.000+02:00Ha d'estar boníiiiisssssimmmm.Anava a demanar-te q...Ha d'estar boníiiiisssssimmmm.<BR/>Anava a demanar-te que si podies explicar sense la termomix i he vist que ja ho has fet, moltes gràcies perque el vull fer. Darrere la lectura de tots els bloc no tinc operació biquini, no hi ha manera de perdre res. Però es que esta tot tan bó. Que no em puc resistir.<BR/><BR/>Petonets.Pebbleshttps://www.blogger.com/profile/15636625158651306866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-1389407959096572152008-07-23T21:51:00.000+02:002008-07-23T21:51:00.000+02:00Ester, molt bona la comparació: si que sembla els ...Ester, molt bona la comparació: si que sembla els dalmates!!! jeje!!<BR/><BR/>Txell&Kike, i tant!!! A casa va agradar moltíssim, i a ma mare encara més!!<BR/><BR/>Xaro, moltes gràcies!<BR/><BR/>Gemma, tens raó son ideals aquests pastissos que pots fer amb antelació, pq sinó a vegades és impossible fer-ho tot en un dia!!!<BR/><BR/>Su, ya te dije que el molde estaba a rebosar!! sisisi...muy altita y super rica! Muchas gracias por la receta y los truquis! ;)<BR/><BR/>Anaïs, moltes gràcies pel premi!!!<BR/><BR/>Iris, si mires el segón comentari està explicat com fer-ho sense thermomix, cap problema! ;)<BR/><BR/>Sara, moltes gràcies!<BR/><BR/>Delicias, totes les receptes que es fan amb la màquina es poden fer de la manera tradicional, així que si tens algún dubte, ja ho saps!!<BR/><BR/>Francesc, i tan que deia menja'm!! Casi no en va sobrar!! ;)<BR/><BR/>Bagu, bienvenida!! Ahora mismo voy a visitar tu blog!<BR/><BR/>Anna, ja veuras que queda boníssim!! Ja m'explicaras com t'ha sortit!!! <BR/><BR/>Canela, moltes gràcies pel comentaro...xo no n'hi ha per tant!!! El secret és que t'agradi la cuina, i tots els que estem aquí això ho tenim!! ;))<BR/><BR/>Maria, ja l'has fet??? Explica, eh??? ;)<BR/><BR/>Enric!!! Com me'n alegro que el fessis, realment està molt bo, i oi que no diries pas que és de pastanagues??? Correeeeeee...envia'm la foto!!! ;)<BR/><BR/>Rubèn, el secret és servir-lo com un semi fred...mmmmm!!!<BR/><BR/>Petunets, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-69377527935961341472008-07-22T12:40:00.000+02:002008-07-22T12:40:00.000+02:00Eva!Quina pinta que té aquest pastís, a més t'ha q...Eva!<BR/>Quina pinta que té aquest pastís, a més t'ha quedat molt consistent! Deu ser boníssim!<BR/>Fins aviat!<BR/>RubenRUBENhttps://www.blogger.com/profile/00635955387769681375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-52674930937393967872008-07-22T01:19:00.000+02:002008-07-22T01:19:00.000+02:00Per molts anys, Eva, a la teva mare pel seu annive...Per molts anys, Eva, a la teva mare pel seu anniversari i per tenir una filla com la que té...<BR/><BR/>Saps que ahir al vespre vaig fer el pastís de pastanagues, el vaig desar d'amagat, i aquest matí la meva dona ja se n'havia cruspit un tros per esmorzar? :)) Jo que el volia retratar perquè el veiessis. De tota manera, però, ja en retrataré un tall i t'enviaré la fotografia.<BR/><BR/>Tenies raó: SURT BONÍSSIM!!!enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-361723640498209972008-07-21T21:26:00.000+02:002008-07-21T21:26:00.000+02:00Eva, el faré el dimecres per aquest dijous que tin...Eva, <BR/>el faré el dimecres per aquest dijous que tinc convidats.<BR/>M'has donat una bona idea.<BR/>Ja et diré com m'ha quedat.<BR/>Petonets.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-23818562162404366102008-07-21T20:59:00.000+02:002008-07-21T20:59:00.000+02:00Ja tenim una altra nova pastissera professional a ...Ja tenim una altra nova pastissera professional a Catalunya!!! Petonets, Eva, t'ha quedat molt maca.<BR/><BR/>canelacanelahttps://www.blogger.com/profile/05565307169926843983noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-49557922115920286932008-07-21T10:52:00.000+02:002008-07-21T10:52:00.000+02:00Uaaaaauuuuu!!!Mira m'has animat i aquest cap de se...Uaaaaauuuuu!!!<BR/><BR/>Mira m'has animat i aquest cap de setmana que es el meu sant el faré!!!<BR/><BR/>Llàstima que no es pugui posar el nas als altaveus de l'ordenador per sentir l'olor. jejejeje<BR/><BR/>ANNA DE LA VILAAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-21036397340376174452008-07-20T22:13:00.000+02:002008-07-20T22:13:00.000+02:00Hola, esta es la prmera vez que te visito, y debo ...Hola, esta es la prmera vez que te visito, y debo decirte que me gusto mucho tu blog asique pasaré seguido a visitarte.