tag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post448464303412912265..comments2023-10-26T15:40:40.724+02:00Comments on EL CULLEROT FESTUC: TURBOT AL FORN AMB PATATES I OLIVESEl cullerot Festuchttp://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-83067241598740364372008-07-13T11:11:00.000+02:002008-07-13T11:11:00.000+02:00Dolors, està requetebò!!! Així que no deixis de fe...Dolors, està requetebò!!! Així que no deixis de fer-lo...val la pena!!!<BR/>Petunets, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-43609996961723012762008-07-10T23:37:00.000+02:002008-07-10T23:37:00.000+02:00Noia, fantàstic, pensa que la faré molt aviat, ha ...Noia, fantàstic, pensa que la faré molt aviat, ha d'estar bonissim.dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-72040052282283421592008-07-10T22:51:00.000+02:002008-07-10T22:51:00.000+02:00Francesc, anima't a fer-lo pq la foto no li fa jus...Francesc, anima't a fer-lo pq la foto no li fa justicia!!!<BR/><BR/>Manel, el turbot és un dels meus peixos preferits, sempre que puc el compro...i veien el preu del Gall, va a ser q el continuaré fent amb turbot! :)<BR/><BR/>Gemma, molt bona aquesta!!! Ja m'agradaria ja... ;)<BR/><BR/>Ester, gràcies...jo tb vaig pensar molt en tots vosaltres!!! A l'inici de curs no m'en perdré cap!!<BR/><BR/>Parella, sisisi, amb patates i al forn. Ràpid, net i te'n oblides del plat fins que sents l'alarma del forn!!! I tant que ens cuidem, si no malament! ;)<BR/><BR/>Xaro, doncs ja ho saps, prova'l de fer amb turbot que queda boníssim!<BR/><BR/>Su, de primero tu torrezno...y de segundo mi turbot...como te has quedado??? Muerta!!! ;)<BR/><BR/>Gemma, les olives d'aragó li donen un toc diferent i molt encertat. Estava per llepar-se els dits!!! El forn per cuinar és lo millor...llàstima que ara amb aquesta calor no ve gaire de gust encedre'l! <BR/><BR/>Anaïs, si no t'agrada el peix tenim un problema!!! jejeje!!!<BR/><BR/>Anna, sisi...Ruca 4ever!!! A mi tb m'agrada molt la seva cuina!!<BR/><BR/>Petunets, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-91012571608408003712008-07-10T20:23:00.000+02:002008-07-10T20:23:00.000+02:00Hola Eva!Soc fan de la Rusqui i m'encanten les sev...Hola Eva!<BR/>Soc fan de la Rusqui i m'encanten les seves receptes. Són senzilles i bones...aquesta pinta molt bé!Annahttps://www.blogger.com/profile/18329737703036273667noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-5851611598480086202008-07-10T13:15:00.000+02:002008-07-10T13:15:00.000+02:00No sóc gaire de peix però aquest te una pinta espe...No sóc gaire de peix però aquest te una pinta espectacular! Saludets!ChetoChetahttps://www.blogger.com/profile/14357302817326465983noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-6629567890125268212008-07-10T10:08:00.000+02:002008-07-10T10:08:00.000+02:00Quina pinta més bona! A mi també m'agrada molt el ...Quina pinta més bona! A mi també m'agrada molt el turbot, estic segura que és un bon substitut al gall de sant Pere, sobretot si va a aquest preu!<BR/>Amb les olives negres deu quedar ben diferent, oi? I fet al forn... ja saps que m'encanta!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-63203297706097124192008-07-10T08:33:00.000+02:002008-07-10T08:33:00.000+02:00Dios mio, yo poniendo torrezno y tu esta maravilla...Dios mio, yo poniendo torrezno y tu esta maravillaaaaaaaaaaaaaaaaa<BR/>Madredelamorhermoso<BR/>FelicidadesSuhttps://www.blogger.com/profile/02105561239848248836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-20644129876998517262008-07-09T22:55:00.000+02:002008-07-09T22:55:00.000+02:00Quina casualitat, jo també vaig mirar per fer-lo, ...Quina casualitat, jo també vaig mirar per fer-lo, i quan vaig veure el preu del gall a Sant Feliu...vaig caure d'esquena<BR/><BR/>Te una pinta bonísima!!!El probaré amb turbó, que a més a més te menys espines.<BR/><BR/>Un petó<BR/><BR/>Xaroxarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-25603520005837199272008-07-09T21:53:00.000+02:002008-07-09T21:53:00.000+02:00Mossa, com us cuideu tu i el teu amor!!! com es no...Mossa, com us cuideu tu i el teu amor!!! com es nota que heu estat de vacances vora el mar, eh? La millor manera de cuinar el peix és amb patates!<BR/>Enhorabona per la suculència!!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-53532567412144333272008-07-09T21:33:00.000+02:002008-07-09T21:33:00.000+02:00Aquest peix és de luxe. Felicitats eva, et vam tro...Aquest peix és de luxe. Felicitats eva, et vam trobar a faltar el divendres<BR/>Petons<BR/>EsterEsterhttps://www.blogger.com/profile/07472670153403343056noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-65454824212585618512008-07-09T21:00:00.000+02:002008-07-09T21:00:00.000+02:00Ohhhhhh, quina pinta! Ets la Ruscalleda de Terrass...Ohhhhhh, quina pinta! Ets la Ruscalleda de Terrassa :-Dgemmahttps://www.blogger.com/profile/01513456488933323293noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-29971151819772769662008-07-09T19:33:00.000+02:002008-07-09T19:33:00.000+02:00eva, jo prefereixo el turbot, és un peix boníssim ...eva, jo prefereixo el turbot, és un peix boníssim que amb aquesta elaboració deu resultar exquisit. millor que el de la ruscalleda, segur.<BR/>petunetsCuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-68733611670134605412008-07-09T18:47:00.000+02:002008-07-09T18:47:00.000+02:00Aquest peix, cuinat d'eixa manera, ha d'estar boní...Aquest peix, cuinat d'eixa manera, ha d'estar boníssim. Per cert, les fotos, com sempre, molt encertades. Criden a menjar-se el plat. Quina llàstima que, en el món virtual, encara no en puguem fer tasts en directe. L'haurem de fer a casa. Salutacions. ;DFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-49017334621584945192008-07-09T16:56:00.000+02:002008-07-09T16:56:00.000+02:00Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.goooooood girlhttps://www.blogger.com/profile/04966967530389712531noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-27904300940746699722008-07-09T16:55:00.000+02:002008-07-09T16:55:00.000+02:00Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.Anonymousnoreply@blogger.com