tag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post5770922447670294484..comments2023-10-26T15:40:40.724+02:00Comments on EL CULLEROT FESTUC: FLAM DE FORMATGEEl cullerot Festuchttp://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-89573706573882031232017-06-22T18:21:50.598+02:002017-06-22T18:21:50.598+02:00Neus sí! El plat és preciós, del zara home! I tant...Neus sí! El plat és preciós, del zara home! I tant, unes postres fàcils i resultones! <br />Petunets<br />EvaEl cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-88473342802437167202017-06-13T10:35:16.122+02:002017-06-13T10:35:16.122+02:00Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15538991785724206498noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-60716036375477528422017-06-13T10:32:04.657+02:002017-06-13T10:32:04.657+02:00Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15538991785724206498noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-41755250527997340812017-06-13T10:27:57.500+02:002017-06-13T10:27:57.500+02:00Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15538991785724206498noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-5552967729420540052017-06-06T09:53:02.924+02:002017-06-06T09:53:02.924+02:00Que bo el flam de formatge!!! I el plat en el qué ...Que bo el flam de formatge!!! I el plat en el qué l'has posat és preciós!! Són unes postres molt bones per quedar com un rei si tens convidats i a més a més facilíssimes!Neus Garciahttps://www.blogger.com/profile/15463262257909004684noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-57619230878718433492017-06-02T18:42:07.196+02:002017-06-02T18:42:07.196+02:00I tant Núria! Molt fàcil! Poses en un cassó la lle...I tant Núria! Molt fàcil! Poses en un cassó la llet, sucre i formatge i vas remenant fins que estigui tot desfet i homogeni. Incorpores el sobre de cuallada i ho tens al foc durant 10 minuts remenant tota l'estona xq no s'enganxi. Ho retires del foc i ho aboques als motlles amb el caramel.<br />Petunets<br />EvaEl cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-7482692974977896022017-06-02T17:52:42.022+02:002017-06-02T17:52:42.022+02:00Hola!!! Podries possar la recepta sense la thermom...Hola!!! Podries possar la recepta sense la thermomix? Es que no en tinc i aquest flam te una pinta!!! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08286230748956577528noreply@blogger.com