<BR/>Un saludo, Bagu.Baguhttps://www.blogger.com/profile/07079992734043060605noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-27835896564536462632008-07-18T22:15:00.000+02:002008-07-18T22:15:00.000+02:00M'afegesc als comentaris de l'explicació per als q...M'afegesc als comentaris de l'explicació per als qui no tenim la Thermomix. L'aspecte diu "menja'm". Segur que l'èxit va ser total. Enhorabona per les teues creacions. ;)Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-34524980549889202432008-07-18T16:04:00.000+02:002008-07-18T16:04:00.000+02:00Quina cosa més bona, agafen unes ganes de ferli un...Quina cosa més bona, agafen unes ganes de ferli una mossegada. Ens ha agradat molt l'aclaració de la thermomix ja que de moment no en tenim, i sempre està bé de saber com es fan.<BR/>El provarem, una abraçada!!!Deliciashttps://www.blogger.com/profile/02798985618926407956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-36996895988637191762008-07-18T13:50:00.000+02:002008-07-18T13:50:00.000+02:00T'ha quedat fantàstic!!!T'ha quedat fantàstic!!!Sarahttps://www.blogger.com/profile/12312436996915630068noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-58056803335467342182008-07-18T11:19:00.000+02:002008-07-18T11:19:00.000+02:00Llet merengadaaaaaaaa!!! M'encantaaaaaaaaaaaaaa!!!...Llet merengadaaaaaaaa!!! M'encantaaaaaaaaaaaaaa!!! El faré, però m'hauré de buscar la vida per traduir-lo a la versió sense thermomix. Admeteu que entre totes esteu fent una conspiració perquè me la compri...Irisibulahttps://www.blogger.com/profile/02073746405314554161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-45976753928208148082008-07-18T09:35:00.000+02:002008-07-18T09:35:00.000+02:00UUUIIIXXXX quina pintassa que té!!! Pasa't pel blo...UUUIIIXXXX quina pintassa que té!!! Pasa't pel blog que t'hem concedit un premi! Saludets!!!ChetoChetahttps://www.blogger.com/profile/14357302817326465983noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-71747902488209670062008-07-18T08:31:00.000+02:002008-07-18T08:31:00.000+02:00JamiaComo te quedó, altisima, como a mi me gustanM...Jamia<BR/>Como te quedó, altisima, como a mi me gustan<BR/>Me ha gustado a mi eso de la Su, jiji<BR/>-que a base de leeros y entenderos poco, ya estoy hecha una experta catalana...buneo, dejemoslo en principiante...<BR/>Enhorabuena<BR/>de escandaloSuhttps://www.blogger.com/profile/02105561239848248836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-40391706521413713872008-07-18T08:30:00.000+02:002008-07-18T08:30:00.000+02:00Nyam! Boníssim!Aquest tipus de pastissos m'encante...Nyam! Boníssim!<BR/>Aquest tipus de pastissos m'encanten, fresquets i els pots fer amb antelació...<BR/>Bona idea servir-lo semifred, ara a l'estiu ve més de gust!<BR/>Felicitats a la teva mare, que segur que decia estar ben contenta amb aquest pastís! ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-26223362524286050392008-07-17T23:22:00.000+02:002008-07-17T23:22:00.000+02:00Eva, quina pinta!!!!!!!!! La teva mare devia estar...Eva, quina pinta!!!!!!!!! <BR/>La teva mare devia estar molt contenta.<BR/>Tens raó, la web de la Su es increíble però tu no et quedes enrere. T’ha quedat genial!!!<BR/><BR/>Ptnts<BR/>Xaroxarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-18152040719528168992008-07-17T22:09:00.001+02:002008-07-17T22:09:00.001+02:00Apa, Eva! Quin regal més bo que li vas fer a la ma...Apa, Eva! Quin regal més bo que li vas fer a la mare, eh!? Des de Mollet t'estem fent un fort aplaudiment perquè t'ha quedat un pastís realment deliciós i unes fotos realment xules!<BR/>Petons ben forts i enhorabona, guapa!!!<BR/>Per cert, et donem la raó, el blog de la Su és realment espaterrant!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-47436053208954421642008-07-17T22:09:00.000+02:002008-07-17T22:09:00.000+02:00Com diria la meva filla,aquest pastís sembla dels ...Com diria la meva filla,aquest pastís sembla dels dàlmates, segur que estava boníssim<BR/>Moltes felicitats, a tu i a la teva mare<BR/>EsterEsterhttps://www.blogger.com/profile/07472670153403343056noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-2405064338387979272008-07-17T20:59:00.000+02:002008-07-17T20:59:00.000+02:00Glòria, això no és cap inconvenient, ja que sense ...Glòria, això no és cap inconvenient, ja que sense la Thermomix tb es pot...només faltaria!!! <BR/>1) La llet la poses en un cassó amb la llimona i la canyella fins que bulli. Ho coles, afegeixes la gelatina fins que es desfaci, afegeixes la llet condensada i barreges bé.<BR/>2) Les clares les montes amb la batedora.<BR/>I la resta és igual!!! Prova'l...queda realment deliciós!!!<BR/>Petunets, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-21619855384132049072008-07-17T20:51:00.000+02:002008-07-17T20:51:00.000+02:00Mmmmmmmmmmm!! Quin gustet de canyella més bo que h...Mmmmmmmmmmm!! Quin gustet de canyella més bo que ha de tenir aquest pastís, amb les napolitanes i la canyella... Només té un inconvenient per a mi: ESTÀ FET AMB LA THERMOMIX i jo no en tinc!. Es pot fer a la manera tradicional?.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.com