tag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post5643407876730343448..comments2023-10-26T15:40:40.724+02:00Comments on EL CULLEROT FESTUC: AMANIDA DE REMOLATXA I TARONJAEl cullerot Festuchttp://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-72830220169688902352008-07-02T21:19:00.000+02:002008-07-02T21:19:00.000+02:00Enric, quan acabis ja em pots fer fotocopies!!! je...Enric, quan acabis ja em pots fer fotocopies!!! jeje!! Amb aquesta calor no ve gaire de gust posar-se a la cuina...i menys encendre el forn!!!<BR/><BR/>Locadebarba, benvinguda!!! Tens tota la raó, les amanides amb qualsevol cosa estan bones...i permeten moltes variacions depenent del que tinguem a la nevera! Merci pel piropo de la cuina...a mi tb m'agrada molt...jejeje!!! Ara mateix vaig a visitar el teu bloc!<BR/><BR/>Delicias, benvinguts tb!!! Ahir ja vaig visitar el vostre bloc...sou argentins?? Naltres aquesta any anem de vacances a Argentina...<BR/><BR/>Dolors, amb aquesta calor és el que toa, oi?...Doncs ja saps, a fer-la rapidament!!!<BR/><BR/>Petunets, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-71719257647934699842008-07-02T01:51:00.000+02:002008-07-02T01:51:00.000+02:00On estava jo que no havia vist aquest be de déu? É...On estava jo que no havia vist aquest be de déu? <BR/>És una de les meves: ràpida, bonissima,saludable, espectacular... felicitats i gràcies per compartir.dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-30821550771681840382008-07-01T20:01:00.000+02:002008-07-01T20:01:00.000+02:00M'ha sorprés una mica els ingredients que hi poses...M'ha sorprés una mica els ingredients que hi poses, però fa molt bona pinta! ;)Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-26463713334032077042008-07-01T18:08:00.000+02:002008-07-01T18:08:00.000+02:00Abans de tot et felicitem pel teu blog. Veiem que ...Abans de tot et felicitem pel teu blog. Veiem que com nosaltres t'has iniciat fa poc, aprofitem per convidar-te al nostre blog, per si et ve de gust fer-nos una visita. Ens ha agradat molt aquesta amanida de remolatxa, creiem que és el moment d'incorporar-la al nostre receptari. Salutacions!!!Deliciashttps://www.blogger.com/profile/02798985618926407956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-282864661017107632008-07-01T12:17:00.000+02:002008-07-01T12:17:00.000+02:00las amanidas sempre m'agraden totas. I es tan fàci...las amanidas sempre m'agraden totas. I es tan fàcil combinarl-las amb fruita, formatge, fruits secs....amb tot son tan bonas, no t'ensembla?<BR/>Pero el que m'ha flipat molt, es la teva cuina. Mare meva!! Es la caña. Quina envidia.....jajajjaj y de la dolenta!MIBLOGDEPINTXOShttps://www.blogger.com/profile/05589571249779335492noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-43703788621833814802008-06-29T23:36:00.000+02:002008-06-29T23:36:00.000+02:00Estic fent-me una carpeta amb plats estiuencs que ...Estic fent-me una carpeta amb plats estiuencs que vaig trobant pels blocs per poder fer aquest estiu quan tingui vacances, i aquesta caurà! (La remoltxa m'ENCANTAAAAAA!) :))enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-82421389521909595632008-06-29T19:11:00.000+02:002008-06-29T19:11:00.000+02:00Manel, me'n alegro que t'agradi. A part de lo vist...Manel, me'n alegro que t'agradi. A part de lo vistosa que és, està molt bona!!!<BR/><BR/>Xaro, quina risa!!!...a veure si les pròximes entrades les encertem més...jeje!!<BR/><BR/>Ester, tens raó, pels colors ja alimenta!<BR/><BR/>Gemma, la combinació de sabors és molt original, i en comptes de posar ametlles es pot posar festucs, però jo no en tenia! :(<BR/><BR/>Rubèn, jo tb l'he descobert fa poquet...amb gaspatxo no l'he probat mai...penja la recepta!!! ;)<BR/><BR/>Parella, doncs proveu-la pq repetireu segur!!!!<BR/><BR/>Glòria, exacte! El suc és del que queda a dins de les bosses. A part de sabor li dóna un coloret molt bonic a la vinagreta, ja em diras!!<BR/><BR/>Petunets, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-4555793562385275582008-06-29T11:49:00.000+02:002008-06-29T11:49:00.000+02:00Eva,Una recepta molt atractiva tant de color com d...Eva,<BR/><BR/>Una recepta molt atractiva tant de color com de sabor. Una coseta: el suc de les remolatxes per fer la vinagreta,és el que queda a la bossa un cop les has tret, o s'ha de triturar una mica de remolatxa?.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-55873483311041596682008-06-29T11:17:00.000+02:002008-06-29T11:17:00.000+02:00Remolatxa, aquella gran desconeguda a cal vermell....Remolatxa, aquella gran desconeguda a cal vermell. Ara ja tenim l'excusa perfecta per tastar-la i fer aquesta amanida tan fantàtica que ens has presentat!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-34250004393062883362008-06-29T10:24:00.000+02:002008-06-29T10:24:00.000+02:00Hola Eva!Quina pinta! La remolatxa és uns dels meu...Hola Eva!<BR/>Quina pinta! La remolatxa és uns dels meus descobriments més recents, a més té moltes possibilitats! Fa uns dies vaig fer un gaspatxo amb remolatxa i va quedar molt bo. I el formatge m'encanta, per tant aquesta amanida cau segur!RUBENhttps://www.blogger.com/profile/00635955387769681375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-44070447239441880062008-06-29T09:11:00.000+02:002008-06-29T09:11:00.000+02:00Me l'apunto! M'agrada la combinació de tot plegat,...Me l'apunto! M'agrada la combinació de tot plegat, i amb les ametlles cruixents per sobre... aquesta amanida segur que la faig. A més, tinc pendent aprofitar més les remolatxes, que a casa les tenim una mica oblidades i són molt bones... Xaro, a veure si et passa com amb els espinacs i t'acaben agradant ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-5785652800560004342008-06-28T21:20:00.000+02:002008-06-28T21:20:00.000+02:00Una recepta plena de color i ideal per aquesta èpo...Una recepta plena de color i ideal per aquesta època<BR/>Felicitats<BR/>EsterEsterhttps://www.blogger.com/profile/07472670153403343056noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-3618218655850917632008-06-28T20:11:00.000+02:002008-06-28T20:11:00.000+02:00Eva, es la reventja per els espinacs?? Jo no puc a...Eva, es la reventja per els espinacs?? Jo no puc amb la remolatxa, je...je... però haig de reconeixer que es molt original i la presentació wapísima!!<BR/>Un petó<BR/>Xaroxarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7657717943682745836.post-90568742967870303742008-06-28T19:26:00.000+02:002008-06-28T19:26:00.000+02:00quina amanida més original i vistosa, eva, et mere...quina amanida més original i vistosa, eva, et mereixes una felicitació i molts petunets!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.com